Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 14/02

Ο Άρης από σήμερα στο Ζώδιο του Ταύρου, θα χάσει την δυναμική του, αλλά και την… σβελτάδα του! Η διεκδίκηση για την επίτευξη των στόχων μας, γίνεται πια με αργούς ρυθμούς και οι στόχοι επικεντρώνονται γύρω από χρήμα, έρωτα και σεξ, κυρίως! Θα ευνοήσει ωστόσο πολύ και θα δώσει δύναμη σε Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες!

ΚΡΙΟΣ: Φίλε Κριέ, η είσοδος του Άρη στον Ταύρο θα σου φέρει την σταθερότητα και την αυτοεκτίμηση που τόσο καιρό επιθυμούσες! Ωστόσο, οφείλεις να προσέχεις την τάση σου για πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη. Έχεις τώρα την ευκαιρία, να μάθεις να συγκρατείς τα νεύρα σου, αφού τα ξεσπάσματά σου δύσκολα ελέγχονται και είναι δυσάρεστα στους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου. Χρησιμοποίησε τις πιο πρακτικές πλευρές σου, ώστε να προστατέψεις υλικές κτήσεις και διαπροσωπικές σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο πλανήτης Άρης στο δικό σου ζώδιο από σήμερα φίλε Ταύρε και σου θα σου δώσει ισχυρή ώθηση για ανάληψη πρωτοβουλιών, που φυσικά θα σε οδηγήσουν στην εκπλήρωση πολλών στόχων! Είσαι εξαιρετικά δραστήριος, με έντονη διανοητική δραστηριότητα, που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε άμεσες λύσεις! Προσοχή μόνο, στην τάση σου για νεύρα, εγωισμό και βιασύνη, που πιθανόν να σε οδηγήσουν σε σοβαρά λάθη! Όπως και να έχει, ήρθε η ώρα να αναδείξεις τον ανεξάρτητο και δυναμικό εαυτό σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο σήμερα φίλε Δίδυμε, θα σου δώσει την έντονη ψυχική ανάγκη να εργασθείς με ή για τους άλλους ακόμα και με αυταπάρνηση! Θες ειλικρινά να βοηθάς και να προσφέρεις! Μέσα σου ωστόσο επικρατεί “ακαταστασία” και σύγχυση. Πολλά τα άγχη, οι σκέψεις και τα παρελθοντικά ζητήματα που σε βασανίζουν! Μείνε κάποιες ώρες μόνος σου, να ηρεμήσεις και μην δίνεις αφορμή στους άλλους για σχολιασμό ή κουτσομπολιά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν και γίνεσαι υπερβολικά παρορμητικός, με το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο, φίλε Καρκίνε, είσαι αποφασισμένος και απόλυτα ικανός να επιτύχεις τους μεγαλεπήβολους σκοπούς του. Θεωρείς την ελευθερία πολύτιμο αγαθό πλέον, και οι πνευματικές σου ικανότητες σε οδηγούν προς την επιτυχία! Επιπλέον, οι φιλίες σου ενδυναμώνονται, όμως πρέπει να περιορίσεις νεύρα και αυθόρμητες ενέργειές, για να μην υπάρξουν ρήξεις χωρίς λόγο με ένα καλό σου φίλο!

ΛΕΩΝ: Σε διακρίνει έντονη δραστηριότητα, φίλε Λέοντα, που κατευθύνεται προς την πραγματοποίηση μεγάλων στόχων στη ζωή σου, με την είσοδο του Άρη στο Ζώδιο του Ταύρου! Όλες οι δραστηριότητες σου στέφονται με μεγάλη επιτυχία συχνά, αρκεί να επικρατήσει σύνεση, προσγειωμένη φιλοδοξία και λογική! Απέφυγε λοιπόν εξάρσεις εγωισμού, παρορμητισμό και δογματικότητα! Η επιτυχία που θα έρθει, θα είναι ιδιαίτερα σημαντική, τόσο από άποψη δημοσιότητας όσο και από άποψη ουσιαστικής κοινωνικής διάκρισης!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αγαπητέ Παρθένε, ήρθε η ώρα να αλλάξεις πρόσωπο με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο! Σε διακρίνουν νεανική ενεργητικότητα, ενθουσιασμός για νέους στόχους και έντονη διανοητική δραστηριότητα! Μην διστάσεις λεπτό να εκφράσεις τις ακραίες σου ιδέες , πέρα από την κοινή αντίληψη, γιατί αυτός είναι ο τρόπος για να κάνεις πράξη, τα όνειρα και τους στόχους σου! Θα χρειαστεί βέβαια να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα όσον αφορά την πρακτική σου δράση, όμως η βοήθεια της τύχης θα σου δώσει την λύση!

ΖΥΓΟΣ: Η ημέρα αυτή θα σου χαρίσει βαθύτατα αισθήματα, τα οποία αν κατορθώσεις να αναπτύξεις θετικά, αποτελούν αληθινή δύναμη για σήμερα, που ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Ταύρου, φίλε Τοξότη! Μην μπλοκάρεις την ενεργητικότητα σου και τα αισθήματα σου και θα δεις ότι υπάρχουν πολλές λύσεις στα προβλήματα σου αλλά και πολλοί τρόποι να πετύχεις σκοπούς και στόχους! Προσοχή μόνο χρειάζεται η τάση σου για νεύρα, σκληρότητα, ζήλια και εκδικητικότητα, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η νέα θέση του Άρη απέναντι σου, στο Ζώδιο του Ταύρου, θα σου φέρει αρκετές φορές σήμερα μεταπτώσεις ενεργητικότητας, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Από την μία θα θες να είσαι εξυπηρετικός και φιλικός και από την άλλη θα γίνεσαι νευρικός και εγωιστής! Για να γλιτώσεις λοιπόν ανούσιες παρεξηγήσεις, απέφυγε κόντρες για λόγους επικράτησης! Κάνε κάθε προσπάθεια που πιστεύεις ότι χρειάζεται και εξάντλησε όλη σου την πειστικότητα μέχρι να καταφέρεις να πετύχεις τον στόχο σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρκετό το άγχος σήμερα και τα τρεξίματα με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο! Ωστόσο, είσαι τόσο ενεργητικός και γεμάτος ευεξία, που θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις όλες σου τις δουλειές, εκκρεμότητες και υποχρεώσεις! Φρόντισε λοιπόν να είσαι συνεπής στις ευθύνες σου, αφού η πρακτική σου ικανότητα είναι μεγάλη, συνδυασμένη με μπόλικη εφευρετικότητα! Ιδανική ημέρα για να πάρεις αποφάσεις για έναρξη διατροφής ή άσκησης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή είσοδος του Άρη στον Ταύρο, θα σου δώσει πολύ θάρρος, ενθουσιασμό και συναίσθηση του σκοπού σου! είναι καλύτερες αρετές του Γενέθλιου Άρη στο Λιοντάρι. Η πλούσια φιλοδοξία, συνδυασμένη με τον έμφυτο δυναμισμό, μπορεί να αποτελέσει ισχυρή κινητήρια δύναμη σήμερα, για να πετύχεις στόχους και να υλοποιήσεις σχέδια! Βγάζεις στην επιφάνεια την μεγαλοψυχία, την στοργή και την ζεστασιά της καρδιάς σου και έτσι απολαμβάνεις την αγάπη και τον θαυμασμό των γύρων σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα φίλε Υδροχόε με τον Άρη να περνά στο Ζώδιο του Ταύρου, σε διακρίνει ένας υψηλός βαθμός συναισθηματισμού, που χρειάζεται άμεσα σταθεροποίηση με ενσυνείδητη προσπάθεια και επιστράτευση λογικής. Ιδίως για θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι, εύκολα σε αναστατώνουν και χάνεις την ευδιαθεσία σου! Η μνήμη σου τώρα είναι πολύ δυνατή και θα είναι πολλές φορές σύμμαχος σου, στην προσπάθεια σου να βελτιώσεις συγγενικές σχέσεις και να διορθώσεις οικιακά προβλήματα!

ΙΧΘΥΣ: Η σημερινή είσοδος του Άρη στον Ταύρο, θα σου δώσει έντονη πνευματική δραστηριότητα, αλλά και αρκετή νευρικότητα που θα σε οδηγήσει σε ανούσια σπατάλη δυνάμεων. Πρέπει να αναπτύξεις άμεσα με προσοχή την ικανότητα συγκέντρωσης της προσοχής, ιδίως σε κοινωνικές επαφές και επικοινωνίες. Αν θες, μπορείς να αναδείξεις την διανοητική και πνευματική σου ζωντάνια αφού είσαι ιδιαίτερα ομιλητικός, εύστροφος και κοινωνικός! Απέφυγε εντάσεις με αδέρφια ή γείτονες σήμερα!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 14/02

Σχετικά άρθρα