Ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσει η Κατερίνα Ντούσκα στη Eurovision 2019;

Την Πέμπτη 14 Φεβρουαριού, η ΕΡΤ επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωση πως η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 69ο διαγωνισμό της Eurovision, θα είναι η Κατερίνα Ντούσκα (Katerine Duska). Μέχρι στιγμής η μόνη πληροφορία που είχαμε για το τραγούδι με το οποίο η Ντούσκα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Τελ Αβίβ ήταν η ημερομηνία κυκλοφορίας του, στις 7 Μαρτίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Can finally share the news with you all! Officially representing Greece at @eurovision this year!????Honored, humbled and insanely psyched! Let’s do this! ????????♥️. #eurovision2019 #katerineduska . . Είναι επίσημο! Θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Είναι τεράστια η τιμή και η χαρά μου! Πάμε γερά! ????????????. . Photography/creative direction by my main girl @efi_gousi ????. . Styling by @ohmygeorges / mua & hair by @sophiasarigiannidou / accessories @johannadaniil

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerine Duska (@katerineduska) στις

Τώρα η Κατερίνα Ντούσκα βρίσκεται στο εξωτερικό προκειµένου να ηχογραφήσει το τραγούδι και το µόνο σίγουρο είναι ότι το µελαχρινό αέρινο κορίτσι ζει το όνειρό του και το σύνθηµά του είναι η φράση που είπε αµέσως µετά την ανακοίνωση του ονόµατός της: «Πάµε γερά».

Η ερμηνεύτρια με ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε τον τίτλο του τραγουδιού για τη Eurovision 2019. Η Κατερίνα ανήρτησε μια φωτογραφία και έγραψε «coming soon», ενώ το hashtag γράφει «Better Love».

Δείτε την ανάρτησή της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Coming soon… #betterlove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerine Duska (@katerineduska) στις


Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Είναι επίσημο: Η Κατερίνα Ντούσκα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2019

Μαντόνα: Τι αμοιβή συμφώνησε για να τραγουδήσει στον τελικό της Eurovision 2019;

Eurovision 2019: Ελλάδα και Κύπρος μαζί στον πρώτο ημιτελικό

 

 

Σχετικά άρθρα