Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον!

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις γύρω από την προσωπική ζωή του διάσημου star όσο αυτός ήταν εν ζωή. Στο ντοκιμαντέρ του Βρετανού σκηνοθέτη, Dan Reed, που προβλήθηκε παρουσία του διεθνούς Τύπου και κριτικών κινηματογράφου, στο Φεστιβάλ του Sundance, ενώ προσεχώς θα το παρακολουθήσουμε και από το δίκτυο HBO, μαθαίνουμε σκληρές λεπτομέρειες για την ιδιωτική ζωή του Μάικλ Τζάκσον και τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό People, υπήρχαν ακόμη και νοσοκόμοι μέσα στην κινηματογραφική αίθουσα όπου προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» για να βοηθήσουν όποιον από τους θεατές αισθανόταν δυσφορία.

Ο Wade Robson περιγράφει πως γνώρισε το ίνδαλμά του έπειτα από μια νίκη του σε παιδικό διαγωνισμό, με τη μητέρα του να εγκρίνει την παρέα του γιου της με τον MJ. Αντίστοιχα ο James Safechuck, σε ηλικία 10 ετών, πήρε μέρος σε ένα διαφημιστικό σποτ αναψυκτικού στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Michael Jackson και στη συνέχεια συνόδευσε τον σταρ σε μια περιοδεία. Ο Safechuck αναφέρει πως ξυπνώντας ένα πρωί στο κρεβάτι ενός δωματίου ξενοδοχείου, δίπλα στον Jackson, εκείνος του είπε πως όσο κοιμόταν του έκανε στοματικό σεξ.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα όταν χτίστηκε το ράντσο του Jackson, Neverland. Και τα δύο αγόρια αναφέρουν τις πολλές κρύπτες που υπήρχαν στο συγκρότημα, για να εξασφαλίζεται η ιδιωτικότητα, όπου, σύμφωνα με τους ίδιους, ο Jackson τους κακοποιούσε. Ο James Safechuck αναφέρει ότι ο pop star του έλεγε πως όλες οι μητέρες είναι κακές, με αποτέλεσμα να την απομακρύνει με τον καιρό. Περιγράφει μάλιστα το «γάμο» τους, που συνοδευόταν από το απαραίτητο δαχτυλίδι, το οποίο και παρουσιάζει στο ντοκιμαντέρ – μαζί με άλλα κοσμήματα που του έκανε δώρο. «Είναι ακόμη δύσκολο να μην κατηγορώ τον εαυτό μου» λέει. «Δεν νομίζω πως ο χρόνος θεραπεύει κάτι τέτοιο, μόνο χειρότερο γίνεται».

Στον Wade έλεγε πως ο Θεός ήταν υπεύθυνος που οι δυο τους έχουν έρθει κοντά και τον προειδοποιούσε πως αν η μητέρα του μάθαινε τι τρέχει, θα πήγαιναν φυλακή. Ήδη από τα 7 του έπινε αλκοόλ και παρακολουθούσε σκληρό πορνό παρέα με το ποπ είδωλο.

Η ευθύνη που κουβαλούν οι δύο μητέρες έρχονται αναπόφευκτα στο προσκήνιο. Στις δηλώσεις τους προσπαθούν να αιτιολογήσουν τις αποφάσεις τους, ενώ περιγράφουν το πόσο τρομοκρατημένες ένιωσαν όταν οι γιοι τους θέλησαν να εκμυστηρευτούν τις εμπειρίες τους στη Neverland.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Pάιλι Κιού: εγγονή του Έλβις Πρίσλεϊ και θετή κόρη του Μάικλ Τζάκσον: πώς είναι η ζωή της;

 

 

Σχετικά άρθρα