Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές… διαστροφές του Μάικλ Τζάκσον…

Σαν χιονοστιβάδα βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια οι ειδεχθείς πράξεις που κατηγορείται ότι έκανε ο Μάικλ Τζάκσον σε ανήλικους. Μετά τις αφηγήσεις δύο θυμάτων στο ντοκιμαντέρ Leaving Neverland, ήρθαν οι αποκαλύψεις που έκανε η καμαριέρα του Τζάκσον στη Neverland. Κι αυτά που περιγράφει είναι σοκαριστικά και καταδικαστικά.

Όλα αυτά τα χρόνια η διαλεκτική της οικογένειας ήταν ότι όσοι κατηγορούν το κάνουν με σκοπό να αποκομίσουν κάποιο χρηματικό ποσό που θα τους κλείσει το στόμα. Κι η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος σχετιζόμενος, έστω και στο ελάχιστο, με τον Μάικλ Τζάκσον δει ότι δίνονται λεφτά, δεν θα αργήσει να δοκιμάσει την τύχη του. Μόνο που εδώ μαζεύονται πολλά.

Είναι πλέον τόσες πολλές οι μαρτυρίες κι από τόσες διαφορετικές μεριές, που δεν γίνεται κανείς να εξακολουθεί να αμφισβητεί τα όσα προσάπτουν στον Μάικλ Τζάκσον. Δεν είναι μόνο τα θύματα, δεν είναι οι αστυνομικές αρχές, είναι και άνθρωποι που τον έζησαν από κοντά και δη στον φερόμενο ως τόπο των εγκλημάτων του.

Τι αποκαλύπτει η προσωπική του καμαριέρα;

Η προσωπική καμαριέρα του Μάικλ Τζάκσον, η Άντριαν ΜακΜάνους, αποκάλυψε σε συνέντευξη της στην Daily Mail ότι έτυχε πολλές φορές να μαζέψει παιδικά εσώρουχα από το τζακούζι της Neverland, ενώ έβλεπε αρκετά συχνά παιδιά να κυκλοφορούν γυμνά. Εκείνο όμως που αηδιάζει περισσότερο είναι άλλο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, ο Τζάκσον βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του. Όσα έκανε τα κράτησε σε βιντεοκασέτες και τις συγκέντρωνε στον προσωπικό του χώρο.

«Όλα τα μικρά αγοράκια τα κρατούσε από το χέρι και τα φιλούσε στο στόμα. Κι εκείνα μάχονταν για να κερδίσουν την αγάπη του. Ήταν ένα περίεργο θέαμα», λέει με ανατριχιαστική λεπτομέρεια η ΜακΜάνους.

Άλλα «ευρήματά» της είναι βαζελίνη και ταμπόν που υπήρχαν πολύ συχνά στο κομοδίνο του Μάικλ Τζάκσον. Έβρισκε επίσης αρκετές φωτογραφίες παιδιών που ο Τζάκσον συνήθιζε να τις αναζητά και να τις βλέπει.

Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί η ΜακΜάνους δεν έκανε ποτέ καμία καταγγελία. Γιατί αν ισχύουν αυτά που λέει, τότε μάλλον θα έπρεπε να θεωρηθεί μέχρι και συνεργός. Η ίδια απάντησε σε αυτό. «Δεν έκανα ερωτήσεις ούτε αμφισβητούσα όσα μου έλεγε. Ήταν το αφεντικό μου και υποτίθεται ότι αυτή ήταν η δουλειά μου. Εννοείται όμως πως αναρωτιόμουν».

Αν για κάτι μπορεί κανείς να είναι βέβαιος αυτό αφορά την ειδωλοποίηση της οποίας τύγχανε ο Μάικλ Τζάκσον, μα και αρκετοί αστέρες των περασμένων δεκαετιών. Μια ειδωλοποίηση που στην περίπτωση του όμως έφτασε στον αίσχιστο βαθμό!

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Νέα ανατριχιαστικά ευρήματα από το δωμάτιο του Μάικλ Τζάκσον

Ποια ήταν η οικονομική κατάσταση του Μάικλ Τζάκσον λίγο προτού πεθάνει;

Δολοφονήθηκε τελικά ο Μάικλ Τζάκσον;

 

 

Σχετικά άρθρα