Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 08/02

Άλλη μία εποικοδομητική και ευχάριστη ημέρα για Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους! Το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, δίνει τύχη και χαρά και το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, βοηθά στην επίτευξη στόχων, μέσα από επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις!

ΚΡΙΟΣ: Έρχονται θετικά γεγονότα και ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, φίλε Κριέ. Με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, οι φίλοι σε στηρίζουν, σε βοηθούν αποτελεσματικά και σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τα μεγάλα όνειρα και τα σπουδαία σχέδια σου. Νέες φιλίες έρχονται για να μείνουν και υπάρχει και πιθανότητα για φιλικές επανασυνδέσεις και επανενώσεις, αν υπήρξαν παρεξηγήσεις ή εντάσεις παλαιότερα!

ΤΑΥΡΟΣ: Θετικές και κυρίως ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, φίλε Ταύρε! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται πιο πολύ από ποτέ, αφού σήμερα θα νιώσεις έμπρακτα και λεκτικά, πως οι άλλοι πραγματικά σε σέβονται και σε θαυμάζουν για τις προσπάθειες και τους αγώνες σου! Μπορείς, αν δραστηριοποιηθείς δυναμικά, να αποκτήσεις την κοινωνική αναγνώριση που θες. Οι προσπάθειες και οι ώριμες αποφάσεις, τώρα, επιβραβεύονται!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Οι συγκυρίες μέσα από επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες να πετύχεις υψηλούς στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου, να ταξιδέψεις, να περάσεις όμορφα, να διασκεδάσεις και να αποκτήσεις ξανά την αισιοδοξία σου, αγαπητέ Δίδυμε! Η κοινωνικότητα σου, θα γίνει ο σύμμαχος σου για να κάνεις πράξη όλα αυτά που θες! Το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, σου δίνουν άπλετη τύχη, σε ότι κι αν κάνεις σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η τύχη είναι με το μέρος σου φίλε Καρκίνε, όσον αφορά βαθιές επιθυμίες και σχέδια που έχεις σαν σκοπό να υλοποιήσεις εδώ και καιρό, ιδίως σε θέματα οικονομικά αλλά και ερωτικά! Κυνήγησε και πραγματοποίησε τα μεγάλα σου «θέλω» λοιπόν, εκμεταλλευόμενος κυρίως την ισχυρή σου διορατικότητα, αλλά και την πειθώ σου, σε επαφές και επικοινωνίες! Το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα σου δώσουν εσωτερική δύναμη, σε ότι κι αν θελήσεις να κάνεις σήμερα!

ΛΕΩΝ: Αγαπητέ Λέοντα, το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα σε ωθήσουν σήμερα σε ορισμένες σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις στην συντροφική σου ζωή, που θα βελτιώσουν κατά πολύ αυτόν τον τομέα! Επιπλέον θα έρθουν λύσεις και ευκαιρίες για κάθε σημαντική διαπροσωπική σχέση που έχεις! Αν πρόσφατα υπήρξε μία παρεξήγηση ή ένας τσακωμός, σήμερα θα λυθεί, είτε κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, είτε το άλλο άτομο! Θα μπορέσεις να πετύχεις στόχους και σκοπούς σε όλες τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωής σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι σημερινές όψεις αγαπητέ Παρθένε, το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα σου φέρουν επιτυχία και εύνοια στην καθημερινότητα σου! Θα καταφέρεις να κάνεις θετικές κινήσεις σήμερα και όλες οι υποχρεώσεις σου θα διεκπεραιωθούν! Παίρνεις αποφάσεις και δραστηριοποιείσαι, φροντίζοντας τον εαυτό σου και ομορφαίνεις, λάμπεις, ανανεώνεσαι ψυχικά και σωματικά! Μην κολλάς σε λεπτομέρειες και κοίτα να απολαύσεις την τύχη σου, την σημερινή ημέρα!

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, υπόσχονται σε σένα φίλε Ζυγέ, καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, απολαύσεις στο έπακρο, δημιουργία και άπειρη λάμψη! Μπορείς να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό στόχο, αφού είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, αλλά και η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου! Έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, ανανεώνεσαι κοινωνικά και καταφέρνεις να βελτιώσεις την φήμη σου και την δημοτικότητα σου, περισσότερο από ποτέ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, αγαπητέ Σκορπιέ, υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Κάνε πράξη αυτά που σκέφτεσαι και επιθυμείς και προσπάθησε να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις, τώρα που θα έχεις την εύνοια που χρειάζεται! Η τύχη σε βοηθά να λύσεις προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό και σε αγχώνουν ή σου δημιουργούν ανασφάλεια! Ώρα να φτιάξεις τα πάντα λοιπόν και επιτέλους να ηρεμήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα φίλε Τοξότη, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, ευνοούνται ιδιαίτερα επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, σχέσεις με αδέλφια και γείτονες! Θα έχεις ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες γνωριμίες! Μία καθησυχαστική είδηση έρχεται κατά την διάρκεια της ημέρας και είσαι ιδιαίτερα δραστήριος κοινωνικά και επικοινωνιακά, κερδίζοντας πολλά από το περιβάλλον σου! Οποιαδήποτε μετακίνηση σου, στέφεται με επιτυχία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα φίλε Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα ξεχωρίσεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και γοητεία! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ μέχρι τώρα επιθυμούσες! Όλα βελτιώνονται, έστω και με αργούς ρυθμούς και οι βαθιές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται, αν επιστρατεύσεις υπομονή και επιμονή! Προσοχή μόνο χρειάζεται για τάσεις δογματικής συμπεριφοράς σε διαπροσωπικές σχέσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα φίλε Υδροχόε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, η τύχη είναι σε όλους τους τομείς με το μέρος σου! Εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που θα έρθουν στην ζωή σου και κάνε επιθυμίες και όνειρα πραγματικότητα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις κάθε είδους διορθώνονται και λύσεις έρχονται από το πουθενά! Είσαι ιδιαίτερα δυναμικός, δραστήριος, αποφασιστικός και ικανός να καταφέρεις ότι επιθυμείς!

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα φίλε Ιχθύ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, κάνε μια θετική ενδοσκόπηση και αναλογίσου τι πραγματικά θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος και θα νιώσεις δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά και ικανός να το πετύχεις! Εμπιστέψου τη διαίσθηση σου και αναγνώρισε τον ψυχικό και συναισθηματικό σου κόσμο, ώστε να κατανοήσεις ακριβώς αυτά που θες και να τα κατακτήσεις! Κινήσου παρασκηνιακά, ιδίως σε θέματα επικοινωνίας και θα βγεις κερδισμένος!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Σχετικά άρθρα