Instagram: Το top-20 των διασημοτήτων με τους δημοφιλέστερους λογαριασμούς!

Μπορεί να μην το δεχόμαστε απόλυτα αλλά τα social media είναι μια πραγματικότητα και δείχνουν πολλά. Πολλά δείχνει και η λίστα με τους 20 δημοφιλεστερους λογαριασμους παγκοσμίως στο Instagram, στην οποία συναντάμε, τραγουδιστές, μοντέλα, ποδοσφαιριστές και βέβαια σύσσωμη την οικογένεια Καρντάσιαν…

20. Ντέμι Λοβάτο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Suns out, buns out @fabletics ???????? #Demi4Fabletics #ad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato) στις

τραγουδίστρια, συνθέτρια αλλά και ηθοποιός έχει 70,8 εκατομμύρια ακολούθους που καθημερινά παραλουθούν τις ενημερώσεις του λογαριασμού @ddlovato.

19. Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Μια από τις παρουσίες της οικογένειας Καρντάσιαν, που έγινε γνωστή μέσα από τα social media, απέκτησε όχι μία αλλά κάμποσες εκπομπές στην τηλεόραση και βγάζει πακτωλούς εκατομμυρίων. Η ίδια έχει 71,6 εκατομμύρια ακολούθους στον λογαριασμό @kourtneykardash.

18. Κέιτι Πέρι

Η τραγουδίστρια συγκεντρώνει 74,5 εκατομμύρια ακολούθους στο λογαριασμό @katyperry.

17. Μάιλι Σάιρους

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προκαλέσει συζητήσεις για την συμπεριφορά αλλά και τις εμφανίσεις της. Θα μπορούσε να είναι από τις καλύτερες φωνές της κάντρι μουσικής αλλά εκείνη επέλεξε τον κόσμο της ποπ. Με 78,6 εκατομμύρια ακολούθους στο @mileycyrus, μάλλον δεν έκανε λάθος επιλογή καριέρας.

16. Nike

Έχει ντύσει εκατομμύρια αθλητές σε κάθε σπορ που υπάρχει στο κόσμο, ενώ δεν φοβάται να προκαλέσει και με τις διαφημίσεις της, όπως έγινε και φέτος με τον Κάπερνικ. Από τους πιο επιτυχημένους λόγαριασμούς στο Instagram με 83,5 εκατομμύρια ακολούθους στο @nike.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Don’t just dream of a place on the podium. Dream of a place in history. #justdoit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nike (@nike) στις

15. Τζένιφερ Λόπεζ

Τραγουδάει, χορεύει και έχει παίξει και σε ουκ ολίγες ταινίες, με μικρή ή μεγάλη επιτυχία. Οι 84,2 εκατομμύρια ακόλουθοι της περιμένουν καθημερινά την κάθε ανάρτηση στο @jlo.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

New year, new goals! ????????you always ask me how to stay motivated and focused on my goals…new workout gear always works for me!???????? Link to shop this @NiyamaSol look in my story. #NiyamaSol #JLoxNiyamaSol

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

14. Κλόε Καρντάσιαν

Ακόμα ένα μέλος της διάσημης οικογένειας που έκανε επάγγελμα την έκθεση της προσωπικής τους ζωής και την εκμετάλλευση ακόμα και των πιο ιδιωτικών στιγμών τους. Η Κλόε Καρντάσιαν έχει 84,5 εκατομμύρια ακολούθους στον λογαριασμό της @khloekardashian.

13. Νίκι Μινάζ

Η ζουμερή ράπερ με τις προκλητικές εμφανίσεις αλλά και την εξαιρετική φωνή που έχει κάνει μερικά από τα πιο πολυσυζητημένα βιντεο κλπ στη μουσική βιομηχανία έχει 97 εκατομμύρια ακολούθους στο λογαριασμό @nickiminaj.

12. Κένταλ Τζένερ

Ακόμα ένα μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν. Ένα μοντέλο με εξαιρετικές αναλογίες και εμφανίσεις που εξάπτουν τη φαντασία. Ο αριθμός των ακολούθων της ξεπερνάει τα 101 εκατομμύρια στο λογαριασμό @kendalljenner.

11. Τζάστιν Μπίμπερ

Ο αμφιλεγόμενος Καναδός τραγουδιστής που περισσότερο προκαλεί με τις εμφανίσεις και τις δηλώσεις του παρά με το ταλέντο του στη μουσική. Αγαπημένος χιλιάδων κοριτσιών σε όλο τον κόσμο, είχε κάνει όλο τον κόσμο να ασχολείται με τις σχέσεις τους και ιδιαίτερα εκείνη με την Σελίνα Γκόμεζ. Ο ίδιος έχει 103 εκατομμύρια ακολούθους στον λογαριασμό @justinbieber.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber) στις

10. Λιονέλ Μέσι

Το αγόρι που ξεκίνησε από το Ροζάριο της Αργεντινής για να κατακτήσει τον κόσμο, ακόμα και αν λείπει από την τροπαιοθήκη του ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά από δυο χαμένες ευκαιρίες σε Μουντιάλ. Παρόλα αυτά η φήμη του συνεχίζει να γιγαντώνεται με 105 εκατομμύρια ακολούθους στο λογαριασμό @leomessi.

9. Νειμάρ

Το πλέον «κακομαθημένο» παιδί του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που μετά την φυγή του από την Μπαρτσελόνα για τον πακτωλό χρημάτων της Παρί Σεν Ζερμαίν καταφέρνει να προκαλεί συνεχώς το θυμό των φιλάθλων με κάθε τρόπο. Παρ όλα αυτά, έχει 108 εκατομμύρια ακολούθους στον λογαριασμό @neymarjr.

8. Τέιλορ Σουιφτ

Η τραγουδίστρια που γράφει τραγούδι για κάθε χωρισμό της και γίνεται αμέσως επιτυχία. Η 29χρονη τραγουδίστρια της κάντρι αλλά και την ποπ μπορεί να μην είναι από τις πλέον παραγωγικές σταρ στα social media αλλά έχει 113 εκατομμύρια ακολούθους στον λογαριασμό @taylorswift.

7. Μπιγιονσέ

Αναμφίβολα η πιο χυμώδης τραγουδίστρια που έχει εμφανιστεί τα τελευταία 20 χρόνια στη μουσική σκηνή. Στο πλευρό του διάσημου ράπερ Jay-Z, η πανέμορφη Μπιγιονσέ έχει 122 εκατομμύριαακολούθους στον λογαριασμό @beyonce.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις

6. Κάιλι Τζένερ

Η Κάιλι Κρίστεν Τζένερ αποτελεί ακόμα ένα μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν που έχει κάνει την ιδιωτική τους ζωή δημόσιο θέαμα. Έχει 122 εκατομμύρια ακολούθους στο λογαριασμό @kyliejenner.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Can’t wait for VALENTINE COLLECTION to launch on February 1st ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις

5. Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ

Η «ιέρεια» του Instagram. Η απόδειξη πως ακόμα και αν δεν κατέχεις καμία γνώση, καμία τέχνη, μπορείς να χτίσεις μια μοναδική αυτοκρατορία στηριζόμενη στα σωματικά σου προσόντα και την έκθεση της προσωπικής σου ζωής. Βρίσκεται στην 5η θέση με 123 εκατομμύρια ακολούθους στο λογαριασμό @kimkardashian.

4. Ντουέιν Τζόνσον – The Rock

Έχει υποδυθεί τον Ηρακλή, αλλά και το Νεράϊδο των Δοντιών. Μέλος επίσης και του franchise Fast and Furious, γκαζώνει για την κορυφή με 126 εκατομμύρια ακολούθους στο λογαριασμό @therock.

3. Αριάνα Γκράντε

Νεανική σταρ της τηλεόρασης, καθώς έχει παραμείνει αξέχαστη η παρουσία της στις παιδικές σειρές της Nickelodeon, κατάφερε να εξελιχθεί και να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής. Η ίδια σίγουρα δεν θα ξεχάσει την αιματηρή συναυλία της στο Μάντσεστερ τότε που το τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα στοίχισε την ζωή σε 22 άτομα και τραυματίστηκαν ακόμα 59. Η τραγουδίστρια έχει 141 εκατομμύρια ακολούθους στον λογαριασμό @arianagrande.

2. Σελίνα Γκόμεζ

Από τις πλέον γλυκές παρουσίες των social media και μέχρι πρότινος βρισκόταν στη κορυφή του Instragram. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός που δεν έχει κρύψει τα προβλήματα υγείας της, με στόχο να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο. 144 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθ0ύν το λογαριασμό @selenagomez.

1. Κριστιάνο Ρονάλντο

Δεν υπάρχει κανείς στον κόσμο που να μην γνωρίζει τον Πορτογάλο σταρ που ξεκίνησε από την ταπεινή Μαδέιρα για να κατακτήσει την κορυφή κάθε πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίστηκε. Τώρα αποτελεί τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία της Γιουβέντους, παραλίγο να προκαλέσει απεργία στο εργοστάσιο της Fiat, έχει εκτοξεύσει τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας του και σπάει κάθε ρεκόρ που υπάρχει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η κορυφή του Instagram δεν θα μπορούσε να του ξεφύγει και με 149 εκατομμύρια ακολούθους στο @cristiano, δείχνει να έχει εξασφαλισμένη την πρωτιά και του χρόνου, αρκετά μακριά από τον άσπονδο εχθρό του, τον Λιονέλ Μέσι.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

 

Σχετικά άρθρα