Τι θα δούμε στις Μουσικές Σκηνές Φεβρουάριο και Μάρτιο;

Μια σύντομη παρουσίαση στα μουσικά προγράμματα στην Αθήνα τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2019!

Η αγάπη μας για ζωντανή μουσική στην καρδιά του χειμώνα μας καλεί στις μουσικές σκηνές της πόλης.
Κάποια προγράμματα είναι κοντά στην ολοκλήρωσή τους, άλλα παίρνουν παρατάσεις και άλλα ανακοινώνονται.

ellinikadiafora

Νέα προγράμματα

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, παρουσιάζουν μια ολοκαίνουργια ιδιαίτερη παράσταση – πρόταση στο νέο, οικείο και ατμοσφαιρικό χώρο της μουσικής σκηνής Κρεμλίνο. Ο Τίτλος της «Ελληνικά διάφορα». Από 22 Φεβρουαρίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο για 10 παραστάσεις.

Από τις 2 Μαρτίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή, θα ξεκινήσει ένα πρωτόγνωρο μουσικό ταξίδι αφιερωμένο στον Μάρκο Βαμβακάρη.

Μια τολμηρή προσέγγιση από τον Σταύρο Ξαρχάκο, που προσκάλεσε τη Δήμητρα Γαλάνη και τον Μιχάλη Μυτακίδη (a.k.a. B.D. Foxmoor των Active Member), σε μία αναπάντεχη σύμπραξη.

Η Μουσική σκηνή Σφίγγα ανακοίνωσε το πρόγραμμα της για τη νέα χρονιά. Θα αναφερθούμε στους καλλιτέχνες με τις περισσότερες εμφανίσεις.

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης από 16/2 για τέσσερις παραστάσεις, υποδέχεται αγαπημένους φίλους (θα ανακοινωθουν προσεχώς) σε ένα πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα.

Ο Σταύρος Σιόλας με σημαντικούς καλεσμένους (Ρίτα Αντωνοπούλου (22/2), Γιάννης Κότσιρας (1/3), Μίλτος Πασχαλίδης (8/3)) από 22/2 για 3 βράδια, μας ταξιδεύει από τα “Διόδια” στης “Άρνης το νερό” και στον “Γεροπλάτανο”.

Στα προσεχώς για τον Μάρτιο ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη θα τραγουδήσουν και θα μας θυμίσουν τις πιο σημαντικές στιγμές της πορείας τους.

stokas-kana-kremlino

Ο Μπάμπης Στόκας με τη Μελίνα Κανά ξεκινούν, από την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στην Κεντρική Σκηνή του σταυρό του Νότου, για 3 μόνο εμφανίσεις.
Τραγούδια από το πλούσιο προσωπικό τους ρεπερτόριο που έχουν αφήσει τα σημάδια τους στον χάρτη της ελληνικής δισκογραφίας αλλά και σπουδαία τραγούδια μεγάλων δημιουργών σε ένα πρόγραμμα που έχουν επιμεληθεί με τη συνεργασία του Οδυσσέα Ιωάννου

Τα Σάββατα ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης – Τσολιάς εν δε Τσόλια μπάντ – στον Σταυρό του Νότου Plus στο κόνσεπτ «Κάθε βράδυ με άλλη». Μαζί του:
Σάββατο 16/2 : Μαρία Παπαγεωργίου
Σάββατο 23/2 : Ρένα Μόρφη
Σάββατο 02/3 : Ελευθερία Πάτση & Μυρτώ Βασιλείου

Στο Σταυρό του Νότου επιστρέφει από τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 4 Μαρτίου η Χριστίνα Μαξούρη με τραγούδια του πόθου και του έρωτα και υπόσχεται για μία ακόμη φορά να μας παρασύρει σε ένα νοσταλγικό και συνάμα λυτρωτικό ταξίδι.

arvanitaki-kotsiras
Φωτογραφία: Γιώργος Καπλανίδης

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας διέκοψαν για λίγο τις εμφανίσεις τους (Λόγω της ευρωπαικής περιοδείας της Ελ. Αρβανιτάκη) αλλά η μεγάλη επιτυχία του προγράμματος τους ξαναέφερε πίσω στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς από το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και για 4 παραστάσεις μέχρι 23/2.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς πέφτει, ως γνωστόν, κάθε τόσο «και σκοτώνεται». Είναι ο δικός του τρόπος να βρίσκει ξανά τον εαυτό του και το πεζοδρόμιο. Αυτό τον χειμώνα είναι έτοιμος να ξαναγυρίσει στα δικά του τραγούδια. Στο Κύτταρο, από το Σάββατο 26 Ιανουαρίου και για όλα τα Σάββατα του Φεβρουαρίου.

Προγράμματα που συνεχίζονται

Μία από τις πιο δυνατές συνεργασίες της χρονιάς ξεκίνησε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο Anodos live Stage. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Γιώτα Νέγκα παρουσιάζουν ενα προγραμμα υπό την επιμέλεια της Μαργαρίτας Μυτιληναίου. Κάθε Σάββατο για πέντε παραστάσεις.

Η επιτυχία συνεχίζεται για τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Νίκο Πορτοκάλογλου στο Γυάλινο μουσικό θεάτρο κάθε Σάββατο.

protopsalti

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη «Σε απευθείας σύνδεση» από την ψυχή της στις ψυχές όλων μας, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή το Gazarte πήρε 2η παράταση και συνεχίζει.

Ο Σωκράτης Μάλαμας κάθε Δευτέρα και ο Μίλτος Πασχαλίδης κάθε Σάββατο συνεχίζουν να γεμίζουν με τις μουσικές τους την Κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου.

Στη μικρή σκηνή, στο Γυάλινο upstage, θα εμφανίζεται ο Μανώλης Λιδάκης. Από Σάββατο 9 Φεβρουαρίου κάθε Σάββατο.

Στο Baraonda Music Hall ο Γιάννης Πάριος και η Γλυκερία επιμένουν να συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις τους λέγοντας Μόνο Αγάπη!!! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Πηγή: musicity.gr

Σχετικά άρθρα