Η πρώην Μις Ελλάς Ευγενία Πασχαλίδη έγινε διευθύντρια ειδήσεων της ΕΡΤ!

Με μια απόφαση που έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης στη Διαύγεια, η ΕΡΤ τοποθέτησε την Ευγενία Πασχαλίδη ως προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ειδήσεων του καναλιού.

Η άλλοτε παρουσιάστρια του δελτίου καιρού στον ΑΝΤ1 και Μις Ελλάς 1992 αναλαμβάνει προϊσταμένη της Διεύθυνσης Newsroom, της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της ΕΡΤ Α.Ε.

Η Ευγενία Πασχαλίδη έγινε γνωστή από τα καλλιστεία του 1992. Κέρδισε τον τίτλο της «Μις Ελλάς» και κατευθείαν μπήκε στον κόσμο της τηλεόρασης και στην ομάδα του «Πρωινού Καφέ». Αμέσως μετά έγινε «το κορίτσι του καιρού» στον Ant1, που τότε χρησιμοποιούσε μοντέλα στην παρουσίαση.

Από τον καιρό, η Ευγενία Πασχαλίδη πέρασε στον δημοσιογραφικό τομέα και επί χρόνια εργάστηκε σε περιοδικά και ραδιόφωνα, πίσω πια από τις κάμερες. Η καριέρα της συνεχίζεται και βρίσκεται στην ΕΡΤ, στον ενημερωτικό τομέα της τηλεόρασης. Δεν βγαίνει πλέον «στο γυαλί», εργάζεται ως δημοσιογράφος παραγωγός για τα δελτία ειδήσεων και επί χρόνια περνάει όλα της τα βράδια στους διαδρόμους του Ραδιομεγάρου. Έχει ξεπεράσει πια τα προβλήματα υγείας, τα έχει αντιμετωπίσει κατά το δυνατόν και είναι μητέρα δύο αγοριών.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Απίστευτο «σόου» ρεπόρτερ της ΕΡΤ που νόμιζε ότι δεν ήταν στον αέρα!

 

 

 

Σχετικά άρθρα