Τζένιφερ Λόπεζ: Η σταρ από το φτωχικό Μπρονξ που κατέκτησε την κορυφή- Η φυγή από το πατρικό της, η σεξουαλική παρενόχληση, οι 3 αποτυχημένοι γάμοι και η περιουσία των 400 εκατ. δολαρίων

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι πάντα στην επικαιρότητα. Ο κόσμος την λατρεύει κι αυτό φαίνεται από τους αμέτρητους φαν που έχει αλλά και από την προβολή που έχει από τα Μέσα.

Την προηγούμενη  σεζόν κυκλοφόρησε η ταινία που πρωταγωνιστεί ως… Μάγια. Η JLo ένεσε δυνάμεις με τον σκηνοθέτη Πίτερ Σίγκαλ, ο οποίος επιστρέφει μετά τις ταινίες «Get Smart», «Ασκήσεις Ηρεμίας» και «Κάθε Φορά Πρώτη Φορά» με μια ακόμα ξεκαρδιστική και ταυτόχρονα τρυφερή ταινία.

Η Τζένιφερ Λόπεζ υποδύεται τη 43χρονη Μάγια που χάρη σε ένα τυχαίο λάθος βρίσκεται απ’ τα αλώνια στα σαλόνια! Η Μάγια θα εγκαταλείψει το κατάστημά της στο Κουίνς και θα βρεθεί στην πολυσύχναστη και κοσμοπολίτικη Madison Avenue όπου θα προσπαθήσει να αποδείξει στους γιάπηδες και στα golden boys ότι ποτέ δεν είναι αργά για… «Μια Δεύτερη Ευκαιρία».

Η Τζένιφερο Λόπεζ ίσως έχει κάποια κοινά με τον ρόλο που υποδύεται αφού για να φτάσει στην κορυφή έπρεπε πρώτα να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που συνάντησε στη ζωή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Έφυγε από το σπίτι για να ακολουθήσει το όνειρό της!

Η Τζένιφερ Λόπεζ γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου του 1969 στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης . Είναι δηλαδή μία πανέμορφη 50αρα με σώμα που θα ζήλευαν πολλές 20άρες. Γονείς της ήταν ο Ντέιβιντ Λόπεζ και Γουαδαλούπε Ροντρίγκεζ. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει 3 κόρες τη Τζένιφερ, τη Λέσλι και τη Λίντα.

Ο πατέρας της, δούλευε ως τεχνικός υπολογιστών και η μητέρα της ως καθαρίστρια σπιτιών. Θα λέγαμε λοιπόν ότι τα παιδικά της χρόνια δεν ήταν μέσα στη άνεση. Η οικογένειά της ήταν φτωχή και το σπίτι τους ιδιαίτερα μικρό. Αυτό φυσικά δεν εμπόδισε την Τζένιφερ Λόπεζ να εξελίξει το ταλέντο της. Από πολύ μικρή φαινόταν η κλίση της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Είχε ξεκινήσει μαθήματα χορού σε μία σχολή μπαλέτου. Σε ηλικία μόλις 7 ετών έκανε την πρώτη της περιοδεία σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη μαζί με τις κοπέλες από το μπαλέτο. Η αγάπη της για τον χορό ήταν μεγάλη ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στην υποκριτική. Μάλιστα κι εκεί η πρώτη της απόπειρα έγινε σε ηλικία 16 ετών. Τότε ήταν που έπαιξε στην ταινία «My Little Girl» με πρωταγωνίστρια την Στιούαρτ Μάστερσον.
Η μεγάλη ευκαιρία που της δόθηκε ήταν η υποτροφία που κέρδισε σε μία ανώτερη ακαδημία χορού του Μανχάταν. Ίσως αυτές οι σπουδές ήταν που τη βοήθησαν να αποκτήσει παραπάνω εφόδια για να καταφέρει να πετύχει.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να είναι όλα ρόδινα. Μπορεί το ταλέντο της να ήταν αδιαμφισβήτητο ωστόσο η μητέρα της διαφωνούσε με τον δρόμο που είχε πάρει. Δεν ήθελε η κόρη της να ακολουθήσει μία καλλιτεχνική καριέρα. Δεν διαφωνούσε απλά μαζί της αλλά προσπάθησε να την αποτρέψει. Ένας τρόπος που χρησιμοποίησε ήταν να της κόψει το χαρτζιλίκι. Η Τζένιφερ Λόπεζ όμως ήταν αποφασισμένη. Έφτασε στο σημείο να φύγει από το σπίτι προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό της. Παράλληλα για να καταφέρει να καλύψει τα έξοδά της έπιασε δουλειά σε ένα δικηγορικό γραφείο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημα και η περιουσία που έχτισε

Σε συνέντευξή της έχει περιγράψει την περίοδο που έκανε τα πρώτα της βήματα ως χορεύτρια. Τα λεφτά που έπαιρνε από τις δουλειές της ήταν τόσα λίγα που το μόνο που μπορούσε να αγοράσει για να τρώει ήταν ένα κομμάτι πίστα.

Όπως είχε εξομολογηθεί :
«Το έκανα αυτό για δύο χρόνια περίπου, πριν πάρω την πρώτη μου μεγάλη δουλειά. Δε το συστήνω στον κόσμο αλλά για μένα ήταν ένας αγώνας που οδήγησε στην πραγματοποίηση ενός ονείρου».

Για κάποιο διάστημα μάλιστα είχε μείνει άστεγη. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της, κοιμόταν στους καναπέδες των στούντιο χορού όπου εργαζόταν. «Ρωτούσα τους υπεύθυνους των στούντιο: «μπορώ να κοιμηθώ στον καναπέ όταν όλοι φύγουν;», έχει αφηγηθεί η ίδια και προσέθεσε: «Τώρα που το σκέφτομαι, ήμουν μόλις 18 ετών όταν συνέβαινε αυτό και μόνο που σκέφτομαι ότι κάποιο από τα παιδιά μου μπορεί να το ζήσει αυτό όταν γίνει 18, παθαίνω … καρδιακή προσβολή».

Όλες αυτές οι δύσκολες καταστάσεις δεν θυμίζουν σε τίποτα την πολυτελή ζωή που κάνει σήμερα η σταρ. Η περιουσία της αγγίζει σύμφωνα με όσα λέγοντα τα 400 εκατομμύρια δολάρια. Στις συναυλίες της παίρνει αστρονομικά ποσά. Μάλιστα Ρώσος μεγιστάνας είχε δώσει 5 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου η Τζένιφερ Λόπεζ να τραγουδήσει στον γάμο του γιου του!

jennifer-lopez-4

Η αρχή της καριέρας της

Σε ηλικία 21 χρονών θα πάρει τον ρόλο ως μία από τα Fly Girls στην τηλεοπτική κωμωδία «In Living Color». Στη θέση αυτή θα παραμείνει μέχρι το 1993. Στη συνέχεια αναλάμβανε διάφορους μικρούς ρόλους ωστόσο η μεγάλη της επιτυχία ήρθε το 1997. Τότε ήταν που υποδύθηκε τη σούπερ σταρ Selena Quintanilla-Pérez στην ταινία για τη ζωή της «Selena». Αυτό ο ρόλος δεν της χάρισε μόνο μία υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ηθοποιού στην κατηγορία Μουσική ή Κωμική Ταινία αλλά ταυτόχρονα την έκανε διάσημη με αποτέλεσμα η καριέρα της να πάρει την ανιούσα.

Έναν χρόνο μετά, το 1998, η Τζένιφερ Λόπεζ θα πρωταγωνιστούσε στην ταινία «Out of Sight» στο πλευρό του Τζορτζ Κλούνεϊ. Για τον ρόλο της στην ταινία έλαβε το αστρονομικό ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων και έγινε η πρώτη Λατίνα ηθοποιός με τόσο υψηλό κασέ.

jennifer-lopez-5

Η καριέρα στο τραγούδι

Η Τζένιφερ Λόπεζ το 1999 κυκλοφορεί το πρώτο της σινγκλ με το τραγούδι «If You Had My Love». Μέσα σε 2 εβδομάδες το cd είχε γίνει πλατινένιο και είχε μπει στις πρώτες θέσεις του Billboard Hot 100.

Ακολούθησε το πρώτο άλμπουμ της Jennifer, το «On the 6,» το οποίο περιλάμβανε και μία από τις μεγαλύτερες της επιτυχίες, το «Waiting for Tonight.»

Από εκεί και πέρα τα πράγματα είχαν πάρει τον δρόμο τους. Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι μία από τις κορυφαίες τραγουδίστριες στον κόσμο με τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες.

jennifer-lopez-3

Η σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί στην αρχή της καριέρας της

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Harper’s Bazaar τον Απρίλιο του 2018 η Τζένιφερ Λόπεζ είχε μιλήσει και για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί η ίδια.

«Δεν έχω παρενοχληθεί με τον τρόπο που έχουν κάποιες άλλες γυναίκες» είπε όταν ρωτήθηκε για το γυναικείο κίνημα Time’s Up.

Στη συνέχεια η Λόπεζ αφηγήθηκε τη δική της ιστορία η οποία συνέβη στην αρχή της καριέρας της στα 90’s.

«Με ρωτάς αν μου είπε ένας σκηνοθέτης να βγάλω την μπλούζα μου και να δείξω το στήθος μου; Ναι μου το είπε. Το έκανα; Οχι δεν το έκανα» είπε η Λόπεζ.«Όταν μίλησα, ήμουν κατατρομοκρατημένη. Θυμάμαι την καρδιά μου να πάει να σπάσει. Σκεφτόμουν: ‘Τι έκανα; Αυτός ο άνθρωπος με έχει προσλάβει’. Ήταν μια από τις πρώτες μου ταινίες. Ήξερα όμως ότι αυτού του είδους η συμπεριφορά δεν ήταν σωστή. Θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί διαφορετικά για εμένα. Αλλά τελικά το Μπρονξ μέσα μου μίλησε: ‘Όχι, δεν θα γίνει αυτό’».

Οι τρεις αποτυχημένοι γάμοι και η σχέσης της με τον παίκτη του μπέιζμπολ

 

Όσο πλούσια είναι η καριέρα της άλλο τόσο ενδιαφέρουσα είναι και η προσωπική της ζωή. Μπορεί σε συνέντευξή της να έχει δηλώσει ότι είναι πολύ ωραίο να γερνάς έχοντας κάποιον στο πλάι στου ωστόσο κανένας από τους 3 γάμους που έχει στο ενεργητικό της δεν στέριωσαν.

Ο πρώτος της γάμος κράτησε μόνο λίγους μήνες. Με τον Οχάνι Νόα γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Blood and Wine» και πολύ γρήγορα έγιναν ζευγάρι. Στις 22 Φεβρουαρίου του 1997 θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας ωστόσο σύντομα θα έπαιρναν συναινετικό διαζύγιο. Ύστερα από 4 χρόνια, τον Σεπτέμβριο του 2001, θα παντρευόταν τον χορευτή Κρις Τζαντ. Αυτή τη φορά η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε το προσωπικό της ρεκόρ αφού ύστερα από 4 μήνες γάμου χώρισε με τον δεύτερο σύζυγό της. Ίσως η υπερβολική δημοσιότητα έκανε κακό στο ζευγάρι.

Έντεκα χρόνια ύστερα από τον χωρισμό τους ο Κρις Τζαντ είχε μιλήσει για τον γάμο του με την Τζένιφερ Λόπεζ:
«Το να είσαι παντρεμένος με κάποια τόσο όμορφη και τόσο ταλαντούχα όσο η Lopez είναι εφιαλτικό. Δεν έχεις προσωπική ζωή, δεν έχεις ηρεμία, δεν έχεις τίποτα. Παύεις να είσαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ο γάμος μας ήταν ένα τσίρκο. Έβλεπα ανθρώπους κρεμασμένους από εδώ κι από κει για να καταφέρουν να τραβήξουν έστω μία φωτογραφία. Πολλοί συνελήφθησαν. Ήταν τραγικό όλο αυτό».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Σύντομα η Τζένιφερ Λόπεζ ξεκίνησε τη σχέση της με τον ηθοποιό Μπεν Άφλεκ. Το λαμπερό ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Νοέμβριο του 2002 αλλά ύστερα από 2 χρόνια σχέσεις χώρισαν.

Την ίδια χρονιά, ξεκίνησε τη σχέση της με το τραγουδιστή Μαρκ Άντονι, με τον οποίο γνωρίζονταν ήδη από το 1999 (είχαν συνεργαστεί στο τραγούδι No Me Ames) και λίγο αργότερα, τον Ιούνιο του 2004, παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη. Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, την Έμα Μάριμπελ και τον Μαξιμίλιαν Ντέιβιντ, που γεννήθηκαν στις 22 Φεβρουαρίου 2008. Μετά από επτά χρόνια κοινού βίου, το ζευγάρι χώρισε τον Ιούλιο του 2011.

Από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι τον Αύγουστο του 2016, είχε μια on-off σχέση με τον χορευτή Κάσπερ Σμαρτ. Παρά τη διαφορά των 18 χρόνων που τους χώριζε, η σχέση τους εξελίχθηκε και περνούσαν μαζί τις οικογενειακές γιορτές. Η σχέση τους εξακολουθούσε να γίνεται όλο και πιο στενή και συχνά εμφανίζονταν σε εξόδους με τα παιδιά της Jennifer, τα δίδυμα Max και Emme. To ζευγάρι χώρισε τον Ιούνιο του 2014 εξαιτίας ενός σκανδάλου με ένα τρανσέξουαλ μοντέλο αλλά ο έρωτάς τους ξαναφούντωσε το 2015.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

 

Από τον Φεβρουάριο του 2017 μέχρι σήμερα, διατηρεί σχέση με τον πρώην παίκτη του μπέιζμπολ Άλεξ Ροντρίγκεζ. Μάλιστα το ζευγάρι φαίνεται ιδιαίτερα ερωτευμένο. Δεν παραλείπουν να ανεβάζουν συχνά τις οικογενειακές στιγμές που περνάνε στο σπίτι τους μαζί με τα δύο παιδιά της Τζένιφερ αλλά και τις δύο κόρες του Ροντρίγκεζ από προηγούμενο γάμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Η γυμναστική είναι το μυστικό της

 

Η Τζένιφερ Λόπεζ διατηρεί ένα κορμί που όλες οι γυναίκες θα ζήλευαν. Μπορεί να είναι 49 χρονών αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται. Το μυστικό της είναι η γυμναστική. Είναι από εκείνες τις γυναίκες που κοπιάζουν καθημερινά για να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση. Συνοδοιπόρος της σε αυτήν την προσπάθεια είναι φυσικά ο σύντροφός της Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Οι δυο τους έχουν ανεβάσει αρκετές φορές στιγμιότυπα από τη γυμναστική που κάνουν παρέα.
Ένα από τα πιο πρόσφατα βίντεο που έχει αναρτήσει η Τζένιφερ Λόπεζ είναι με αφορμή μία πρόκληση στην οποία συμμετείχε. Η τραγουδίστρια καθώς και άλλοι οπαδοί τις υγιεινής διατροφής έπρεπε να αντέξουν 10 ημέρες χωρίς ζάχαρη και υδατάνθρακες. Τελικά η πειθαρχεία νίκησε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

 

Η κόρη της παίζει στο τελευταίο video clip της

Η κόρη της ίσως αποφασίσει να ακολουθήσει τα βήματά της. Ίσως βέβαια είναι ακόμη πολύ νωρίς για να μαντέψουμε. Πάντως η επίδοσή της στο τελευταίο video clip της Τζένιφερ Λόπεζ κέρδισε τις εντυπώσεις.
Η μικρή Έμα έχει αναλάβει να υποδυθεί τη μαμά της σε παιδική ηλικία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

«Είναι απίθανη και είμαι πολύ περήφανη για εκείνη. Με έκανε να ξεχάσω πως σκηνοθετώ για πρώτη φορά, όλο αυτό ήταν γι’ αυτήν και ήθελα να είναι τόσο καλό», δήλωσε περήφανη για την κόρη της η τραγουδίστρια!

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μπεν Άφλεκ: στα 44 του χρόνια μετράει 32 χρόνια καριέρας, έχει κερδίσει 2 Όσκαρ ενώ πρόσφατα παρουσίασε την τέταρτη σκηνοθετική του προσπάθεια

Ναόμι Κάμπελ: Το απόλυτο θηλυκό-Η γυμνή φωτογράφιση,τα ναρκωτικά και η δόξα

Τζένιφερ Άνιστον: Ξεκίνησε ως σερβιτόρα και έφτασε να παίρνει 1 εκατ. δολάρια στα Φιλαράκια- Ο χωρισμός της με τον Θερού και οι τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram

Σχετικά άρθρα