Μπλόκα αγροτών: Δεν αποκλείουν να κατέβουν στην Αθήνα

Αυστηρή προειδοποίηση προς την κυβέρνηση Τσίπρα ότι οι αγρότες δεν πρόκειται να κάνουν ούτε βήμα πίσω σε ό,τι αφορά τα αιτήματά τους απευθύνει ο επικεφαλής του Συντονιστικού των αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας στην Λάρισα, Κώστας Τζέλλας, προαναγγέλλοντας ακόμη πιο δυναμικές κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου, ενώ δεν αποκλείει ακόμη και κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα.

Ο κ. Τζέλλας εκτιμά ότι τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα είναι εξαιρετικά κρίσιμα για το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων, ενώ καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις αναμένεται να διαδραματίσει η σημερινή (10/02/2019) σύσκεψη των αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας.

Μιλώντας στο newsbomb.gr και ερωτηθείς, ειδικότερα, εάν οι αγρότες σκοπεύουν να κατεβούν άμεσα στην Αθήνα, απάντησε: «Όλα είναι πιθανά, όλα είναι στο τραπέζι. Τίποτα δεν αποκλείεται».

Όπως επισημαίνει ο ίδιος, ο προσωρινός αποκλεισμός του εθνικού οδικού δικτύου στις σήραγγες των Τεμπών το μεσημέρι του Σαββάτου ήταν ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση ότι ο αγροτικός κόσμος ασφυκτιά και ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια να αγνοούνται τα «πάγια και διαχρονικά», όπως είπε, «αιτήματά του».

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Επιμένουν οι αγρότες – Κλείνουν σήμερα τα Τέμπη

 

Σχετικά άρθρα