10 tips για στητό στήθος χωρίς επεμβάσεις!

Όλες οι γυναίκες σε κάθε ηλικία θέλουμε να έχουμε ένα όμορφο στήθος, στητό και σφριγηλό. Ωστόσο, με την ηλικία, τις αυξομειώσεις βάρους, τις γέννες το στήθος χαλαρώνει… Ήρθε η ώρα για ανόρθωση; Όχι, δεν χρειάζεται! Υπάρχει φυσικός τρόπος για να συντηρήσεις το στήθος σε τέλεια κατάσταση! Αρκεί να βάλεις κάποιες καλές συνήθειες στην καθημερινότητά σου!

Να περπατάς με ίσιο το σώμα!

Σου το έλεγε η μαμά σου από μικρή να μην καμπουριάζεις! Εκτός του ότι δεν δείχνεις ωραία αν περπατάς σκυφτή, δεν κάνεις καλό και στο στήθος σου! Περπάτα σε ίσια θέση σφίγγοντας την κοιλία και ορθώνοντας το στήθος! Και το σώμα θα συνηθίσει σε αυτή τη θέση!

Να κάνεις συχνά μασάζ στην περιοχή

Όσο περνάει ο καιρός το στήθος σου χάνει την ελαστικότητά του. Γι’ αυτόν τον λόγο, είναι καλό να βάλεις στο ημερίσιο σου πρόγραμμα ένα ολιγόλεπτο μασάζ στην περιοχή με την εφαρμογή μιας συσφικτικής κρέμας. Παράλληλα, μην αμελείς να κάνεις απολέπιση μια φορά την εβδομάδα!

Άσκηση!

Το στήθος δεν έχει μύες αλλά η ευρύτερη περιοχή έχει πολλούς μύες για να γυμνάσεις! Ιδανική γυμναστική για το στήθος είναι τα push ups. Είναι δύσκολα αλλά έχουν αποτέλεσμα και η καθεμία μπορεί να πάει με τον ρυθμό της. Για τέλειο αποτέλεσμα κράτα σε καλή φυσική κατάσταση πλάτη, ώμους και χέρια (δικέφάλους, τρικέφαλους). Δεν χρειάζεται να πας γυμναστήριο. Πάρε στο σπίτι στρώμα και βαράκια και βάλτο στο πρόγραμμα! Αν πάλι θέλεις να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι, πολύ καλό στο στήθος και σε όλο το σώμα βέβαια, κάνει το κολυμβητήριο.

gynaikeio stithos

Κρύο νερό!

Το κρύο νερό συσφίγγει την επιδερμίδα! Αλλά ποιος κάνει εύκολα κρύο ντους, ειδικά τον χειμώνα; Μπορείς ωστόσο να περάσεις με κρύο νερό μόνο την περιοχή του στήθους. Αν και όταν δεν κρυώνεις πολύ!

Μην κοιμάσαι μπρούμυτα!

Αν κοιμάσαι μπρούμυτα το στήθος σου πιέζεται και με τον καιρό μπορεί να γίνει πιο επίπεδο… Γι΄αυτό να αποφεύγεις τη συγκεκριμένη στάση ύπνου.

Να επιλέγεις εσώρουχα στα μέτρα σου για καλύτερο κράτημα!

Κι αυτό στο έλεγε η μαμά σου και μπορεί να μην την άκουγες! Το στήθος θέλει στήριξη με ένα σουτιέν στα μέτρα σου! Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να δοκιμάζεις τα σουτιέν προτού τα αγοράσεις!

Φόρεσε καμιά φορά και κανένα push-up σουτιέν

push up bra

Δεν είναι κακό μερικές φορές να φορέσεις και ένα πιο στενό σουτιέν που θα ανασηκώσει το στήθος σου και θα το κάνει να δείχνει πιο μεγάλο! Μην επιλέξεις καλύτερα να το φοράς όλη μέρα και μην το κάνεις καθημερινή συνήθεια!

Αντηλιακή προστασία!

Πέρα από τους σοβαρούς κινδύνους που μπορεί να έχει ο ήλιος στο δέρμα σου, ξεχνάς ότι μπορεί να επιφέρει πρόωρη γήρανση στο δέρμα! Αυτό δεν είναι καθόλου καλό για την περιοχή του στήθους, που είναι ένα σημείο του σώματος που θέλεις να συντηρεί τη νεανικότητά του! Γι’ αυτό να φοράς πάντα αντηλιακό με αντιγηραντική προστασία. Και ξέχνα πλέον το μαύρισμα στην περιοχή του στήθους! Τα λευκά σημάδια του μαγιό είναι σέξι!

Μακιγιάζ και στο στήθος!

Για να τονίσεις το μπούστο σου όταν θέλεις να βγεις έξω είναι καλό να μακιγιάρεις την ευρύτερη περιοχή! Με τι προιόντα; Make up, πούδρα και και φυσικά λάμψη ή και γκλίτερ!

Προσοχή στις αυξομειώσεις βάρους!

Αν είσαι από τους τύπους που κάνεις συνέχεια δίαιτες αλλά στη συνέχεια δεν μπορείς να συντηρήσεις το βάρος σου και ξαναπαίρνεις τα κιλά, τότε πρέπει να το σταματήσεις αυτό! Είναι πολύ κακό γενικώς για τον οργανισμό σου αλλά και για το στήθος σου! Μπορείς να δημιουργήσεις σημάδια που δεν φεύγουν εύκολα, όπως ραγάδες για παράδειγμα…

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από viepratique.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πεσμένο στήθος; Διατροφικά… μυστικά για να το επαναφέρεις!

Τι παθαίνει το στήθος σου στην εγκυμοσύνη;

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα