Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 21/02

ΚΡΙΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Κριέ, καλό είναι να κάνεις μια νέα αρχή αν θέλεις να μείνεις στη σχέση που έχεις, αλλιώς δώσε ένα τέλος και κάνε μόνος σου μια νέα αρχή. Η μέρα είναι κατάλληλη για αποφάσεις αισθηματικού περιεχομένου. Αν πάλι δεν έχεις σχέση, μη χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Άλλωστε αυτή είναι και η γοητεία σου!!

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, η μέρα σου στέλνει πολύ θετική ενέργεια και μπορείς να περάσεις όμορφα σε ένα άκρως ερωτικό κλίμα με τον σύντροφο σου. Αν δεν έχεις σχέση, η ημέρα μπορεί να φέρει στο δρόμο σου κάτι πολύ ενδιαφέρον, αρκεί μόνο να είσαι ανοιχτός για να το δεις και θετικός να το υποδεχτείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, ίσως να μπορείς να λύσεις κάποια προβλήματα που σε απασχολούν μέσα από μια μεγάλη, αλλά αποτελεσματική κουβέντα με το σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι σήμερα ευνοείται πολύ η επικοινωνία και αυτό μπορείς να το εκμεταλλευτείς ειδικά αν είσαι μόνος. Πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει και δείξε τις προθέσεις σου. Δεν είναι ώρα για εγωισμούς…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλε Καρκίνε, άνοιξε την καρδιά σου στο σύντροφό σου και άφησέ τον να σε πλησιάσει. Μη φοβάσαι να του εκμυστηρευτείς τις έννοιες και τα προβλήματα σου. Θα ξελαφρώσεις και εσύ αλλά και αυτός με την σειρά του θα νιώσει ικανοποίηση που του μίλησες. Οι ελεύθεροι καλό είναι να αποφύγετε οποιαδήποτε ερωτική σχέση με άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος αποκάλυψης.

ΛΕΩΝ: Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα θα κυλήσουν περίφημα. Μπορείς να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου, αλλά θα δεις κιόλας ότι υπάρχει και έντονη ανταπόκριση από το σύντροφό σου. Όσοι είστε χωρίς σχέση βγείτε με τις παρέες σας και ανοίξτε τους κύκλους των γνωριμιών σας. Είστε σε μια πολύ καλή μέρα για νέες γνωριμίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλε Παρθένε η ημέρα επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στον σύντροφο σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις. Εσύ που δεν έχεις δεσμό, φρόντισε να απολαύσεις την παρέα των φιλικών σου προσώπων και της οικογένειας σου και να ξεχάσεις λίγο τις έννοιες σου και τους προβληματισμούς σου. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου φίλε Ζυγέ είναι ήρεμη η φάση στην οποία βρίσκεσαι και αυτό θα πρέπει να σου είναι αρκετό. Απόφυγε οτιδήποτε μπορεί να φέρει εντάσεις και διαφωνίες με τον σύντροφο σου και αν το κρίνεις απαραίτητο, προτίμησε την σιωπή. Δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να χαλάσεις την ηρεμία σου. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια καλή γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις και να ερωτευτείς κεραυνοβόλα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, είναι μια πολύ καλή μέρα για συζητήσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή σου και θα σε κάνουν να περνάς καλύτερα μέσα στη σχέση σου. Κι αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από την ζωή σου, το σημερινό βράδυ προμηνύεται αρκετά ελπιδοφόρο με κάποιες γνωριμίες που θα κάνεις μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά σου φίλε Τοξότη τα πράγματα είναι απλά… με το πλανητικό σκηνικό να ευνοεί κάθε ερωτική στιγμή με τον σύντροφο σου. Απόλαυσε την παρουσία της και βάλε κι εσύ τα δυνατά σου για να ζήσεις παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο σου. Ειδικά αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά σου η περίοδος αυτή σου κλείνει πονηρά το μάτι… και εσύ οφείλεις να ανταποκριθείς στο κάλεσμα της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σχέση σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα και μπορείς να μιλήσεις ελεύθερα για τα συναισθήματά σου στον αγαπημένο σου και να στο ανταποδώσει, κάνοντας σε ευτυχισμένο και ασφαλή. Ακόμα κι αν είσαι ένας μοναχικός Αιγόκερως η μέρα θα είναι πολύ ερωτική και ενδιαφέρουσα με πολλές αξιόλογες γνωριμίες. Στο χέρι σου είναι να έχουν διάρκεια και να εξελιχθούν…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να βρεις τι σου φταίει για να το αλλάξεις. Μην αφήσεις τη σημερινή μέρα να πάει χαμένη. Σκέψου το μέλλον σου ότι κι αν σημαίνει αυτό και στρώσε το δρόμο για να πάνε τα πράγματα καλύτερα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου. Εσύ που πίνεις καφέ ακόμη με την μοναξιά σου οι συνθήκες είναι πολύ καλές για νέους έρωτες… και απολαυστικές, ερωτικές εμπειρίες που θα σε απογειώσουν.

ΙΧΘΥΣ: Στην αισθηματική σου ζωή μη φορτώνεις τη σχέση σου, αγαπητέ Ιχθύ, με όλα όσα σε απασχολούν, γιατί θα δημιουργήσεις ένα πολύ βαρύ κλίμα, που δε θα σου κάνει καλό. Προτίμησε να ξεφύγεις από τα προβλήματά σου και όχι να τα μεταφέρεις στο σύντροφό σου. Όσοι είστε ελεύθεροι, θα έχετε την εύνοια των πλανητών, πράγμα που σημαίνει… κάντε την κίνησή σας δυναμικά και δε θα χάσετε!!!

Πηγή: myastro.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 21/02

Σχετικά άρθρα