Σεξ στη μπανιέρα: Ποιες είναι οι ιδανικές στάσεις;

Κακά τα ψέματα, η μπανιέρα είναι ένα μέρος που… γεννά πολλές φαντασιώσεις αναφορικά με το σεξουαλικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Πόσες φορές δεν έχεις φανταστεί, αν δεν το έχεις κάνει κιόλας, εσένα με τον καλό σου μέσα στην μπανιέρα σας να απολαμβάνετε ο ένας τον άλλον με τον δικό σας ξεχωριστό τρόπο;

Σου κάνει καλό…

Γενικότερα, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι το να κάνεις έρωτα μέσα στο ζεστό νερό είναι πάρα πολύ καλό τόσο για το σώμα σου, όσο και για τη σχέση. Και αυτό, γιατί από τη μια το σώμα χαλαρώνει με τις ερωτικές αισθήσεις να πιάνουν… κόκκινο, ενώ σας φέρνει και πιο κοντά, δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο τη σχέση σας.

Το να κάνεις σεξ στη μπανιέρα, απαιτεί φαντασία και καλή διάθεση! Οι ιδανικές στάσεις λόγω και του σχήματος της αφορά σίγουρα πιο… ξαπλωμένα σώματα, και γιατί όχι εσένα πάνω από τον καλό σου.

foto sex

Ποια στάση να κάνετε

Μια πολύ καλή στάση για σεξ στη μπανιέρα είναι η στάση «μακρύ μανίκι». Τι κάνεις; Ο καλός σου κάθεται στην μπανιέρα με την πλάτη του ακουμπισμένη στη μια μεριά και τα πόδια του σε έκταση, ίσια, χωρίς να λυγίζει τα γόνατά του.

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι, στηριζόμενη στις φτέρνες σου, να λυγίσεις τα γόνατά σου και να χαμηλώσεις τόσο, ώστε ο κόλπος σου να ευθυγραμμιστεί με το πέος του συντρόφου σου, έχοντας βαθιά και έντονη διείσδυση.

Γενικότερα, μην διστάσεις να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει και το σίγουρο είναι ότι θα ευχαριστηθείτε και οι δύο το σεξ στη μπανιέρα, όσο τίποτα άλλο!

Με πληροφορίες από femmeactuelle.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Σεξ στο ντους: 5 μυστικά για να το απολαύσεις!

Σεξ στο ντους: Γίνε… μούσκεμα (Φωτό)

Σχετικά άρθρα