Η 38χρονη Φένια ρωτά

Στυτική διαταραχή: «Κατά τη διείσδυση, ο σύντροφός μου πονάει πολύ και χάνει τη στύση του…»

Την ώρα της διείσδυσης συγκρούεται η περιοχή της βουβωνικής χώρας πάνω από το πέος με δικά μου οστά (μάλλον τα ισχιακά ή ηβικά). Τα διαρκή χτυπήματα προκαλούν φλεγμονή και έντονο πόνο στον σύντροφό μου και παροδική διαταραχή στύσης. Παρακαλούμε, να μας συμβουλεύσετε για το πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημά μας.

Στο ερώτημά σας απαντά ο  Ζήσης Παπαθανασίου, Επίκουρος καθηγητής Γυναικολογίας – ανδρολόγος, διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε τη “σεξουαλική ασυμβατότητα” που περιγράφετε μετά από μερικά χρόνια πολύ καλής σεξουαλικής ζωής όπως περιγράφετε.

Δύσκολο μας είναι επίσης να κατανοήσουμε το σημείο “σύγκρουσης”. Είναι βέβαια λογικό να δημιουργείται πόνος όταν το εφήβαιο του ενός πιέζει έντονα το εφήβαιο του άλλου.

Μια απλή λύση θα ήταν ενδεχομένως η αλλαγή στάσης την ώρα που κάνετε σεξ.

Θα πρέπει επίσης να αποκλειστούν άλλα προβλήματα σε επίπεδο ερωτικής σχέσης προκειμένου να αξιολογήσει κανείς σωστά το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος.

Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο

www.sexmedic.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι 5 πιο συχνοί τραυματισμοί στο σεξ

Τραυματισμοί στο σεξ: Ποια είναι η πιο επικίνδυνη στάση;

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X