Άγρια ζώα κατασπάραξαν ηλικιωμένη στην Κάρυστο

Τραγικό τέλος είχε μία 81χρονη γυναίκα από την Κάρυστο, η οποία είχε να δώσει σημεία ζωής εδώ και 20 ημέρες, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να την αναζητούν.

Ωστόσο κανείς δεν περίμενε το φρικιαστικό θέαμα που θα αντίκριζαν οι αστυνομικοί το απόγευμα της Δευτέρας, μπαίνοντας στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας, στην περιοχή Λάλα Καρύστου.

Οι εικόνες έμοιαζαν βγαλμένες από ταινία θρίλερ. Με το που πάτησαν στην αυλή του σπιτιού, εντόπισαν δύο ανθρώπινα μέλη και συγκεκριμένα δύο πόδια, που βρίσκονταν σε προχωρημένη σήψη και ήταν ντυμένα με παντελόνι.

Κοντά βρέθηκαν δύο νεκρά πρόβατα και δέκα κοτόπουλα, ενώ στον ίδιο χώρο εντοπίστηκαν υποσιτισμένα άλλα τέσσερα προβατάκια και γύρω γύρω αρκετά αδέσποτα σκυλιά που φέρεται να τα τάιζε η ηλικιωμένη.

Αυτό που μένει να διαπιστωθεί από την εξέταση DNA, είναι αν όντως τα μέλη ανήκουν στην 81χρονη γυναίκα.

Οι αστυνομικοί όσο και αν έψαξαν δε βρήκαν το υπόλοιπο σώμα.Αυτό που πιθανολογείται, είναι η ηλικιωμένη να πέθανε από παθολογικά αίτια καις τη συνέχεια να έγινε βορά των σαρκοβόρων ζώων.

Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από 41χρονο που σύμφωνα με το ρεπορτάζ νοίκιαζε σε άλλη περιοχή κάποιο χώρο της 81χρονης και δεν την έβρισκε στο τηλέφωνο.Περισσότερα στοιχεία πάντως στην υπόθεση αναμένεται να δώσουν οι εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Καρύστου.

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα