Ποια σταρ αρραβωνιάστηκε και ποια χώρισε του Αγίου Βαλεντίνου;

Μετά από 3 χρόνια σχέσης, η ποπ σταρ Κέιτι Πέρι και ο ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ αρραβωνιάστηκαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και η μητέρα της τραγουδίστριας αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός στο προφίλ της στο Facebook!

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε σε ένα άκρως ρομαντικό και κόκκινο… σκηνικό, ενώ η τραγουδίστρια πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία με το απίστευτο δακτυλίδι των αρραβώνων της.

Το ζευγάρι που έχει υπάρξει και μαζί και χώρια για τρία χρόνια αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έφερε έναν αρραβώνα και έναν (μάλλον) χωρισμό στην showbiz

Μετά από 3 χρόνια σχέσης, η ποπ σταρ Κέιτι Πέρι και ο ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ αρραβωνιάστηκαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και η μητέρα της τραγουδίστριας αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός στο προφίλ της στο Facebook! Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε σε ένα άκρως ρομαντικό και κόκκινο… σκηνικό, ενώ η τραγουδίστρια πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία με το απίστευτο δακτυλίδι των αρραβώνων της.

Το ζευγάρι που έχει υπάρξει και μαζί και χώρια για τρία χρόνια αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

 

View this post on Instagram

 

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Την ίδια μέρα κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Lady Gaga χώρισε τον Κριστιάν Καρίνο με τον οποίο ξεκίνησαν τη σχέση τους τον περασμένο Φεβρουάριο. Συγκεκριμένα το «E!News» με δημοσίευμά του ανέφερε ότι το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει πριν μία εβδομάδα, καθώς οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είχαν εξασθενίσει τον έρωτα τους.

Ταυτόχρονα, άλλα δημοσιεύματα διαψεύδουν την είδηση, αναφέροντας πως οι δυο τους σχεδιάζουν να παντρευτούν μέσα στο 2019. Η Lady Gaga ήταν επίσης αρραβωνιασμένη το 2015 με τον ηθοποιό Τέιλορ Κίνεϊ, με τον οποίο τελικά χώρισαν τον Ιούλιο του 2016, διαλύοντας τον αρραβώνα τους.

 

View this post on Instagram

 

Let’s play a lovegame: Have Lady Gaga and Christian Carino split? Link in bio for everything we know. (????: Getty Images)

A post shared by E! News (@enews) on


Πηγή: [email protected]

Πηγή:ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Γιατί χώρισαν ο Ορλάντο Μπλουμ με την Κέιτι Πέρι;

Η Lady Gaga κέρδισε και Grammy και Bafta για το «Shallow» στην ταινία «A star is born»

Σχετικά άρθρα