Βλέπω συνέχεια στο όνειρό μου το αγόρι που αγαπώ. Τι σημαίνει αυτό;

Εδώ και λίγες μέρες βλέπω στο όνειρό μου συνέχεια το αγόρι που αγαπώ. Όταν τον ονειρεύομαι, τον βλέπω λες και έχω να τον δω πολύ καιρό και στο όνειρο απλά μιλάμε κλπ κλπ.  Αρχικά εγώ τον αγαπημένο μου έχω να τον δω αρκετό καιρό (είναι σχέση από απόσταση). Οπότε στο όνειρο μου τον βλέπω, πως τον συναντώ “σήμερα” μετά από πολύ καιρό. Και το μόνο που κάνουμε είναι να μιλάμε και να αγκαλιαζόμαστε. Τέλος αυτό το όνειρο το είδα 3 βράδια συνεχόμενα, και μετά δεν τον ξανά είδα αυτόν τον άνθρωπο καθόλου στο όνειρο μου.

erotas zeygari agapi

Στο ερώτημά σας απάντησε ο ψυχολόγος Μάριος Παππάς

Τα όνειρα είναι τις περισσότερες φορές ένας διαφορετικός τρόπος έκφρασης των αναγκών μας. Σίγουρα το γεγονός ότι έχετε αυτήν την σχέση από απόσταση μεγεθύνει την επιθυμία σου για επαφή με τον άνθρωπο που αγαπάς και τα όνειρα είναι ένας τρόπος να αναπληρώσεις την αίσθηση της απόστασης μεταξύ σας ως προς την σωματική επαφή.

Μέσω της τεχνολογίας είναι πλέον εύκολο να βλέπεις αυτόν που αγαπάς. Αλλά σε καμία περίπτωση αυτή η ανάγκη για εγγύτητα δεν εξαλείφεται με καμία τεχνολογία.

Δεν διακρίνω κάτι κακό σε όλο αυτό που μου λες,παρά μόνο την ανάγκη σου κατά διαστήματα να συναντιέσαι μαζί του και από κοντά συχνότερα αν γίνεται. Αυτό μπορείτε μαζί σε συνεννόηση να δείτε αν είναι εφικτό ή όχι…

 

Μάριος Παππάς

Ψυχολόγος

[email protected]

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Είδα στο όνειρό μου… Ποια η σημασία όσων βλέπουμε στον ύπνο μας;

 

 

 

Σχετικά άρθρα