Μπράντλεϊ Κούπερ: Αποκαλύψεις για την οικογενειακή του ζωή;

O Bradley Cooper είχε ένα πολύ καλό –αν το θέσουμε μετριοπαθώς– 2018. Το ντεμπούτο του στη σκηνοθεσία, με το Ένα Αστέρι Γεννιέται, τον αντάμειψε με έσοδα άνω των 400 εκατ. δολαρίων στο παγκόσμιο box office, αλλά και με δεκάδες υποψηφιότητες για βραβεία. Όμως, τη μεγαλύτερη αλλαγή στη ζωή του 44χρονου ηθοποιού την έχει φέρει μια μικρή λαίδη – όχι, δεν ονομάζεται Gaga. «Ο Bradley είναι ένας άλλος άνθρωπος», λέει άτομο του περιβάλλοντός του, περιγράφοντας τον Cooper μετά τη γέννηση της 22 μηνών κόρης του, Lea, την οποία απέκτησε με τη σύντροφό του, Irina Shayk. «Η πατρότητα φαίνεται να είναι μια πολύ θετική εμπειρία για εκείνον» συμπληρώνει.

Η Lea De Seine Shayk Cooper είναι το πρώτο παιδί του Cooper με τη Ρωσίδα supermodel, με την οποία είναι μαζί από την άνοιξη του 2015. H Irina Shayk, κόρη ανθρακωρύχου από την πόλη Γιεμανζέλινσκ στα Ουράλια Όρη, ήταν η πρώτη Ρωσίδα που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του θρυλικού περιοδικού Sports Illustrated, στο ειδικό τεύχος με τα μαγιό, το 2011. Όταν γνωρίστηκαν με τον Cooper, το 2015, εκείνος είχε μόλις βγει από τη σχέση του με την Αγγλίδα ηθοποιό Suki Waterhouse, ενώ η Shayk είχε τερματίσει τον πενταετή δεσμό της με τον Πορτογάλο άσο των γηπέδων Cristiano Ronaldo. (Ο Cooper, επίσης, ήταν για λίγο καιρό παντρεμένος με την Jennifer Esposito, με την οποία χώρισε το 2007, ενώ ζευγάρι υπήρξε και με τη Renée Zellweger).

Παρότι ο Cooper και η Shayk, που έχουν σπίτια στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη, φροντίζουν για τη μυστικότητα των κινήσεών τους, «είναι πολύ δραστήριοι με την κόρη τους» λέει το ίδιο πρόσωπο. «Πηγαίνουν βόλτες στη γειτονιά τους, επισκέπτονται τη λαϊκή, παίζουν στην παραλία ή πηγαίνουν τη Lea σε διάφορες παιδικές δραστηριότητες». Ο Cooper και η Shayk έχουν σπανίως κοινές δημόσιες εμφανίσεις, αλλά έκαναν μια εξαίρεση για να υποστηρίξουν την ταινία Ένα Αστέρι Γεννιέται. Περπάτησαν μαζί το κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών, ενώ εκείνη τον συνόδευσε και στο National Board of Review Awards Gala στη Νέα Υόρκη, στις 8 Ιανουαρίου. Η Shayk τα τελευταία δύο χρόνια έχει εμφανιστεί αρκετές φορές φορώντας ένα δαχτυλίδι με τεράστιο σμαράγδι, αλλά ένας άνθρωπος που γνωρίζει το ζευγάρι λέει ότι η ανατροφή του παιδιού τους είναι για εκείνους πιο σημαντική από το να οργανώσουν το γάμο τους. «Έχουν επικεντρωθεί στην κόρη τους και δείχνουν ευτυχισμένοι μαζί»

Πηγή: peoplegreece.com

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

«A Star is Born»: Μπράντλεϊ Κούπερ και η Lady Gaga υποψήφιοι για 4 βραβεία SAG!

Σχετικά άρθρα