Γουαϊνστάιν από τη φυλακή: «Έχω περάσει μια κόλαση επί έναν ολόκληρο χρόνο»

Μια σειρά από emails του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν , από την περίοδο που βρέθηκε στη φυλακή, διέρρευσε στη δημοσιότητα. «Έχω περάσει μια κόλαση επί έναν ολόκληρο χρόνο», γράφει ο ίδιος σε δικούς του ανθρώπους. «Είναι ο χειρότερος εφιάλτης της ζωής μου», προσθέτει.

Στα emails αυτά, ο κατηγορούμενος για κακοποιήσεις και βιασμούς γυναικών πρώην παραγωγός επικρίνει την αστυνομική έρευνα και συμπεριλαμβάνει συνδέσμους με άρθρα τα οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, αποκαλύπτουν ότι «η αστυνομία διαδραμάτισε πολύ αμφιλεγόμενο ρόλο στην έρευνα εναντίον μου».

Εναντίον του Γουαϊνστάιν απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμούς και σεξουαλικές κακοποιήσεις. Σώμα ενόρκων στη Νέα Υόρκη επιβεβαίωσε τις κατηγορίες εναντίον του, παρόλο που ο πρώην κινηματογραφικός παραγωγός παραιτήθηκε από το δικαίωμα να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου. Ο Γουάινστιν απολύθηκε επίσης από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας Γουαϊνστάιν , μετά από τις κατηγορίες εναντίον του, μερικές από τις οποίες αφορούν σε υποθέσεις που χρονολογούνται εδώ και αρκετές δεκαετίες.

Στο μεταξύ, με τη δίκη να ξεκινάει τον ερχόμενο Μάιο ο Γουαϊνστάιν , αλλάζει και τους νομικούς του εκπροσώπους. ο προηγούμενος δικηγόρος του, ο Μπέντζαμιν Μπράφμαν παραιτήθηκε, όταν οι δύο άντρες είχαν μια πολύ έντονη διαφωνία. Πηγές της «Daily Mail», από την άλλη, υποστηρίζουν ότι η παραίτηση του 70χρονου Μπράφμαν είναι μια κίνηση στρατηγικής για να καθυστερήσει η εκδίκαση της υπόθεσης.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ο Τζον Μάλκοβιτς θα υποδυθεί τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν!

 

Σχετικά άρθρα