Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 18/02

Καλή Εβδομάδα σε όλους! Περίεργη η σημερινή Δευτέρα… Το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, θα φέρει ανέλπιστα χαρούμενες εκπλήξεις σε Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου, ενώ η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, θα φέρει πιέσεις και ίσως δυσκολίες σε έρωτα και χρήμα, σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι η μέρα της απόλυτης ανανέωσης! Αρχικά, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, θα έχεις πολλά αισιόδοξα νέα, που ούτε καν φανταζόσουν ότι θα λάβεις! Μία μετακίνηση ή ακόμα κι ένα ταξίδι, θα σου δώσει μεγάλη χαρά και καλό θα ήταν να μην κάτσεις στιγμή σπίτι! Μην πεις όχι τώρα, σε καμία πρόταση για έξοδο! Επίσης, η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, σε βοηθά να προσπαθήσεις, για να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, κερδίζοντας τον σεβασμό και τον θαυμασμό των γύρω σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα πολύ πιθανόν να πραγματοποιηθεί ένας μεγάλος σου στόχος με το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, αφού θα σου δώσει και επικοινωνιακά ταλέντα, αλλά και οξυδέρκεια να διεκδικήσεις την επιτυχία, με τον σωστό τρόπο! Έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με φίλους, αλλά και ουσιαστικά! Ένα χαρμόσυνο ξαφνικό γεγονός, θα ωφελήσει πολύ την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, αφού θα διορθώσεις παλαιά λάθη και θα αρπάξεις την ευκαιρία για πρόοδο και επιτυχία! Η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, θα φέρει ουσιαστικές ευκαιρίες κάθε είδους, μέσα από ένα μήνυμα ή μία είδηση!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η σημερινή ημέρα, φίλε Δίδυμε, θα σου δώσει ιδιαίτερα μεγάλη χαρά και μάλιστα απρόσμενα! Μπόλικη η τύχη, ευχάριστες οι επαφές σου, χαρούμενα τα νέα, οι ειδήσεις και οι μετακινήσεις, γεγονότα που θα φέρουν πολλά χαμόγελα από το πουθενά, λόγω του Εξαγώνου Ήλιου-Ουρανού! Επιπλέον, η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, εκπληρώνει στόχους και βαθιές επιθυμίες και σε ενδυναμώνει ψυχικά και συναισθηματικά! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διορατικότητα, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλε Καρκίνε σήμερα, θα έχεις σίγουρα κάποιες ξαφνικές χαρές που θα σε μεταμορφώσουν και θα σου δώσουν ψυχική και συναισθηματική ανανέωση, σιγουριά και ηρεμία! Το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, φέρνει αποκαλύψεις γεγονότων, που θα σε ευνοήσουν πολύ! Επιπλέον, η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, στις οποίες μπορείς να πετύχεις βελτίωση, αν επιστρατεύσεις λογική, σύνεση και υπευθυνότητα!

ΛΕΩΝ: Αγαπητέ Λέοντα, μπορείς σήμερα να περιμένεις ευχάριστες στιγμές, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, τις συμφωνίες και τις συνεργασίες σου και μάλιστα, χωρίς καν να το περιμένεις! Το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σου απρόσμενα και θα σε κάνει να νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός! Η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου από την άλλη, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου, στην διεκπεραίωση καθημερινών υποχρεώσεων, αλλά σε ωθεί κιόλας, να αποφασίσεις τώρα, να βελτιώσεις την διατροφή σου και να ασχοληθείς με το σώμα σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα καταφέρεις σήμερα, φίλε Παρθένε, να οργανώσεις σωστά την καθημερινότητα σου, να τακτοποιήσεις κάθε υποχρέωση, κάθε εκκρεμότητα και την παραμικρή λεπτομέρεια που σε απασχολεί, ώστε να βρεις χρόνο και να απολαύσεις απρόσμενα τυχερά γεγονότα και διασκέδαση, που θα φέρει το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού! Επίσης, η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, σε ηρεμεί και φέρνει ισορροπία στην προσωπική σου ζωή, αλλά και ποιοτικές ψυχαγωγικές στιγμές, που θα σε ανανεώσουν!

ΖΥΓΟΣ: Θα καταφέρεις σήμερα, φίλε Παρθένε, να οργανώσεις σωστά την καθημερινότητα σου, να τακτοποιήσεις κάθε υποχρέωση, κάθε εκκρεμότητα και την παραμικρή λεπτομέρεια που σε απασχολεί, ώστε να βρεις χρόνο και να απολαύσεις απρόσμενα τυχερά γεγονότα και διασκέδαση, που θα φέρει το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού! Επίσης, η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, σε ηρεμεί και φέρνει ισορροπία στην προσωπική σου ζωή, αλλά και ποιοτικές ψυχαγωγικές στιγμές, που θα σε ανανεώσουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φίλε Σκορπιέ, η έκπληξη και το θετικά απρόσμενο στοιχείο του Εξαγώνου Ήλιου-Ουρανού, θα έρθει σήμερα για σένα, μέσα από καλά νέα, που αφορούν την οικογένεια, ξαφνικές λύσεις σε θέματα σπιτιού, καλοπέραση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και βελτίωση στις συγγενικές σου σχέσεις! Επιπλέον όμως, η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, θα σε αναγκάσει να αναθεωρήσεις κάποιες κοινωνικές σου σχέσεις και επαφές και να κρατήσεις δίπλα σου, μόνο άτομα που το αξίζουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φίλε Σκορπιέ, η έκπληξη και το θετικά απρόσμενο στοιχείο του Εξαγώνου Ήλιου-Ουρανού, θα έρθει σήμερα για σένα, μέσα από καλά νέα, που αφορούν την οικογένεια, ξαφνικές λύσεις σε θέματα σπιτιού, καλοπέραση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και βελτίωση στις συγγενικές σου σχέσεις! Επιπλέον όμως, η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, θα σε αναγκάσει να αναθεωρήσεις κάποιες κοινωνικές σου σχέσεις και επαφές και να κρατήσεις δίπλα σου, μόνο άτομα που το αξίζουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σημερινή ημέρα είναι για σένα ιδιαίτερα καλή και κυρίως εποικοδομητική για τα κεκτημένα σου, αγαπητέ Αιγόκερε! Λόγω κάποιων ξαφνικών θετικών γεγονότων και συγκυριών που θα έρθουν σήμερα με το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, νιώθεις ξανά αυτοπεποίθηση, σιγουριά για τον εαυτό σου και επιτέλους ήρεμος! Από την άλλη όμως, η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στο δικό σου ζώδιο, προειδοποιεί για τοξικές και «κουρασμένες» διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές, που τώρα αναγκαστικά πρέπει να λήξουν μία και καλή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σημερινή ημέρα είναι για σένα ιδιαίτερα καλή και κυρίως εποικοδομητική για τα κεκτημένα σου, αγαπητέ Αιγόκερε! Λόγω κάποιων ξαφνικών θετικών γεγονότων και συγκυριών που θα έρθουν σήμερα με το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, νιώθεις ξανά αυτοπεποίθηση, σιγουριά για τον εαυτό σου και επιτέλους ήρεμος! Από την άλλη όμως, η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στο δικό σου ζώδιο, προειδοποιεί για τοξικές και «κουρασμένες» διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές, που τώρα αναγκαστικά πρέπει να λήξουν μία και καλή!

ΙΧΘΥΣ: Η σημερινή ημέρα είναι για σένα ιδιαίτερα καλή και κυρίως εποικοδομητική για τα κεκτημένα σου, αγαπητέ Αιγόκερε! Λόγω κάποιων ξαφνικών θετικών γεγονότων και συγκυριών που θα έρθουν σήμερα με το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, νιώθεις ξανά αυτοπεποίθηση, σιγουριά για τον εαυτό σου και επιτέλους ήρεμος! Από την άλλη όμως, η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στο δικό σου ζώδιο, προειδοποιεί για τοξικές και «κουρασμένες» διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές, που τώρα αναγκαστικά πρέπει να λήξουν μία και καλή!

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 18/02

Σχετικά άρθρα