Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 20/02

Το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, φέρνει ουσιαστικές και ωφέλιμες λύσεις σε θέματα που αφορούν επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις! Ένας αξιόλογος στόχος εκπληρώνεται σήμερα, για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Αγαπητέ Κριέ, το Εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο σήμερα, θα φέρει κάποια ωφέλιμα γεγονότα στη ζωή σου, ακόμα κι αν δεν γίνουν άμεσα αντιληπτά και αισθητά! Η ημέρα επιφυλάσσει για σένα, θετικές αλλαγές στην διάθεση σου και στην ψυχολογία σου! Θα καταφέρεις τώρα, να αναζητήσεις τις εσωτερικές σου αξίες και τις ανάγκες σου, αλλά και να αναγνωρίσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου, ώστε να τις εκπληρώσεις, κάνοντας έναν ωφέλιμο απολογισμό των περασμένων γεγονότων και να οργανώσεις σωστά τις επόμενες κινήσεις σου. Αυτή την φορά συνδυάζεις λογική και διαίσθηση και οι αποφάσεις σου, είναι σίγουρα ορθές

ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπητέ Ταύρε, ο Ερμής σήμερα, σχηματίζει ένα πολύ ανανεωτικό για σένα, Εξάγωνο με τον Κρόνο! Η συγκεκριμένη όψη, αποτελεί εγγύηση για τους στόχους σου και σε αποζημιώνει για όλες τις προσπάθειες και τους αγώνες που έχεις κάνει μέχρι τώρα, αλλά και για όλες τις πιθανές στεναχώριες που σου έδωσαν στο παρελθόν, πρόσωπα και σχέσεις που λανθασμένα εμπιστεύτηκες και βασίστηκες! Τώρα όμως, μπορείς να αισιοδοξείς και να κάνεις ριζικές αλλαγές σε ότι σε ενοχλεί! Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε βοηθούν σε κάθε σου εγχείρημα, έμπρακτα και λεκτικά!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αγαπητέ Δίδυμε, ο Ερμής σήμερα, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Κρόνο και σου δίνει επιτέλους την πολυπόθητη ευκαιρία, να οργανώσεις καλύτερα την ζωή σου και τον χρόνο σου, όπως και να χαράξεις μια πορεία στην καθημερινότητα σου, η οποία θα σε βοηθήσει πολύ, να καταφέρεις να εκπληρώσεις ουσιαστικά όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά και να ξεφύγεις από δύσκολες καταστάσεις ή και ακόμα και τοξικές σχέσεις! Πιθανό σήμερα, να χρειαστεί να συζητήσεις εκ νέου κάποια θέματα που αφορούν την πρόοδο σου και την κοινωνική σου εικόνα και καταξίωση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλε Καρκίνε, ο Ερμής σήμερα σχηματίζει ένα ωφέλιμο για σένα, Εξάγωνο με τον Κρόνο! Η όψη αυτή θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα, σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις, σε οποιονδήποτε τομέα! Έχεις την ευκαιρία, να εκμεταλλευτείς την τύχη σου και τις επαφές σου και εύκολα να γευτείς την επιτυχία, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και στις διαπροσωπικές σου επαφές και σχέσεις, κυρίως μέσα από επικοινωνίες και συναντήσεις! Ναι, τώρα πετυχαίνεις μακροπρόθεσμους στόχους, ανοίγεις τους ορίζοντες σου, αισιοδοξείς και μπορείς άφοβα να προχωρήσεις, στην υλοποίηση ιδεών και στόχων!

ΛΕΩΝ: Φίλε Λέοντα, το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου που πραγματοποιείται σήμερα, θα σου αναδείξει τον ορθό δρόμο για την εκπλήρωση των στόχων σου και θα σου προσφέρει ουσιαστικές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά τη ζωή σου, σε κάθε τομέα. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να βάλεις σε εφαρμογή και να υλοποιήσεις, κάποιες χρόνιες βαθιές σκέψεις σου, ώστε να πραγματοποιήσεις μεγάλες και σημαντικές επιθυμίες, που μέχρι τώρα, κρατούσες κρυμμένες. Μην αποκαλύπτεις σε κανέναν τίποτα τώρα! Διαφύλαξε τα μυστικά σου και κινητοποιήσου μόνος σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αγαπητέ Παρθένε, το Εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο σήμερα, είναι απόλυτα θετικό και ωφέλιμο για σένα! Θα σου φέρει σίγουρα σημαντικές ουσιαστικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τόσο στις συναισθηματικές, όσο και στις φιλικές, επαγγελματικές ή τις οικογενειακές! Έχεις πια την ανάγκη, αλλά και την ικανότητα να καταφέρεις να αξιολογήσεις τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την εξέλιξη σου! Ισορροπείς με επιτυχία, συναίσθημα και λογική!

ΖΥΓΟΣ: Φίλε Ζυγέ, ο Ερμής και ο Κρόνος συνεργάζονται σήμερα, με την όψη Εξαγώνου, γεγονός που θα ευνοήσει αρκετά την ζωή σου, την καθημερινότητα σου, τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά και τον ίδιο σου εαυτό, αφού ανανεώνεσαι και αναδεικνύεις την… πλέον βελτιωμένη εκδοχή σου! Τη σημερινή ημέρα, θα έρθουν κάποιες απόλυτα θετικές αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν, να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη και σαφώς πιο ευχάριστη! Ιδανική περίοδος για αλλαγές σε εμφάνιση, έναρξη σωματικής άσκησης ή και υγιεινής διατροφής!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αγαπητέ Σκορπιέ, το Εξάγωνο που σχηματίζουν σήμερα ο Ερμής και ο Κρόνος, θα σου προσφέρει την εξαιρετικά ευνοϊκή επιρροή του, σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Εκμεταλλεύσου τώρα, κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί και θα διαπιστώσεις πως οι μέχρι τώρα προσπάθειες σου για την υλοποίηση των στόχων σου και την βελτίωση της ζωής σου, επιτέλους ανταμείβονται με επιτυχία! Επίσης, μπορείς τώρα να βρεις ελεύθερο χρόνο, ώστε να περάσεις όμορφα και εποικοδομητικά, μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου δημιουργικότητα και την λάμψη σου, σε κάθε σου εγχείρημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπητέ Τοξότη, το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, που πραγματοποιείται σήμερα, ευνοεί άμεσα τον σημαντικό τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Κάποιες υποθέσεις, που αφορούν τις συγγενικές σου σχέσεις και ίσως σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα, την σημερινή ημέρα διορθώνονται και εσύ προχωράς σε σημαντικές ωφέλιμες αλλαγές! Επίσης, θα σου δοθεί η ευκαιρία, να συλλογιστείς και να αξιολογήσεις κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις, ώστε να χαράξεις τώρα μια νέα πορεία ζωής! Αν πρόκειται να μετακομίσεις, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για πρωτοβουλίες, συμφωνίες και αποφάσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε Αιγόκερε, σήμερα που ο Κρόνος στο Ζώδιο σου, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ερμή, θα λάβεις σημαντική βοήθεια, με κάθε τρόπο, ώστε να βελτιώσεις τη ζωή σου, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Ήρθε η στιγμή να νιώσεις ότι επιτέλους οι προσπάθειες σου, ανταμείβονται και πως άξιζε η κούραση των περασμένων μηνών! Οι σχέσεις και επαφές με τους γνωστούς, αλλά και με αδέρφια ή γείτονες, θα βελτιωθούν σημαντικά, αφού μπορείς τώρα να μεταδίδεις ορθά τις σκέψεις και τις ιδέες σου, με αποτέλεσμα να πείθεις εύκολα τον συνομιλητή σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, αποτελεί για σένα την απόλυτη ευκαιρία, για να φτιάξεις και να οργανώσεις ένα πρόγραμμα, που θα σε εξυπηρετήσει να προστατεύσεις και να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και τα υλικά αγαθά σου! Ό,τι μέχρι τώρα έχεις κατακτήσεις και πετύχει, το έκανες με αγώνα και σκληρή προσπάθεια και τώρα το σύμπαν σου δίνει την δυνατότητα να απολαύσεις επιτέλους τις μικρές χαρές της ζωής! Η αυτοεκτίμηση σου είναι αυξημένη και αυτό προκαλεί βλέμματα θαυμασμού, από τον περίγυρο σου!

ΙΧΘΥΣ: Φίλε Ιχθύ, το Εξάγωνο που σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιό σου με τον Κρόνο σήμερα, επιτέλους σε ανταμείβει για όλες τις παρελθοντικές σου σκληρές προσπάθειες, αλλά και για τις απογοητεύσεις που κάποιες διαπροσωπικές σου σχέσεις, προκάλεσαν! Έρχονται νέες ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου επαφές, αλλά και σίγουρη επιτυχία σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Η όψη αυτή, θα φέρει θετικά αποτελέσματα, όχι μόνο για τώρα, αλλά και μακροπρόθεσμα!

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 20/02

 

Σχετικά άρθρα