H Choupette, η γάτα του Λάγκερφελντ είναι η… χρυσή κληρονόμος του «Kaiser»

Ήταν η συντροφιά του και η παρηγοριά του τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Την παρομοίαζε μάλιστα με την Γκρέτα Γκάρμπο! Ο λόγος για τη Choupette, την αγαπημένη γάτα του Λάγκερφελντ.

Είχε φροντίσει να τη συμπεριλάβει στη διαθήκη του, ώστε να της εξασφαλίσει μια άνετη ζωή σε περίπτωση που έφευγε πρώτος από τη ζωή. Βέβαια στη Γαλλία δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από τη νομοθεσία. Ωστόσο, κανείς δεν τον εμπόδισε να ορίσει ένα συγκεκριμένο… φροντιστή της γάτας, ο οποίος με ένα υψηλό ποσό θα εγγυηθεί ότι η Choupette θα συνεχίσει να ζει στα πούπουλα τώρα που έφυγε από τη ζωή ο “Kaiser”.

Έχει ήδη περιουσία εκατομμυρίων

Η Choupette έχει ήδη έναν λογαριασμό εκατομμυρίων, από χρήματα που έχει “βγάλει” από διαφημίσεις στις οποίες έχει συμμετάσχει, ύστερα από πολύ προσεκτική επιλογή του Λάγκερφελντ, καθώς η… φίλη του έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, είναι μια μοναδική γάτα που δεν μπορεί να συμμετέχει όπου κι όπου!

Πώς τη γνώρισε;

Η γάτα κατέληξε τυχαία στα χέρια του σχεδιαστή. Τον Δεκέμβριο του 2011 το μανεκέν Baptiste Giabiconi αφήνει τη γάτα του στον Λάγκερφελντ για να την προσέχει την περίοδο των διακοπών. Αυτό ήταν. Ο Λάγκερφελντ την ερωτεύτηκε και δεν επέστρεψε ποτέ στον ιδιοκτήτη της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

You’ll always be my #1, Daddy @karllagerfeld ???? @tiffanycooper_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) στις

Μανικιούρ- πεντικιούρ και καλλωπισμός για γάτες!

Στη συνέχεια, αναπτύχθηκε μια ιδιαίτερη σχέση ανάμεσά τους. Έτρωγαν μαζί στο ίδιο τραπέζι, κοιμόντουσαν στο ίδιο κρεβάτι, ταξίδευε μέσα σε τσάντες Louis Vuitton ή Goyard που είχαν σχεδιαστεί αποκλειστικά για εκείνη. Η Choupette έχει δυο γυναίκες που την φροντίζουν: μια το πρωί και μια το βράδυ! Τι περιλαμβάνει η καθημερινή φροντίδα; Βούρτσισμα του τριχώματός της 4 φορές την ημέρα, ειδικά προιόντα καλλωπισμού μόνο για εκείνη, μανικιούρ και πεντικιούρ!

Γενέθλια στο Monte Carlo και στο Saint Tropez!

Έχει 120.000 ακόλουθους στο Instagram που παρακολουθούν τη χλιδάτη ζωή της! Αυτή περιλαμβάνει γενέθλια στο Monte Carlo και στο Saint Tropez! Για τον Λάγκερφελντ, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο  New York Magazine, ήταν το “κέντρο του κόσμου”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Okay, I downloaded @verotruesocial. Now what? ???? #confused #curiousitykilledthecat

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) στις

Με πληροφορίες από lepoint.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ήταν ο Καρλ Λάγκερφελντ ο τελευταίος… γίγαντας της Υψηλής Ραπτικής;

Παγκόσμια πρώτη για τη γλυπτή ωδή του Καρλ Λάγκερφελντ στην ελληνική αρχαιότητα (βίντεο)

Karl Lagerfeld: Ο «αυτοκράτορας» της μόδας που ζούσε κόντρα σε κάθε στερεότυπο – Η στήριξη της μητέρας του, ο οίκος Chanel και η ομοφυλοφιλία

Karl Lagerfeld: “Η Μέρκελ δε χρειάζεται να πάρει ακόμα ένα εκατ. μετανάστες για να μη θεωρείται κακή πεθερά της ελληνικής κρίσης”.

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα