Νικέλα Καποτά

Η Νικέλα Καποτά είναι ψυχολόγος και σωματική ψυχοθεραπεύτρια. Σπούδασε ψυχολογία (BSc) στο πανεπιστήμιο του Warwick και κατέχει μεταπτυχιακό (MSc) στην οργανωτική και κοινωνική ψυχολογία από το πανεπιστήμιο του L.S.E – London School of Economics and Political Science.

Έχει ολοκληρώσει την τετραετή εκπαίδευση ως Practitioner με το πρόγραμμα σωματοδυναμικής ψυχοθεραπείας Bodynamic. Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια και εκπαιδεύσεις πάνω στις εξελιγμένες τεχνικές ψυχοθεραπείας, την ανάλυση αρχετύπων και ονείρων. Επίσης έχει παρακολουθήσει ένα μεγάλο αριθμό σεμιναρίων για την ανάπτυξη και επιρροή του τραύματος στην προσωπικότητα και έχει ολοκληρώσει την εξειδικευμένη εκπαίδευση στην διαχείριση του μετατραυματικού στρες (P.T.S.D.) από το σύστημα του Bodynamic.

Έχει συνεργαστεί εθελοντικά με το Κέντρο Πρόληψης και Αντιμετώπισης εξάρτησης «ΣΤΑΘΜΟΣ» των δήμων Καλλιθέα, Μοσχάτου και Ταύρου όπου κυρίως συμμετείχε στο πρόγραμμα μετάβασης στο γυμνάσιο για μαθητές έκτης δημοτικού. Επίσης έχει παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συντονιστών ομάδων, εφήβων και γονέων από το Πανελλήνιο Σύνδεσμο Σχολών Γονέων. Διαθέτει εμπειρία στον τομέα της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού καθώς καθώς και στην ψυχολογική υποστήριξη ατόμων με καρκίνο και των συγγενών τους.

Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ), της Πανελλήνιας Ένωσης Σωματικής Ψυχοθεραπείας (ΠΕΣΩΨ/ EABP) και του British Psychological Society (BPS).
Εργάζεται ιδιωτικά στο Χαλάνδρι, παρέχοντας συνεδρίες σε ενήλικες και εφήβους, συμβουλευτική ζεύγους και ομάδες γονέων. Επίσης, παρέχει συνεδρίες στην Αγγλική γλώσσα.

Νικέλα Καποτά MSc
Ψυχολόγος / Bodynamic Practitioner
nikelakapota.gr
[email protected]
6945038881
Αγίας Παρασκευής 55, Χαλάνδρι

Σχετικά άρθρα