Εύη Βατίδου: Το… μυστήριο με τα Insta Story της και η παρέμβαση στο ΠΡΩ1ΝΟ (βίντεο)

Εδώ και λίγες ημέρες η Εύη Βατίδου έχει ξεκινήσει μία απίστευτη επίθεση εναντίον του Νίκου Μουτσινά με αφορμή τον σχολιασμό του στις πρόσφατες δηλώσεις της.

Το Σάββατο λοιπόν η Εύη Βατίδου ξαναχτύπησε με μία σειρά από μηνύματα στα instagram stories της, που έκαναν λόγο για λουμπάγκο, νοσοκομείο αλλά και κραγιόν. Φωτογράφιζαν ουσιαστικά -όπως θα δείτε και μόνοι σας- τον παρουσιαστή, σε βάρος του οποίου είχε προηγηθεί επίθεση.

Μάλιστα η απειλή ήταν ευθεία, με την ίδια να γράφει: «Εάν το συνεχίσεις θα σε τελειώσω! Δεν σου’φτανε το νοσοκομείο πάλι θες να πας; Ή ζητάς συγγνώμη ή απλά τελειώνεις».

Σήμερα λοιπόν με το συγκεκριμένο θέμα ασχολήθηκαν εκτενώς στο Πρω1νό. Όταν παρουσίασαν το θέμα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος διάβασε ένα προς ένα τα stories. Τότε ήρθε και η παρέμβαση από την Εύη Βατίδου!

Εμφανώς εκνευρισμένη, το πρώτο πράγμα που είπε αφού καλημέρισε τους πάντες ήταν: «Παιδιά μη λέτε βλακείες, μη λέτε χαζομάρες!». Εμφανώς μουδιασμένοι στο πάνελ, την άκουσαν να… διαψεύδει πως τα stories αφορούν το Νίκο Μουτσινά.

«Τα μηνύματα δεν αναφέρονται στον κ. Μουτσινά. Το μόνο που αναφέρεται στο Μουτσινά είναι αυτό που έχω δημοσιεύσει όταν ξεκίνησε εκείνη η ιστορία. Μην το χοντρύνουμε επειδή μπήκαν πολλοί στο instagram και έλεγαν διάφορα στο inbox», είπε στη συνέχεια.

Ο Άρης Καβατζίκης τη ρώτησε ευθέως για το «λουμπάγκο», που έγραψε και όπως είναι γνωστό ταλαιπωρεί τελευταία το Νίκο Μουτσινά. «Όταν δεν αναφέρω το όνομα του συγκεκριμένου ανθρώπου και δεν το γράφω κάτω… Μην βγαίνετε να λέτε πράγματα που δεν ισχύουν», ισχυρίστηκε.

Το καλύτερο όμως το κρατούσε για το τέλος! Η ίδια εξέφρασε την ενόχλησή της με όσα είχαν ειπωθεί εις βάρος της από το Πρωινό, όταν απουσίαζε η Φαιή Σκορδά. «Προσπαθώ να σου εξηγήσω και δεν λες να καταλάβεις», είπε με επιθετικό ύφος στην παρουσιάστρια η Εύη Βατίδου. «Συγγνώμη ρε συ Φαίη, δεν βλέπεις το Instagram; Δεν έχεις instagram; Το παίζεις χαζούλα;».

Αυτό ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με την Φαίη να την ευχαριστεί και να κλείνει το τηλέφωνο!

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα