Γνωστή ηθοποιός έκανε μήνυση στους γονείς της γιατί την έκλεισαν σε ψυχιατρείο!

Ηθική αποκατάσταση και δημόσια συγγνώμη απαιτεί από τους γονείς της, η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου, γιατί την είχαν βάλει σε ψυχιατρείο και συγκρεκριμένα στο Δρομοκαΐτειο.

Η ηθοποιός που βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή «The 2Night Show» μίλησε για τη μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον των γονιών της, προκειμένου όπως είπε να δικαιωθεί και να αποκατασταθεί το όνομα και η υπόληψη της, ενώ έκανε λόγo για μια «πατριαρχική οικογένεια».

mpouterakou

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός κατήγγειλε ότι οι γονείς της την είχαν βάλει με το ζόρι στο Δρομοκαΐτειο, εξαιτίας των περιουσιακών διαφορών που είχαν και όπως είπε χαρακτηριστικά: «έκανα μήνυση στους γονείς και στον ξάδερφό μου, ζητώντας ηθική αποκατάσταση και δημόσια συγγνώμη. Το γεγονός ότι οι μηνύσεις έχουν φτάσει αυτή τη στιγμή στο ακροατήριο, σημαίνει ότι είναι πολύ βάσιμες. Με δύο ένορκες καταθέσεις ότι κάποιος δεν είναι καλά, μπορεί να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο. Μάλιστα, η μία από τις δύο καταθέσεις που έγιναν εις βάρος μου, ήταν από έναν ξάδερφό μου από την Πάτρα, ο οποίος είχε να με δει τουλάχιστον 7 χρόνια. Οι γονείς μου κατέθεσαν ψευδώς ότι έχω ιστορικό ψυχιατρικής νόσου και γι΄αυτό διώκονται για ψευδορκία», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου.

Δείτε σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=NEskMJjQkrc

Πηγή: in.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Αύγουστου Κορτώ σχετικά με τα τρεις περιόδους κατάθλιψης που έχει περάσει

 

 

Σχετικά άρθρα