Πόσα χρήματα τον χρόνο παίρνει ένας ηθοποιός που έπαιξε σε μόλις 2 επεισόδια στα «Φιλαράκια»;

Έχουν περάσει 25 χρόνια από το τέλος της σειράς τα «Φιλαράκια», ωστόσο αποτελεί ακόμη μία από τις πλέον αγαπημένες επιλογές των τηλεθεατών. Η συμπερίληψή της στο Netflix έδωσε τεράστια χαρά σε παλιούς και νέους λάτρες της, που θα έχουν τη δυνατότητα να ξαναζήσουν τις περιπέτειες της παρέας στη Νέα Υόρκη.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς είδαν τη φήμη τους να εκτοξεύεται και τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να γεμίζουν – χαρακτηριστικό είναι πως στην τελευταία σεζόν οι έξι φίλοι λάμβαναν ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε επεισόδιο. Μάλιστα, μέχρι σήμερα, συνεχίζουν να πληρώνονται από τα δικαιώματά τους στις επαναλήψεις.

Τα μεγαλύτερα ποσά από τις επαναλήψεις τα λαμβάνουν οι βασικοί ηθοποιοί, ωστόσο, ένα από τα φλερτ της Μόνικα Γκέλερ – κατά κόσμον Κόρτνεϊ Κοξ – μίλησε στον Guardian και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πόσα χρήματα λαμβάνει κάθε χρόνο.

O Βίνσεντ Βεντρέσκα ή αλλιώς Fun Bobby

Ο Βίνσεντ Βεντρέσκα (έπαιξε το αγόρι της Μόνικα σε δύο επεισόδια σε πρώτη και δεύτερη σεζόν), θυμήθηκε την περίοδο που έλαβε την πρόταση να συμμετάσχει στη σειρά, λέγοντας πως παρότι ο ρόλος ήταν μικρός κάτι μέσα του του έλεγε να το κάνει.

https://www.youtube.com/watch?v=Bz3d24gMHPU

Όπως αποκάλυψε, διακαής του πόθος κατά την περίοδο των γυρισμάτων ήταν να τον συμπαθήσει ο Ντέβιντ Σουίμερ (σ.σ. ο Ρος). «Με εντυπωσίασε. Τα κορίτσια, φυσικά, ήταν απίστευτα και με συμπάθησαν από την αρχή. Αλλά, ήθελα απεγνωσμένα να με συμπαθήσει ο Ντέιβιντ, αλλά ήταν ο μόνος που δεν έδειχνε κανένα ενδιαφέρον να με γνωριστεί με κανέναν».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Βεντρέσκα τόνισε πως κάθε χρόνο λαμβάνει το ποσό των 2.000 δολαρίων τον χρόνο από τις επαναλήψεις της σειράς. «Σκέφτομαι πως πρέπει να είναι στ’ αλήθεια πλούσιοι (σ.σ. οι πρωταγωνιστές). Εγώ έπαιξα σε δύο επεισόδια και παίρνω 2.000 δολάρια το χρόνο», σχολίασε.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

«Φιλαράκια»: Πέρασαν 24 χρόνια από την προβολή του πρώτου επεισοδίου!

Τζένιφερ Άνιστον: Ξεκίνησε ως σερβιτόρα και έφτασε να παίρνει 1 εκατ. δολάρια στα Φιλαράκια- Ο χωρισμός της με τον Θερού και οι τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram

 

 

Σχετικά άρθρα