Π. Καμμένος: «Φοβάται τη Δικαιοσύνη ο Κοτζιάς»

Έντονη ήταν η αντίδραση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε εναντίον του ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

Ο κ. Καμμένος, μέσω Twitter, χαρακτηρίζει τον κ. Κοτζιά «μόνιμα δοτό και ουδέποτε εκλεγμένο αρχηγό του ανύπαρκτου ΠΡΑΤΤΩ», και δηλώνει έτοιμος να καταθέσει τα αποδεικτικά στοιχεία στη δικαιοσύνη που, όπως λέει «τόσο φοβάται».

Αναλυτικά αναφέρει: «Μετά από ένα μήνα αναμονής μήπως και ξαναγίνει υπουργός, ο μόνιμα δοτός και ουδέποτε εκλεγμένος αρχηγός του ανύπαρκτου ΠΡΑΤΤΩ, κατέθεσε μήνυση με τον επίσημο δικηγόρο των Γερμανών. Είμαι έτοιμος και θα καταθέσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στη δικαιοσύνη που τόσο φοβάται».

Μετά από ένα μήνα αναμονής μήπως και ξαναγίνει υπουργός, ο μόνιμα δοτός και ουδέποτε εκλεγμένος αρχηγός του ανύπαρκτου ΠΡΑΤΤΩ, κατέθεσε μήνυση με τον επίσημο δικηγόρο των Γερμανών. Είμαι έτοιμος και θα καταθέσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στη δικαιοσύνη που τόσο φοβάται.

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) February 18, 2019

Σημειώνεται πως ο κ. Κοτζιάς τον κατηγορεί ως φυσικό και ηθικό αυτουργό για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση, απειλή, ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια σε απειλή, διασπορά ψευδών ειδήσεων και κατά πολιτικού σώματος ή της Κυβέρνησης. Επίσης, συσχετίζει παλαιότερες μηνυτήριες αναφορές του και δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής με επιφύλαξη για χρηματική ικανοποίηση λόγω της ηθικής βλάβης, που υπέστη από τις άνω άδικες πράξεις.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα

 Με μήνυση «απαντά» ο Κοτζιάς στον Καμμένο

Επίθεση της Μ. Σπυράκη σε Κυβέρνηση και Πολάκη

 

Σχετικά άρθρα