Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 11/02

Ο Ερμής είναι από χθες στους Ιχθύες, σε μία θέση, που δεν μπορεί να εκφραστεί και λειτουργήσει έτσι όπως θα έπρεπε! Πολλά τα μυστικά, μπόλικη η αφηρημάδα και αρκετά τα ψέματα τις επόμενες ημέρες! Ωστόσο η επικοινωνία, αλλά και οι μετακινήσεις θα φέρουν ευκαιρίες σε Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες!

ΚΡΙΟΣ: Αγαπητό μου Κριάρι, η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά και με την επιθυμία να υπερασπίσεις αυτό που σου ανήκει, αυτό που έχεις κοπιάσει για να μπορέσει να γίνει δικό σου! Λίγο πριν αποχωρήσει ο Άρης από το δικό σου ζώδιο, έχεις όλη την ενέργεια και τον δυναμισμό, για να προχωρήσεις μπροστά τα προσωπικά σου σχέδια, δεν λείπει όμως και η απόλυτη ή και νευρική στάση σου που σε φέρνει αντιμέτωπο με μπελάδες. Σήμερα θα επικεντρωθείς περισσότερο στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου και μέσα σου θα κυριαρχεί η πεποίθηση ότι : «Είμαι δυνατός, τα έχω καταφέρει τόσες φορές, τώρα θα μασήσω»;

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις την ανάγκη να ανοιχτείς και να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου αυτή την Δευτέρα αγαπητέ μου Ταύρε. Μπορεί να σε πιάνουν οι συναισθηματισμοί σου, όμως αντιλαμβάνεσαι τα ζητούμενα της καρδιάς σου και κοιτάζεις με κάθε τρόπο να μοιραστείς το μεγαλείο των συναισθημάτων που κρύβεται μέσα σου! Επιπλέον, η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη και καλό είναι να την ακολουθήσεις, γιατί τα μηνύματά της θα σε οδηγήσουν στον κατάλληλο δρόμο.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε σε κάποιον που αγαπάμε είναι να του δώσουμε να καταλάβει πως τον δεχόμαστε όπως ακριβώς είναι. Φ. Σαμπέο… Αυτή ακριβώς η φράση ταιριάζει απόλυτα σε εσένα αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Δευτέρα. Οι εξελίξεις που συμβαίνουν σήμερα σου δίνουν το μήνυμα ότι πρέπει να αποδεχθείς κάποιους ανθρώπους – αλλά και κάποιες καταστάσεις- ακριβώς όπως είναι, κάνοντας τις ανάλογες υποχωρήσεις και τους συμβιβασμούς. Φρόντισε να αποφύγεις τις κακοκεφιές και τις απαισιόδοξες σκέψεις που οφείλονται σε γεγονότα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλανίζουν…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ζωή που δεν μοιράζεται είναι ζωή κλεμμένη είναι ο στίχος ενός πολύ αγαπημένου σου τραγουδιού αγαπημένε μου Καρκίνε, όπου σήμερα ταιριάζει απόλυτα στις σκέψεις, στα συναισθήματά σου και στις εξελίξεις της ημέρας. Από το ξεκίνημα της ημέρας, έχεις την ανάγκη να εκφράσεις όλα όσα αισθάνεσαι στους ανθρώπους που αγαπάς. Κάποιες προσδοκίες σου εκπληρώνονται ενώ η ζεστή συντροφιά των ανθρώπων που σε περιβάλλουν, αποτελεί αυτές τις ημέρες το «οξυγόνο» που σου προσφέρει ζωντάνια και εγρήγορση. Ζητούμενό σου; Η σύσφιξη σχέσεων.

ΛΕΩΝ: Τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της λέει ο Βίκτωρ Ουγκώ και πραγματικά αυτό το απόφθεγμα σου ταιριάζει απόλυτα «γάντι» για σήμερα Δευτέρα αγαπητέ μου Λέοντα. Είναι επιτέλους η δική σου στιγμή να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου, να ικανοποιηθούν όνειρα και προσδοκίες σου, να κάνεις ένα σημαντικό ξεκίνημα και να αφήσεις πίσω σου τα περιοριστικά όρια που σου έθεταν εδώ και καιρό οι φόβοι και οι ανασφάλειες. Με το ξεκίνημα της εβδομάδας τα γεγονότα σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τάσεις φυγής ξεκινάς την εβδομάδα αλλά και την ημέρα σου αγαπητέ μου Παρθένε. Θέλεις να κάνεις μία σημαντική αλλαγή στη ζωή σου , να ταξιδέψεις, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες, να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους και να εφαρμόσεις στη ζωή σου τα σχέδια εκείνα που σε κάνουν να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση των στόχων σου! Επιπλέον οι επικοινωνίες σου σήμερα θα είναι μία νότα χαράς και αισιοδοξίας που θα σε κάνει να χαμογελάσεις και να σκεφτείς ότι τελικά έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που πραγματικά σε αγαπούν!

ΖΥΓΟΣ: Στο ξεκίνημα της εβδομάδας τρώγεσαι με τα ρούχα σου αγαπητέ μου Ζυγέ γιατί υπάρχουν παρελθοντικές καταστάσεις που σε ζορίζουν, δεν μπορείς να τις αφήσεις πίσω σου και αυτό είναι κάτι που σου προκαλεί συναισθηματικό αναβρασμό. Η κατάσταση αυτή ωστόσο θα είναι προσωρινή, για αυτό και προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές και τις ακρότητες. Η εργασιο – θεραπεία θα σε βοηθήσει να κατευνάσεις τα συναισθηματικά σου σκαμπανεβάσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτή την Δευτέρα ξεκινάς την ημέρα σου με χαμόγελα και με την διάθεση να μοιραστείς στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς αλλά και εκτιμάς. Διαχειρίζεσαι πιο ψύχραιμα τις καταστάσεις, μαλακώνουν οι διαθέσεις σου , συγχωρείς και κοιτάζεις μπροστά. Το πρόγραμμά σου θα είναι αρκετά πιεστικό και ο χρόνος για ξεκούραση εξαιρετικά περιορισμένος όμως θυμήσου κάτι σημαντικό: Δεν είναι κακό να ζητάμε κάποιες στιγμές και βοήθεια ή συμπαράσταση από τους ανθρώπους. Σήμερα είναι μία από αυτές τις μέρες που το «μαζί» θα λειτουργήσει πολύ καλύτερα από το «εγώ»!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα σου ξεκινά με πολλές υποχρεώσεις, αρκετές ευθύνες, όμως θα έχεις την προθυμία να ακολουθήσεις γρήγορους ρυθμούς για να βάλεις σε μία τάξη και σειρά όλα όσα πρέπει να γίνουν. Αυτό που σε ικανοποιεί αυτή την Δευτέρα είναι το γεγονός ότι οι προσπάθειες που κάνεις – ιδιαίτερα στα επαγγελματικά – πιάνουν τόπο, αποδίδουν και φέρνουν οικονομικά αποτελέσματα. Σίγουρα όμως θα κουραστείς – ή και θα εκνευριστείς- από τις απαιτήσεις του περιβάλλοντός σου να τα περιμένουν όλα στο χέρι από εσένα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι από τις λίγες Δευτέρες αγαπητέ μου Αιγόκερε που ξεκινάς την εβδομάδα σου με χαμόγελο, αλλά και με διάθεση να ασχοληθείς με αρκετά πράγματα μαζί! Η εκφραστικότητά σου θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις αυτή την ημέρα. Μεγάλο «ατού» δέχεσαι στον τομέα των αισθηματικών σου όπου εκεί ικανοποιούνται οι προσδοκίες σου! Την προσοχή σου θέλω μόνο να μου δείξεις στις ενδοοικογενειακές εντάσεις και διαφωνίες, δεν αξίζει τον κόπο να καβγαδίζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: «Αν αγαπάς τη ζωή μην σπαταλάς χρόνο γιατί απ’ αυτόν είναι φτιαγμένη η ζωή. Bruce Lee»… Αυτή την Δευτέρα λοιπόν αγαπημένε μου Υδροχόε, όπως καταλαβαίνεις δεν πρέπει να χάσεις άσκοπο χρόνο σε καταστάσεις που δεν ωφελούν και που γνωρίζεις πολύ καλά ότι πάντα σε οδηγούν στην στασιμότητα. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και η ευθιξία δεν λείπουν όμως θυμήσου αυτό που έχω να σου πω: αυτές τις μέρες ίσως τα παίρνεις όλα πολύ προσωπικά και για αυτό δημιουργούνται παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σου! Η μέρα είναι ιδανική για να νιώσεις την ζεστασιά της οικογένειας.

ΙΧΘΥΣ: Μέρα γεμάτη επικοινωνία, αυθορμητισμό, αρκετές επαφές αλλά και εύνοια σε συμφωνίες και σε συνδιαλλαγές! Για σήμερα Ιχθύ μου είσαι μέσα στην εξωστρέφεια ενώ δεν σου αποκλείω και το γεγονός να οργανώνεις και κάποια μετακίνηση. Το μόνο που έχω να σε συμβουλέψω είναι, να μην βιάζεσαι να κάνεις επενδύσεις συναισθηματικές ή οικονομικές πριν καν αντιληφθείς αν αξίζει να χαρίσεις την εμπιστοσύνη σου!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 11/02

Σχετικά άρθρα