O Σταμάτης Κραουνάκης σχολιάζει το ζεϊμπέκικο του Πολάκη στις Γραμμές (video)

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, στην εκπομπή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», σχολίασε το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο Παύλος Πολάκης όταν επισκέφθηκε τις «Γραμμές», το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδοποιός.

Το ζεϊμπέκικο του Παύλου Πολάκη έγινε viral, ενώ το τσιγάρο που είχε στο στόμα του -ενώ χόρευε το «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου»- προκάλεσε τα καυστικά σχόλια του Ευρωπαίου επίτροπου αρμόδιου για θέματα Υγείας, Βιτένις Αντριουκαΐτις.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε στην εκπομπή του, περιγράφοντας τη βραδιά:

«Και πάμε στο Βρέχει φωτιά στη στράτα μου. Που με ένα νεύμα δικό του “Ν’ ανέβω;” και με ένα νεύμα δικό μου “Έλα”, αυτό το βουνό (σσ ο Πολάκης), ήρθε πάνω και χόρεψε μπροστά στα μάτια μου (ενώ του έλεγα Στράτο Διονυσίου) ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα που έχω δει στη ζωή μου. Και απ’ ό,τι με πληροφορεί ένας συνεργάτης μου που παρακολουθεί όλη αυτή τη λαίλαπα των viral (…) Τον θέλετε, τον ψηλό τον Κρητίκαρο.»

Το βίντεο έχει ανεβάσει ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δηλώσεις του έγιναν και αυτές viral μαζί με το ζεϊμπέκικο, οπότε ο ίδιος ανέβασε χθες το εξής σχόλιο στον λογαριασμό του στο Facebook:

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ο Σταμάτης Κραουνάκης στις Γραμμές: Μια εμπειρία χαράς!

 Η συγκλονιστική ζωή του Σταμάτη Κραουνάκη- Εικόνες από τη νεαρή του ηλικία!

 

Σχετικά άρθρα