Δίκη για τη μικρή Άννυ: Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία αποκαλύπτονται

Τα όσα φρικτά έλαβαν χώρα το Πάσχα του 2015 όταν σκότωσαν ένα τετράχρονο μωρό, την Άννυ, στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα, ξαναζωντάνεψαν ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου, όταν ξεκίνησε η απολογία του πατέρα της Σάββα.

Ισχυρίστηκε πως δεν ήταν ο «Χάνιμπαλ» όπως τον κατηγορούν, καθώς και ότι «το παιδί ήταν πέτρα και έσπασε» γιατί η σορός έμεινε για 20 ώρες στο σπίτι.

Συγκεκριμένα είπε για τον φόνο της μικρής Άννυς:

«Ακούστηκε ότι είμαι Χάνιμπαλ, ότι μαγείρεψα το παιδί και το έφαγα. Δεν έγινε ποτέ. Δεν είχα κίνητρο να σκοτώσω το παιδί μου» υποστήριξε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ήθελα να πάω να το θάψω αλλά δεν υπήρχε φτυάρι. Δεν ήθελα να τα κάνω όλα αυτά… Ήθελα να τη βάλω σε σακούλα αλλά το παιδί ήταν πέτρα και έσπασε. Αναγκάστηκα να κόψω κάποια κομμάτια και τα πήγα στα σκουπίδια. Σε μια στιγμή όλα κατέρρευσαν και φταίω εγώ για αυτό».

Εισαγγελέας: Η λογική λέει ότι πας το παιδί στο γιατρό όταν δεν φταις. Εσείς παίξατε θέατρο ότι το παιδί εξαφανίστηκε.

Κατηγορούμενος: Δεν το έκανα κομματάκια, κομματάκια. Αναγκάστηκα.

Δικαστής: Τι θέλατε να αποκρύπτετε ;

Κατηγορούμενος: Τίποτα, φοβόμουν μην το μάθει η γυναίκα μου. Δικαστής: Γιατί δεν το θάψατε, γιατί δεν θέλατε να βρεθεί το πτώμα;

Κατηγορούμενος: Ίσως σε κάνουν τα ναρκωτικά.

Απολογούμενος ανέφερε πόσο αγαπούσε την κόρη του: «Ήταν Πάσχα και νόμιζα ότι το παιδί θα αναστηθεί. Έλεγα «σήκω πάνω» αλλά γινόταν πιο σκληρό». Παράλληλα, ο κατηγορούμενος για τη φρικτή δολοφονία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η 4χρονη να πήρε ναρκωτικά που βρήκε στο διαμέρισμα.

Από την πλευρά της, η μητέρα της μικρής Άννυς κατά τη δική της απολογία, ισχυρίστηκε πως ο πρώην σύντροφός της αγαπούσε το παιδί, εξηγώντας ότι «δεν ήταν η πρώτη φορά που έμεναν μόνοι τους. Το παιδί το πρόσεχε. Δεν ήταν επικίνδυνος».

Πηγή: news247.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Δίκη μικρής Άννυ: «Μπορεί να ήταν ζωντανή όταν την τεμάχισε ο πατέρας της»

Ο πατέρας της μικρής Άννυ σοκάρει: «Εγώ τεμάχισα την κόρη μου»

Εφετείο: Στις 23 Οκτωβρίου θα αναβιώσει η δολοφονία της Άννυ

 

Σχετικά άρθρα