Η επιστολή του Κούγια και η… απάντηση της Βατίδου στο Instagram

Σε σήριαλ δίχως τέλος φαίνεται να εξελίσσεται το θέμα με τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Εύη Βατίδου μέσα από τα social media, αλλά και με παρέμβασή της σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Φυσικά, τα λεγόμενά της δεν άργησαν να φτάσουν στα αυτιά του πρώην συζύγου της και πατέρα των παιδιών της, Αλέξη Κούγια. Ο γνωστός ποινικολόγος μέσα από επιστολή που έστειλε ενημέρωσε τα Μέσα πως δεν έχει καμία ανάμειξη με όλα όσα ισχυρίζεται η πρώην σύζυγός του, πως απαιτεί να προστατευθούν τα παιδιά του και πως η κόρη του δεν επιθυμεί την έκθεση που έχει υποστεί τις τελευταίες ημέρες. «Το μέλλον και των δύο παιδιών μας υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι η συνέχιση και η καλύτερη εξέλιξη του δικηγορικού μου γραφείου και ήδη ο γιος μου Χρήστος έχει επιλέξει στο σχολείο του στη Β’ Λυκείου αυτήν την κατεύθυνση. Είμαι βέβαιος κι ελπίζω ότι το ίδιο θα επιλέξει και η κόρη μου», αναφερόταν μεταξύ άλλων, στο δελτίο τύπου του.

Η ανάρτηση που έκανε η Εύη Βατίδου στο instagram και αφαίρεσε στη συνέχεια

«Πήρε θέση και ο μπαμπάς… Γράφει υπαγορεύει και οφείλετε να το διαβάσετε… Γιατί ο Αλέξης είναι μπαμπάς και είναι εδώ . Και ο Αλέξης είναι και δικηγοράρα και Προεδράρα. Και είναι και από την Πετρούπολη και γω από το Νέο Ηράκλειο . Και είμαστε Γονείς . Και ξέρει να παίζει ΜΠΑΛΑ. Και όταν ο Αλέξης αρχίσει μπορεί να στείλει πολλά χαρτιά…και ευχαριστώ το Μένιο γιατί ο Μένιος τότε με βοήθησε μετά τον βοήθησα και τώρα βοηθάει δεν ξεχνάω και ξέρω να λέω και συγνώμη και ευχαριστώ. Διότι όταν η εκπομπή είναι live λέμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Στη συνέχεια, μάλιστα, αν και χωρίς να γράψει κάποιο σχόλιο, ανήρτησε μια σακούλα σκουπιδιών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evi Vatidou ???? (@evivatidou_official) στις

Πηγή: star.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Εύη Βατίδου: Το… μυστήριο με τα Insta Story της και η παρέμβαση στο ΠΡΩ1ΝΟ (βίντεο)

 

Σχετικά άρθρα