Βίτσια στο σεξ: Γιατί οι άνδρες ΔΕΝ θέλουν να αποτριχώνεσαι;

Όπως αλλάζουν οι καιροί και οι καθημερινές μας συνήθειες, έτσι και στο κομμάτι το σεξουαλικό τα.. ήθη και τα έθιμα παίρνουν κι αυτά τον δρόμο της αλλαγής. Προτιμήσεις σε στάσεις, τρόποι για να φτάνεις σε οργασμό, και γιατί όχι ακόμα και η… εξωτερική εμφάνιση του αιδοίου σου είναι πολύ πιθανό να αλλάξει.

Τι εννοούμε με αυτό; Ότι πολύ απλά εν μέχρι πριν λίγο καιρό ο καλός σου σε ήθελε εκεί… κάτω να μην αφήνεις τίποτα, πλέον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις καθώς οι επιθυμίες των ανδρών έχουν μεταβληθεί οριστικά, μάλλον προς όφελος εμάς των γυναικών.

Και τούτο, γιατί σύμφωνα με σχετικές έρευνες, αλλά και ιδιαίτερες μαρτυρίες, η πλειοψηφία των ανδρών θέλουν η σύντροφό τους να μην αποτριχώνει εντελώς τη περιοχή του μπικίνι, αλλά να αφήνει ένα δείγμα που περισσότερο φέρει στην… πρωτόπλαστη Εύα!

Με απλά λόγια; Σταματήστε ότι κάνατε στα ινστιτούτα αισθητικής και αφήστε στη συγκεκριμένη περιοχή να… φυτρώσει και κάτι. Βάσει των σχετικών ερευνών, πάνω από τους μισούς άνδρες δήλωσαν ότι θεωρούν πολύ αισθησιακή τη συγκεκριμένη εμφάνιση του αιδοίου και των… πέριξ, δηλώνοντας την απέχθειά τους για την παντελώς… καμένη γη που εφαρμόζουν οι γυναίκες γενικά.

Από την πλευρά τους, οι γυναίκες που εφαρμόζουν την πρακτική αυτή δηλώνουν ότι αυτό το κάνουν για λόγους υγιεινής, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που δηλώνουν ότι κάνουν ή δεν κάνουν αποτρίχωση, βάσει των επιθυμιών του εκάστοτε ερωτικού τους συντρόφου.

Διεγείρουν τον άνδρα!

Για να έχουμε όμως και μια επιστημονική άποψη, ας επικαλεστούμε τον ειδικό μας συνεργάτη, Ζήση Παπαθανασίου, επίκουρο καθηγητή Γυναικολογίας – ανδρολόγο, διευθυντή Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου (sexmedic.gr), ο οποίος σε σχετική ερώτηση δηλώνει ότι κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, οι αδένες που βρίσκονται στο εφήβαιο, καθώς και οι άλλοι που βρίσκονται σε άλλα σημεία της επιφάνειας του σώματος, όπως στις μασχάλες, διεγείρουν ερωτικά τον άντρα με εκκρίσεις που έχουν λιγότερο ή περισσότερο έντονη οσμή.

«Η ύπαρξη του τριχωτού έχει σαν αποτέλεσμα την επιβράδυνση της εξάτμισης των εκκρίσεων, με αποτέλεσμα η οσμή αυτή να διαρκεί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα», συμπληρώνει ο κ. Παπαθανασίου.

Παράλληλα, θα πρέπει να τονίσουμε ότι η πλήρης αποτρίχωση του αιδοίου κρύβει σημαντικούς κινδύνους για τη γυναικεία υγεία, καθώς οι τρίχες παίζουν τον ρόλο της «ασπίδας» απέναντι σε ιούς και βακτήρια που μπορεί να προσβάλλουν τη συγκεκριμένη περιοχή και να δημιουργήσουν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.

Με πληροφορίες από betches.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Οι τρίχες στο εφήβαιο: Γιατί διεγείρουν κάποιους ανθρώπους σεξουαλικά

7 λάθη που κάνεις στο ξύρισμα των ποδιών

 

 

Σχετικά άρθρα