Βάσω Λασκαράκη: «Με τον Γιάννη χάσαμε όλους τους αγώνες αλλά κερδίσαμε το παιδί»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» ήταν η Βάσω Λασκαράκη και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, την κόρη τους, αλλά και τον καινούργιο έρωτα στη ζωή της, στο πρόσωπο του σεφ Λευτέρη Σουλτάτου.

Ο χωρισμός και πώς τον χειρίστηκαν σε σχέση με το παιδί

«Κανένα διαζύγιο δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα» απάντησε η ηθοποιός στην ερώτηση που αφορούσε τον χωρισμός της με τον Τσιμιτσέλη και διευκρίνισε: «Ένα διαζύγιο είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Είναι μια βαθιά προσωπική μάχη με το εαυτό σου, με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί μαζί, με το ότι είσαι μάνα, γυναίκα, σε ποια ηλικία βρίσκεσαι. Περνάς από χιλιάδες ερωτήματα στο κεφάλι σου, απορίες, μάχες προσωπικές, ανασφάλειες, πέφτεις, ξανασηκώνεσαι».

Σε σχέση με το παιδί, η Βάσω Λασκαράκη δήλωσε ότι το πάλεψε, αλλά δεν σκέφτηκε ποτέ να μείνει στον γάμο της «για το παιδί». «Δεν θα ήμουν ευτυχισμένη να πω ότι μένω για το παιδί μου», τόνισε και συνέχισε: «δεν νομίζω ότι κανένα παιδί θέλει κάτι τέτοιο για τους γονείς του, γιατί όταν το αντιληφθεί δεν θα είναι ευτυχισμένο το ίδιο».

Η Λασκαράκη σχολίασε, επίσης, ότι δεν έχουμε «παιδεία διαζυγίου» στην Ελλάδα και ότι γίνονται τραγικά λάθη σε σχέση με τα παιδιά και ότι η ίδια και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επέλεξαν να συμβουλευτούν παιδοψυχολόγο για να το ανακοινώσουν τον χωρισμό στην 5χρονη κόρη τους Εύα. «Με τον Γιάννη χάσαμε όλους τους άλλους αγώνες, αλλά έχουμε κερδίσει το παιδί», είπε η πρωταγωνίστρια της σειράς «Το σόι σου».

Ο νέος έρωτας στη ζωή της και ο γάμος

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε, επίσης, για τον έρωτα που ήρθε ξαφνικά στη ζωή της όταν γνώρισε τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο.

«Δεν πίστευα ότι θα μου ξαναέρθει ο έρωτας στη ζωή μου. Δεν ήθελα κιόλας, δεν ήμουν σ’ αυτή τη φάση. Και συνέβη τόσο ξαφνικά, τόσο ξαφνικά και τόσο απότομα που τον πρώτο καιρό δεν μπορούσα να το δεχτώ» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και περιέγραψε την πρώτη τους γνωριμία («Πριν από 2μιση χρόνια σε κοινή παρέα στην Κρήτη»).

Τι ερωτεύτηκε στον σύντροφό της; «Τον Λευτέρη τον ερωτεύτηκα γιατί είναι ειλικρινής, καθαρός και, μέσα σ’ όλη την τρυφερότητά του, αρσενικό με την καλή έννοια», δήλωσε και αμέσως ήρθε και η ερώτηση για το αν θα την ενδιέφερε θα παντρευτεί ξανά: «Δεν θα είχα πρόβλημα, δεν είχα κάνει ακριβώς γάμο στον προηγούμενο, δεν είχα σκεφτεί και ποτέ το νυφικό, την εκκλησία… αλλά τώρα αναρωτιέμαι γιατί δεν ήθελα τότε να το κάνω, και επίσης πιάνω τον εαυτό μου να χαζογελάει όταν με ρωτάνε πια»

Τέλος στην ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτη, αν αρραβωνιάστηκαν με τον Λευτέρη Σουλτάτο απάντησε: «Θα κρατήσω τις λεπτομέρειες για εμάς».

 

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Λευτέρης Σουλτάτος: Οι ευχές του για τα γενέθλια της Βάσως Λασκαράκη

Αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο. Πώς να το πούμε στο παιδί;

 

Σχετικά άρθρα