Ο Τζέφ Μπέζος κατηγορεί γνωστό περιοδικό για εκβιασμό!

Ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου και ιδρυτής του Amazon, ο Τζεφ Μπέζος, κατηγορεί το αμερικανικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό National Enquirer ότι τον εκβίασε πως θα δημοσιεύσει προσωπικές του φωτογραφίες.

Ο Μπέζος κατήγγειλε ότι η μητρική εταιρεία του National Enquirer, η American Media Inc (ΑΜΙ), ήθελε να σταματήσει να ερευνά πώς κατέληξαν στα χέρια του περιοδικού προσωπικά του μηνύματα.

Ο δισεκατομμυριούχος ανακοίνωσε τον προηγούμενο μήνα τον χωρισμό του από τη σύζυγό του Μακένζι έπειτα από 25 χρόνια γάμου. Λίγες ώρες αργότερα το περιοδικό δημοσίευσε λεπτομέρειες της σχέσης τους, μεταξύ των οποίων και προσωπικά τους μηνύματα.

Ο Μπέζος προσέλαβε ιδιωτικούς ερευνητές για να εντοπίσουν την πηγή της διαρροής αυτών των προσωπικών στιγμών του και να καθορίσουν τα ακριβή τα κίνητρα της ΑΜΙ.

Σε ανάρτησή του χθες στον ιστότοπο Medium ο Μπέζος κατήγγειλε ότι έλαβε ένα μέιλ από εκπροσώπους της ΑΜΙ οι οποίοι τον απειλούσαν να δημοσιεύσουν «προσωπικές φωτογραφίες» του ίδιου με την ερωμένη του, την πρώην παρουσιάστρια της τηλεόρασης Λόρεν Σάντσες.

Ο δισεκατομμυριούχος, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης και της εφημερίδας Washington Post, ανέφερε ότι η ΑΜΙ του ζητούσε να δηλώσει ψευδώς ότι η κάλυψη του διαζυγίου του από το National Enquirer δεν ήταν πολιτικά υποκινούμενη.

«Φυσικά δεν θέλω να δημοσιευθούν προσωπικές μου φωτογραφίες, όμως επίσης δεν θα συμμετάσχω στη γνωστή τους πρακτική του εκβιασμού, των πολιτικών ρουσφετιών, των πολιτικών επιθέσεων και της διαφθοράς», τόνισε ο Μπέζος στην ανακοίνωσή του.

«Αντί να υποχωρήσω στον εκβιασμό, αποφάσισα να δημοσιοποιήσω όσα μου έστειλαν, παρά το προσωπικό κόστος και την αμηχανία που μπορεί να μου προκαλέσουν», πρόσθεσε.

Στην ανάρτησή του ο Μπέζος αναφέρεται και στη στενή σχέση του επικεφαλής της ΑΜΙ Ντέιβιντ Πέκερ με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τζεφ Μπέζος: Τα… καυτά sms που προδίδουν τη σχέση του με τη Σάντσεζ

Τζεφ Μπέζος: Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου χώρισε!

Τζεφ Μπέζος: Από πού ξεκίνησε και πώς έφτασε να γίνει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

 

Σχετικά άρθρα