Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Τον κόμβο του Πλατύκαμπου κλείνουν σήμερα οι αγρότες
bloka agroton

Τον κόμβο του Πλατύκαμπου κλείνουν σήμερα οι αγρότες

Για τον αποκλεισμό του Πλατύκαμπου από τις 16:00 έως τις 18:00 προετοιμάζονται σήμερα το απόγευμα οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας.

Σύμφωνα με την απόφαση που έλαβαν κατά τη χθεσινή τους συνέλευση, στις 14:00 το μεσημέρι θα συγκεντρωθούν στο μπλόκο της Νίκαιας και με τα αγροτικά τους μηχανήματα θα κινηθούν προς τον κόμβο στον Πλατύκαμπο, υλοποιώντας τις αποφάσεις τους για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Κλειστή παραμένει για δεύτερη εβδομάδα η εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος του κόμβου της Νίκαιας, λόγω αγροτικού μπλόκου. Η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται από παρακαμπτηρίους οδούς.

Παράλληλα με τις κινητοποιήσεις τους, οι αγρότες των μπλόκων βρίσκονται και σε αναμονή για την επικοινωνία με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρο Αραχωβίτη, όπου θα καθοριστεί και η τελική σύνθεση του κυβερνητικού κλιμακίου με το οποίο και θα συζητήσουν τα αιτήματα τους.

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μπλόκα αγροτών: Δεν αποκλείουν να κατέβουν στην Αθήνα

Επιμένουν οι αγρότες – Κλείνουν σήμερα τα Τέμπη

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X