Φαντάρος τηλεφώνησε για βόμβα για να μην χάσει το ΚΤΕΛ

Σε… απόγνωση βρέθηκε ένας νεοσύλλεκτος φαντάρος, ο οποίος για να μη χάσει το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ από τον Βόλο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, τηλεφώνησε για βόμβα!

Το λεωφορείο ξεκίνησε κανονικά το δρομολόγιό του. Κάποια στιγμή, λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι, την ώρα που το λεωφορείο βρισκόταν έξω από το Βελεστίνο, αστυνομικοί το σταμάτησαν, ζητώντας από τους επιβάτες να κατέβουν.

Αιτία της κινητοποίησης, ήταν το τηλεφώνημα που είχε προηγηθεί στην Άμεση Δράση από κάποιον άγνωστο, ο οποίος προειδοποιούσε πως στο λεωφορείο υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός.

Οι αστυνομικοί έλεγξαν το όχημα με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, για να διαπιστώσουν λίγο αργότερα πως στο λεωφορείο δεν υπήρχε τίποτα ύποπτο.

Μετά την περιπέτειά τους, οι επιβάτες ανέβηκαν ξανά στο λεωφορείο και συνέχισαν το ταξίδι τους.

Ποιος κρυβόταν όμως πίσω από την απειλή για βόμβα; Σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», το τηλεφώνημα έγινε από έναν νεοσύλλεκτο φαντάρο, ο οποίος φέρεται να τηλεφώνησε για βόμβα προκειμένου να καθυστερήσει το λεωφορείο και να προλάβει το δρομολόγιο.

Ο νεαρός επιβιβάστηκε στο λεωφορείο μετά τον έλεγχο των αστυνομικών μόλις όμως έφτασε στο Σταθμό του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης συνελήφθη από την αστυνομία για τη φάρσα.

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα