Λίαμ Νίσον: Ματαιώθηκε εκδήλωση για την ταινία του λόγω ρατσιστικών δηλώσεών του

Η εκδήλωση στο κόκκινο χαλί που θα πραγματοποιούνταν χθες στην Νέα Υόρκη κατά την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Λίαμ Νίσον “Cold Pursuit” ματαιώθηκε στον απόηχο της πρόσφατης συνέντευξής του στην οποία, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για μια επιθυμία που τον είχε κάποια στιγμή κυριεύσει να «σκοτώσει» έναν μαύρο για να εκδικηθεί για τον βιασμό που υπέστη ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός του, διαβεβαιώνοντας όμως ότι σήμερα έχει μετανιώσει για τη σκέψη του αυτήν.

Το κινηματογραφικό στούντιο Lionsgate αρνήθηκε να σχολιάσει αλλά μια πηγή που γνωρίζει το θέμα είπε ότι μια εκδήλωση στο κόκκινο χαλί με τους κινηματογραφικούς αστέρες να φωτογραφίζονται και να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους θα ήταν αυτή τη στιγμή ανάρμοστη.

Η πρεμιέρα της ταινίας στις ΗΠΑ, στην οποία ο Νίσον ενσαρκώνει έναν πατέρα που αποφασίζει να εκδικηθεί για τον θάνατο του γιου του από ένα καρτέλ ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε ωστόσο όπως ήταν προγραμματισμένο χθες.

Απαντώντας στον αντίκτυπο που είχαν τα σχόλιά του, ο 66χρονος Ιρλανδός δήλωσε χθες στην εκπομπή του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου ABC “Good Morning America”, “δεν είμαι ρατσιστής”.

Ο Νίσον είπε ότι διδάχτηκε πως η κοινωνία χρειάζεται να κάνει έναν ευρύτερο διάλογο για την εξάλειψη του ρατσιμού και την μισαλλοδοξία.

Σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε την Δευτέρα στην εφημερίδα The Independent, ο διάσημος ηθοποιός προκάλεσε σοκ όταν εκμυστηρεύτηκε τη στιγμή που τον κυρίευσε η επιθυμία να «σκοτώσει» έναν μαύρο για να εκδικηθεί για τον βιασμό που υπέστη ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός του.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα