Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 06/02

Με τη Σελήνη στον Ιχθύ σήμερα, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε το υποσυνείδητο μας, τα άγχη μας και τις φοβίες μας! Επιπλέον όμως, θα μας δοθεί η ευκαιρία, να βοηθήσουμε τους άλλους, να αναγνωρίσουμε τα συναισθήματα μας, να εξηγήσουμε τα όνειρα μας, να επιστρατεύσουμε διαίσθηση και να κινηθούμε παρασκηνιακά!

ΚΡΙΟΣ: Αγαπητέ Κριέ, σήμερα αποφασίζεις να δείξεις την σταθερή πλευρά του χαρακτήρα σου και καταφέρνεις κανείς να μην μπορεί να αμφισβητήσει την τιμιότητα, την αξιοπιστία και την σοβαρότητα σου, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Σε συναισθηματικό επίπεδο αναζητάς έναν σύντροφο που θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου. Προσοχή μόνο, στις απαιτήσεις σου, οι οποίες είναι ομολογουμένως μεγάλες και δογματικές! Ναι στην επιμονή λοιπόν σήμερα, αλλά όχι στο πείσμα και στην… ξεροκεφαλιά!

ΤΑΥΡΟΣ: Σίγουρα δεν μπορείς να θεωρηθείς το άτομο που βαριέται πολύ εύκολα και γρήγορα, αλλά σήμερα, θες να κάνεις αλλαγές και να περάσεις όμορφα, φίλε Ταύρε! Καταφέρνεις και γυρνάς εύκολα τη σελίδα, όταν αντιλαμβάνεσαι ότι μία διαπροσωπική σχέση έχει φτάσει στο τέλος της και δεν φοβάσαι να το κάνεις τώρα αμέσως αυτό! Ιδανικοί σύμμαχοι σου σήμερα, είναι φυσικά οι φίλοι σου, που θα σταθούν δίπλα σου σε κάθε σου δραστηριότητα, γι’αυτό καλό είναι να ακούς τις συμβουλές τους, προτού κάνεις κίνηση για οτιδήποτε!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα παρόλο που κλείνεσαι στον εαυτό σου, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάς! Καταφέρνεις και δένεσαι πολύ γρήγορα με όλες διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά κυρίως ενδυναμώνεις τις οικογενειακές και συγγενικές! Δείχνεις μεγάλη κατανόηση στα συναισθήματα του άλλου και αυτό θα ανταμειφτεί σίγουρα κατά την διάρκεια της ημέρας, από τους ανθρώπους που θα έχεις δίπλα σου! Ιδανική περίοδος, για διακόσμηση ή ανανέωση σπιτιού και γενικά εσωτερικών χώρων!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα φίλε Καρκίνε είσαι πραγματικά… έξω καρδιά! Μπορεί κάποιες εξελίξεις να είναι επεισοδιακές, εκκεντρικές και ίσως υπερβολικές, αλλά δεν θα σε πειράξει καθόλου, αφού παραδόξως έχεις την ανάγκη την σημερινή ημέρα να ζεις στο έπακρο την κάθε στιγμή! Έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, αλλά αν κάποιος αδιαφορήσει για σένα γίνεσαι υπερβολικά εύθικτος, αφού σήμερα έχεις την τάση να δραματοποιείς τις καταστάσεις και να εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου με τρόπο υπέρμετρο! Όπως και να έχει η σημερινή ημέρα θα μείνει ως μία όμορφη εμπειρία, γεμάτη διασκέδαση και καλοπέραση!

ΛΕΩΝ: Αγαπητό Λιοντάρι, σήμερα θα είσαι αρκετά συγκρατημένος και δεν θα παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου, αφού θα βάλεις προτεραιότητα πρακτικά θέματα καθημερινότητας! Η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση για σένα και θα δεις πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο σήμερα για καλοπέραση ή παιχνιδάκια! Παρ’όλ’αυτά, θα πρέπει να βρεις και λίγο χρόνο για ξεκούραση, γι’αυτό οργάνωσε σωστά τις δουλειές σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα αγαπητέ Παρθένε σε χαρακτηρίζει χάρη, γοητεία, γλυκύτητα και ένα ξεχωριστό ταμπεραμέντο! Πολλές θα είναι οι επαφές και οι νέες γνωριμίες και θα έρθει κοντά σου με ευκολία όποιο άτομο θες να πλησιάσεις, για οποιοδήποτε λόγο! Η ημέρα θα έχει σίγουρα πολλές στιγμές διασκέδασης και κοινωνικοποίησης, ωστόσο η τάση σου να αργείς να παίρνεις αποφάσεις ή να αποφεύγεις να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις και ευθύνες, θα σου φέρει άλλου είδους δυσκολίες.

ΖΥΓΟΣ: Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα μάλλον θα σε πιάσουν οι καχυποψίες σου σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές και ίσως προτιμήσεις τις μοναξιές σου ή έστω, θα θες να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που εμπιστεύεσαι πραγματικά! Πιθανόν, γι’αυτήν σου την αντιμετώπιση, να φταίει μία σημερινή αποκάλυψη, που ρίχνει κάποιες «μάσκες» και σε κάνουν να συνειδητοποιείς πως δεν αξίζουν όλοι οι άνθρωποι την παρέα και την εμπιστοσύνη σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φίλε Σκορπιέ, σήμερα αλλάζεις πρόσωπο και αυτό αρέσει σε σένα, αλλά και στους γύρω σου! Είσαι χαρωπός, κοινωνικός, ενθουσιώδης και αισιόδοξος! Η ημέρα θα σου φέρει δίπλα σου ανθρώπους, με τους οποίους θα ζήσεις ανεπανάληπτες στιγμές γεμάτες ένταση και περιπέτεια! Ιδανική ημέρα για εξόδους ψυχαγωγίας ή οργάνωση ενός ταξιδιού ή εκδρομής! Προσοχή μόνο χρειάζεται η τάση σου για ανούσια επανάσταση και εμμονή πως όλοι περιορίζουν την ανεξαρτησία σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φίλε Τοξότη, σήμερα μπορεί να δείχνεις πως είσαι πιο απρόσιτος, απ’ότι συνήθως και αυτό γιατί δεν θες κάποιος, να μπορεί εύκολα να κατανοήσει τις προθέσεις σου και τα συναισθήματά σου! Με αυτόν τον τρόπο, θα καταφέρεις να κερδίσεις το ουσιαστικό ενδιαφέρον των άλλων, την έμπρακτη προσοχή τους, τον σεβασμό τους αλλά και τον θαυμασμό τους, αφού αυτή η ξαφνική συντηρητική σου στάση, θα βελτιώσει κατά πολύ την κοινωνική σου εικόνα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα φίλε Αιγόκερε, ετοιμάσου για ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές! Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις εκρηκτικά και απρόβλεπτα συναισθήματα από τους άλλους και ίσως σε προκαλέσουν με την συμπεριφορά τους! Ωστόσο ο τομέας που είναι φανερά ευνοημένος, είναι αυτός της φιλίας! Φίλοι σου δίνουν λύσεις και σε βοηθούν έμπρακτα, σε ότι πρόβλημα ή θέμα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις! Κράτα κοντά λοιπόν, τους καλούς σου φίλους και μην επιτρέπεις να ενταχθεί ο καθένας στη ζωή σου, ενώ δεν σε συγκινεί πνευματικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα φίλε Υδροχόε, η διαίσθηση και η διορατικότητα σου είναι οι απόλυτοι σύμμαχοι σου, σε κάθε σου δραστηριότητα, απόφαση και κίνηση! Ένα μόνο σου βλέμμα αρκεί, για να καταλάβεις αν το άτομο που έχεις απέναντί σου είναι ειλικρινής, έμπιστος και αληθινός! Ξέρεις από την πρώτη στιγμή αν μία διαπροσωπική επαφή θα έχει θετική εξέλιξη και αν μπορεί να σε ωφελήσει ή να σου δημιουργήσει πρόβλημα! Παρασκηνιακές ιδίως επαφές, ευνοούνται ιδιαίτερα, γι’αυτό έστω σήμερα, μην είσαι τόσο… «ανοιχτό βιβλίο»!

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα φίλε Ιχθύ διψάς για περιπέτεια, προσωπική προβολή και μπόλικη εμπειρία! Παραδόξως δεν φοβάσαι να πάρεις τα ρίσκα σου και να ζήσεις με πάθος και ένταση την κάθε στιγμή! Μην ενθουσιάζεσαι όμως τόσο εύκολα, διότι θα έρθουν απογοητεύσεις, ιδίως μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Μην διστάσεις να πάρεις το ρόλο του κυνηγού για να κατακτήσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου! Να έχεις αυτοπεποίθηση, αλλά όχι υπερβολική έπαρση!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 06/02

Σχετικά άρθρα