Πατέρας και πάλι στα 69 του ο Ρίτσαρντ Γκιρ!

«Ιπτάμενος και Τζέντλεμαν» 69χρονος σταρ Ρίτσαρντ Γκιρ και η 36χρονη σύζυγός του, Αλεχάντρα απέκτησαν σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό Hola το πρώτο τους παιδί. Ο Γκιρ που είναι εδώ και χρόνια «ακόλουθος» του Δαλάι Λάμα, ζήτησε την ευλογία για το αγέννητο παιδί του από τον πνευματικό ηγέτη του Θιβέτ.

Η Αλεχάντρα είχε μοιραστεί στο Instagram μια φωτογραφία της -μαζί με τον Γκιρ- ενώ ο Δαλάι Λάμα ακουμπούσε με το χέρι του την κοιλιά της. Ο Γκιρ που έχει ασπαστεί τον Βουδισμό είναι ένας εξέχων υποστηρικτής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Θιβέτ. Η υποστήριξή του προς το κράτος οδήγησε στην απαγόρευση εισόδου του στην Κίνα, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο τον έχει τοποθετήσει και στη μαύρη λίστα του Χόλιγουντ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Richard Gere and wife get Dalai Lama’s blessing over new baby #richardgere #dalailama

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Richard Gere (@richardtiffanygere) στις

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ παντρεύτηκε την Αλεχάντρα τον περασμένο Απρίλιο, μετά από 4 χρόνια σχέσης.

Ο Ρίτσαρντ έχει έναν 19χρονο γιο που ονομάζεται Όμηρος με την πρώην σύζυγό του Κάρεϊ Λόουελ. Η Αλεχάντρα, που γνώρισε τον Γκιρ όταν χώριζε με τον πρώτο της σύζυγο, Γκόβιντ Φρίντλαντ, γιο του μεγιστάνα εξόρυξης Ρόμπερτ Φρίντλαντ, έχει έναν 5χρονο γιο, τον Αλμπέρτο.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ρίτσαρντ Γκιρ: Θα γίνει ξανά πατέρας στα 69 του!

Τζόρτζ Κλούνεϊ: Aλήθεια δεν πίστευα ότι στα 56 χρόνια μου θα γινόμουν πατέρας διδύμων!

Αλεχάντρα Σίλβα: Η κατά 33 χρόνια μικρότερη γυναίκα του Ρίτσαρντ Γκιρ – Η καρμική τους συνάντηση, το κοινό φιλανθρωπικό έργο και ο δεσμός της με τον Ρομπέρτο Κάρλος

Ρίτσαρντ Γκιρ: Παντρεύτηκε για τρίτη φορά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Ρίτσαρντ Γκιρ: Ο γκριζομάλλης ηθοποιός που περνάει 33 χρόνια τη μέλλουσα γυναίκα του- Το «Επάγγελμα: Ζιγκολό», η δικαστική διαμάχη με την πρώην του και ο βουδισμός

 

Σχετικά άρθρα