Βιβλίο ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Είναι γεγονός! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο νικητής του Survivor 1, έχει ετοιμάσει το πρώτο του βιβλίο το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα! Το νέο ανακοίνωσε ο Ντάνος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Finally…???????? @ekdotikeathenon @avyiesavvidou @panosgi @elena_gerarhaki @to_barberiko #danoslife #danosbook Isograma Creative Agency

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) στις

Ο νικητής του Survivor επέλεξε να γράψει την αυτοβιογραφία του και να μοιραστεί με τον κόσμο που τον λάτρεψε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού άγνωστες πτυχές του εαυτού του, σημαντικά γεγονότα της ζωής του, τις σκέψεις και τα συναισθήματά του για όσα βίωσε, τα δύσκολα χρόνια που πέρασε και τα μαθήματα που πήρε στο μέχρι τώρα ταξίδι του. Σκοπός του είναι να επικοινωνήσει με τον κόσμο που τον ακολουθεί όσα έχει μάθει μέσα από τα motivational συνέδρια που παρακολουθεί και να δώσει κίνητρο σε ανθρώπους ώστε να βελτιώσουν τη ζωή τους μέσα από τις εμπειρίες τους.

«Είναι κάτι σαν ομολογία, γιατί μέσα στο βιβλίο θα γράφω πράγματα που δεν γνωρίζουν άλλοι, ούτε άτομα από το στενό μου περιβάλλον. Είναι λίγο ωμό το βιβλίο μου. Έχω ζήσει κάποια πράγματα και τα γράφω έτσι γιατί έτσι πρέπει να γραφτούν. Ωμά. Γράφω πράγματα που έχω ζήσει, που έχω κάνει και δεν ντρέπομαι γι’ αυτά. Με ξέρει πολύς κόσμος και θέλω μέσα από το βιβλίο μου να συστηθώ καλύτερα, σε βάθος. Να με γνωρίσουν λίγο πιο πραγματικά», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τι έκανε με τα 100.000 ευρώ του Survivor ο Ντάνος;

«Ντάνος»: το παιδί της διπλανής πόρτας που κατέκτησε το ελληνικό κοινό

 

Σχετικά άρθρα