Τι κάνεις αν δεν σε πάρει τηλέφωνο μετά το πρώτο ραντεβού;

Πρώτο ραντεβού! Πάντα αγχώνεσαι αν θα πάει καλά… Ντύθηκες, βάφτηκες, έγινες μια θεά, τον συνάντησες και όλα έδειξαν ότι πήγαν καλά! Μιλήσατε άνετα, φάνηκε πως υπάρχει κάτι μεταξύ σας, είσαι πολύ αισιόδοξη ότι θα ακολουθήσει δεύτερο ραντεβού. Αλλά εκείνος άφαντος! Ούτε ένα τηλεφώνημα! Τι κάνεις; Πώς να φερθείς; Είναι λογικό να μη σε πάρει αμέσως, αλλά αν περάσουν μέρες ή ακόμα και εβδομάδες και δεν έχει πάρει τηλέφωνο, τότε κάτι τρέχει…

Οι dating experts δίνουν τις δικές τους συμβουλές σε ένα ερώτημα που απασχολεί πολύ κόσμο! Παρακάτω θα βρεις τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις!

Τι να κάνεις πρώτα

Πρώτ’ απ’ όλα πάρε βαθιές ανάσες! Αν έχουν περάσει αρκετές μέρες και το αγόρι που σε ενδιαφέρει τηρεί… σιγήν ιχθύος ή στη γλώσσα των ραντεβού, σου κάνει ghosting, τότε μην πανικοβάλλεσαι! Δεν ήρθε δα και το τέλος του κόσμου! Πάρε βαθιές ανάσες και αντιμετώπισε το ζήτημα με ψυχραιμία. Άλλωστε όλα γίνονται για κάποιο λόγο τελικά!

Σκέψου τους λόγους του… ghosting

Πολλοί είναι οι πιθανοί λόγοι που κάποιος χάνεται ξαφνικά. Η ψυχολόγος και ειδική σε θέματα σχέσεων  Madeleine Mason Roantree αναφέρει τους τρείς βασικούς:

  • Είναι ήδη σε σχέση αλλά “ψάχνεται”
  • Έχει πολύ πιεσμένο πρόγραμμα αυτόν τον καιρό
  • Δεν ενδιαφέρεται να σε ξαναδεί (θλιβερό αλλά μπορεί να συμβαίνει και είναι ο πιο συχνός λόγος που δεν υπάρχει δεύτερο ραντεβού μετά το πρώτο)

Τι κάνεις;

koritsi thlefwnima

Αν εσύ ενδιαφέρεσαι να τον ξαναδείς, τότε οι ειδικοί λένε να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Στείλε εσύ μήνυμα. Αλλά όχι ένα γενικό μήνυμα πχ για τον καιρό. Στείλε ευθέως μια πρόταση για συνάντηση.

Του στιλ:

“Πέρασα καλά προ ημερών. Θα ήθελα σύντομα να το επαναλάβουμε”

ή λίγο πιο συγκεκριμένο:

“Βγήκε μια ωραία ταινία στα σινεμά. Πάμε να τη δούμε τις επόμενες μέρες”;

Κι αν αρνηθεί;

Αν αρνηθεί ή δεν απαντήσει καν, τότε οι ειδικοί λένε ότι θα ξέρεις πού βαδίζεις. Δεν είναι κακό να σε απορρίψει κάποιος. Μπορεί να πληγώνονται τα αισθήματά σου και ο εγωισμός σου αλλά όσο νωρίτερα ξεκολλήσεις από μια προβληματική κατάσταση, τόσο καλύτερα!

Φυσικά αν δεν σου απαντήσει καν, σημαίνει ότι δεν σε σέβεται! Και δεν πρέπει να επιμείνεις άλλο διότι έτσι υποτιμάς εσύ τον εαυτό σου!

Ν.Κ

Με πληροφορίες από independent.co.uk

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αυτό πρέπει να κάνεις στο πρώτο ραντεβού, αν θες να υπάρξει δεύτερο

Πρώτο ραντεβού με το αγόρι που σου αρέσει; Τα tips για να μην τα κάνεις θάλασσα

Οι 5 ερωτήσεις που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις στο πρώτο ραντεβού

Zombieing: το dating trend που είναι χειρότερο και από το ghosting!

5 χρυσοί κανόνες για το τέλειο sms μετά το πρώτο ραντεβού

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα