Στα χέρια των αρχών οι δολοφόνοι του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά. Δράστες είναι μια σπείρα αδίστακτων ληστών που είχε εισβάλλει στη μονοκατοικία τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας (02/04/2018) . Τον πυροβόλησαν δυο φορές στην πλάτη. Πρόκειται για 10 Αλβανούς και μία Ρουμάνα.

Στη δολοφονία του Αλέξανδρου Σταματιάδη μετείχαν τέσσερα από τα μέλη της συμμορίας. Ο ένας συνελήφθη στο Βέλγιο με πλαστή ελληνική ταυτότητα, ενώ οι άλλοι δύο έχουν διαφύγει στο εξωτερικό. Ο τέταρτος δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ζήτημα χρόνου να συλληφθούν οι δύο από τους δράστες που έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ήταν ξημερώματα Μεγάλης Δευτέρας, όταν δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν μέσα στη μεζονέτα της οικογένειας Σταματιάδη στην Κηφισιά, παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο.

Κάποια στιγμή ο Αλέξανδρος Σταματιάδης που κοιμόταν με τη σύζυγό του στον πρώτο όροφο άκουσε θόρυβο και σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει.

Τότε ήταν που βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαρρήκτες οι οποίοι προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν.

Εκείνος αντιστάθηκε και άρχισε να τους χτυπά. Οι αδίστακτοι εγκληματίες το χτύπησαν στο κεφάλι και στο σώμα, όμως εκείνος συνέχισε να αντιστέκεται μέχρι που ο ένας από αυτούς τράβηξε όπλο και τον πυροβόλησε τρεις φορές σχεδόν εξ επαφής στην πλάτη.

Η σύζυγός του έντρομη άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια, ενώ οι δύο δράστες εξαφανίστηκαν.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς και υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις.

Για 12 μέρες έδινε σκληρή μάχη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου για να κρατηθεί στη ζωή, όμως την Παρασκευή παρουσιάστηκε μια επιπλοκή που στάθηκε μοιραία. Το πρωί, λίγο μετά τις 11:00 άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αλέξανδρος Σταματιάδης: Ο 52χρονος επιχειρηματίας που πυροβόλησαν στην Κηφισιά. Η μάχη με τους ληστές, η μαρτυρία της γυναίκας του και η προσευχή του γιου του

Θρήνος στον κηδεία του επιχειρηματία Αλ. Σταματιάδη

Πέθανε ο επιχειρηματίας Αλ. Σταματιάδης που πυροβόλησαν ληστές στην Κηφισιά

Σχετικά άρθρα