Ζώδια και θυμός: Φρόντισε να μην είσαι κοντά τους αν νευριάσουν!

Όλοι έχουμε τις κακές στιγμές μας, όπου νευριάζουμε, γινόμαστε εριστικοί και ενδεχομένως να έχουμε τα ξεσπάσματά μας.

Ωστόσο, υπάρχουν ζώδια που πραγματικά, όταν… φορτώσουν και ξεσπάσουν, γίνονται θηρία και όποιον πάρει η μπάλα… Οπότε, αν τύχει να βρεθείς κοντά τους, μια τέτοια στιγμή, φύγε για να γλιτώσεις!

Κριός

Το παιδί του Άρη είναι γνωστό τόσο για την ορμητικότητα όσο και την επιθετικότητά του. Ο θυμός του γίνεται εύκολα οργή, όταν νιώσει ότι αδικείται ή κατηγορείται χωρίς λόγο. Μιας και η υπομονή είναι άγνωστη λέξη για τον Κριό και το μυαλό του ακυρώνεται, δεν θα κάτσει να σκεφτεί αν κάποιος φταίει ή όχι. Όταν τα πάρει, βρες καράβι να φύγεις, αλλιώς δε θα γλιτώσεις.

Καρκίνος

Ω ναι, είναι συναισθηματικός και ευαίσθητος, ο Καρκίνος όμως είναι και κυκλοθυμικός. Αν πληγωθεί, τον καταπίνει ο αρνητισμός, οργίζεται και ξεσπά σε χρόνο 0. Η γλώσσα του είναι τσουχτερή και τσιμπά περισσότερο κι από τις… δαγκάνες του. Κι αν τυχόν είχε υπάρξει ανάλογο σκηνικό στο παρελθόν, θα το θυμηθεί και αυτό, κάτι που φυσικά θα πολλαπλασιάσει την οργή του.

Λέων

Ο Λέων δεν μπορεί να μείνει ψύχραιμος, αν αισθανθεί θιγμένος ή παραγκωνισμένος κατά οποιοδήποτε τρόπο, τότε γίνεται πραγματικό λιοντάρι, έτοιμο να κατασπαράξει όποιο πρόσωπο του το έκανε. Το χάνει τελείως, δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν, ενώ το βρισίδι και οι προσβολές πάνε σύννεφο.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός μαζεύει πακέτο. Δεν δείχνει πόσο έχει πειραχτεί ή πληγωθεί, μέχρι να ξεχειλίσει το ποτήρι του. Τότε ξεσπά άγρια και μπορεί να γίνει ακόμα και βίαιος, ανάλογα με το πόσο πονάει ο ίδιος. Το σίγουρο είναι ότι θα φωνάξει και θα σπάσει διάφορα πράγματα. Φρόντισε, λοιπόν, να μην είσαι κοντά σε έναν οργισμένο Σκορπιό γιατί ποτέ δε ξέρεις τι θα συμβεί.

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μην το ξεχνάς: Αυτό είναι το πιο θετικό σου χαρακτηριστικό

Αυτά είναι τα 6 πιο ενοχικά ζώδια γιατί τα… τρώνε οι τύψεις!

Ο μήνας του Λέοντα κάνει τις καρδιές να πάλλονται από… έρωτα!

Σχετικά άρθρα