Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 19/02

ΚΡΙΟΣ: Φίλε Κριέ, η σχέση σου μπορεί να πάει και καλύτερα, αν γίνεις πιο εκδηλωτικός απέναντι στον σύντροφό σου. Συμπαραστάσου του σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο. Εσύ που είσαι μόνος σου, να περιμένεις μια είδηση που θα αλλάξει τα δεδομένα σου και θα ανοίξει τον δρόμο της δέσμευσης με ένα άτομο που έχεις γνωρίσει το τελευταίο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα ερωτικά σου, θα έχεις την δυνατότητα να περάσεις ένα χαλαρό βράδυ παρέα με τον σύντροφό σου και αγαπημένους φίλους. Εσύ που κοιμάσαι παρέα με την μοναξιά, βγες έξω να διασκεδάσεις με τους κολλητούς σου και μην κάθεσαι σπίτι, κλαίγοντας την μοίρα σου!!! Ο έρωτας είναι πολύ πιο κοντά σου από ότι φαντάζεσαι…

ΔΙΔΥΜΟΣ: Φίλε Δίδυμε, μην αμελείς βασικά πράγματα μέσα στη σχέση σου, λόγω των προβλημάτων που έχεις στην καθημερινότητα. Μπορείς να καταφέρεις πολλά και να κάνεις τη σχέση σου όπως την έχεις ονειρευτεί, αρκεί βέβαια να προσπαθήσεις και εσύ γι’ αυτό και όχι μόνο ο άνθρωπός σου. Και αν δεν υπάρχει ακόμη ταίρι, η μέρα θα αυξήσει πολύ την κοινωνικότητά σου και θα γνωρίσεις πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ακόμη κι αν κάποιος από αυτούς δεν ξυπνήσει τον πόθο σου, σίγουρα θα σε κάνει να περάσεις ένα πολύ ωραίο βράδυ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλε Καρκίνε, θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία σε σχέση με τον σύντροφό σου αυτήν την Τρίτη, εξαιτίας κάποιων τρίτων ατόμων που θα θελήσουν να πάρουν θέση στα προβλήματά σας. Καλό θα είναι να συζητάς μαζί του, για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις και ενδεχόμενα προβλήματα και να αφήσεις όλους τους καλοθελητές όσο πιο μακριά σας γίνεται. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την μοναξιά, ενίσχυσε την γοητεία σου και με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η σημερινή μέρα κατάκτησε εύκολα το πρόσωπο που έχεις βάλει στο μάτι!

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου, μπορείς να απολαύσεις την ασφάλεια και την τρυφερότητα που σου προσφέρει ο σύντροφός σου, χωρίς να χαλάσεις την ερωτική ατμόσφαιρα με άγχη και προβλήματα. Προσπάθησε να αποσυμφορηθείς και όχι να φορτώσεις και τη σχέση σου με όλα τα προβλήματα που σε πιέζουν. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, κάνε τις κινήσεις σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει. Οι συνθήκες είναι με το «μέρος» σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλε Παρθένε, στα αισθηματικά σου πάρε πρωτοβουλίες και πλησίασε τον σύντροφό σου όσο πιο τρυφερά και ρομαντικά μπορείς γιατί το τελευταίο διάστημα έχεις απομακρυνθεί από κοντά του και σε λίγο μπορεί να έχεις δυσάρεστες συνέπειες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου βγείτε έξω και διασκεδάστε και προκαλέστε διακριτικά το αντίθετο φύλο. Θα έχετε επιτυχίες!!!

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου και φρόντισε να μιλήσεις μαζί του, για να σου λυθούν όλες οι απορίες που έχεις σχετικά με την συμπεριφορά του απέναντι σου το τελευταίο διάστημα. Εσύ που ακόμη πορεύεσαι σε μοναχικά μονοπάτια, να ξέρεις ότι αν αυτό το διάστημα βγεις περισσότερο, έχεις πολλές πιθανότητες να συναντήσεις το πρόσωπο των ονείρων σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φίλε Σκορπιέ, η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά εσύ είσαι πάντα σε αγωνία για να τα κάνεις όλα τέλεια. Χαλάρωσε, γιατί οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα, πρέπει να επιστρατεύσεις όλες σου τις δυνάμεις για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, με κοινά ενδιαφέροντα. Κάπου εκεί έξω είναι κρυμμένος και ο δικός σου άνθρωπος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φίλε Τοξότη, στα αισθηματικά σου δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα, καθώς η μέρα σε γεμίζει με αισιοδοξία και ερωτισμό. Και αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη την ζωή σου, βγες από το σπίτι και άφησε τη γοητεία σου να λειτουργήσει ανεξέλεγκτα και να κατακτήσει επικείμενους, ερωτικούς στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται λίγη αποστασιοποίηση για να μην τσακωθείς σήμερα με τον άνθρωπό σου. Έχετε και οι δύο προβλήματα, που σας φέρουν αντιμέτωπους με τον εκνευρισμό και ίσως πείτε μεταξύ σας λόγια που δεν εννοείτε. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στην ζωή σου, κάνε λίγη υπομονή ακόμα..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά σου, πλησίασε το ταίρι σου και κάνε μια συζήτηση που θα σας λυτρώσει και τους δύο από τις μαύρες σκέψεις που βασανίζουν το μυαλό σας. Με το να κρύβεστε και οι δύο πίσω από τα προβλήματα, όλα γίνονται χειρότερα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από την ζωή σου, η μέρα είναι καλή για φλερτ. Μην κλειστείς στο σπίτι!

ΙΧΘΥΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, οι αλλαγές που γίνονται δεν σε αφήνουν να αφιερωθείς στη σχέση σου και να ακούσεις τι έχει να σου πει ο σύντροφός σου. Δεν θα σου βγει σε καλό αυτή η συμπεριφορά που έχεις υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα και πρέπει κάτι να κάνεις για την διορθώσεις άμεσα. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, δείξε την αισιόδοξη πλευρά σου και κάποια καλή γνωριμία θα προκύψει από εκεί που δεν το περιμένεις.

Πηγή: myastro.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 19/02

Σχετικά άρθρα