Τα πιο πρωτότυπα και εντυπωσιακά μακιγιάζ για τις Απόκριες και όχι μόνο!

Απόκριες σημαίνει ότι ξεπερνάμε τα όρια, φοράμε πράγματα που δεν θα φορούσαμε συνήθως, απελευθερώνουμε το στιλ μας και… βαφόμαστε έντονα! Αν σου αρέσει να βάφεσαι και λατρεύεις τα χρώματα, ήρθε η ώρα να βάλεις πολύ χρώμα στην εμφάνισή σου!

Δεν χρειάζεται να… μασκαρευτείς, ειδικά αν δεν σου αρέσει. Μπορείς με ένα total black ή ένα μονόχρωμο έντονο look και ένα ιδιαίτερο μακιγιάζ να κάνεις μια πολύ εντυπωσιακή αποκριάτικη εμφάνιση και να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα!

Πώς θα το πετύχεις για να μη χαλάσεις πολλά χρήματα;

Μπορείς να αγοράσεις κάποια προϊόντα και να τα χρησιμοποιήσεις και για τα μάτια σου και ως κραγιόν. Πολλά μολύβια ματιών, ειδικά τα χοντρά, μπορούν να βάψουν και τα χείλη σου! Επίσης μια άλλη λύση είναι να επενδύσεις σε μια παλέτα χρωμάτων. Υπάρχουν κάποια χρώματα που θα φόραγες άνετα το καλοκαίρι αλλά για τον χειμώνα είναι πολύ έντονα. Οπότε την αγοράζεις τώρα και επενδύεις για μετά. Και μπορείς βέβαια να επισκεφθείς μαγαζιά με… φιλικές προς εσένα τιμές, όπως για παράδειγμα το Dust and Cream. Μπορείς να βρεις τέλεια κραγιόν σε έντονα χρώματα, όπως μπλε, μοβ, πράσινο στη μισή τουλάχιστον τιμή από τα Mac!
Φυσικά κάποια look μπορείς να τα πετύχεις με προιόντα που έχεις ήδη στην κασετίνα του μακιγιάζ σου. Ο συνδυασμός των έντονων χρωμάτων κάνει τη διαφορά!…
Για να πετύχεις κάποιες εμφανίσεις μπορεί να χρειαστεί να αγοράσεις και κάποια χρώματα για face painting. Ακόμα και αν δεν έχεις, θα σου χρειαστούν και σε άλλες περιστάσεις, οπότε είναι και αυτό μια… επένδυση.

Δες παρακάτω κάποια look που ξεχωρίσαμε στο Pinterest

Ν.Κ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

17 diy αποκριάτικα μακιγιάζ της τελευταίας στιγμής

Γοργόνα ή ζόμπι; Ιδέες για εντυπωσιακά αποκριάτικα μακιγιάζ

30 diy αποκριάτικες στολές μόνο για κολλητές φίλες!

Ιδέες για εντυπωσιακά αποκριάτικα μακιγιάζ αν δε σου αρέσει να μεταμφιέζεσαι

Ιδέες για… diy τρομακτικές Halloween εμφανίσεις

Halloween: Ιδέες για στολές της -πολύ- τελευταίας στιγμής!

 

Σχετικά άρθρα