Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 22/02

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου μπορείς να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου για όσα σκέφτεσαι και κυρίως για όσα αφορούν το κοινό σας μέλλον. Αν του δώσεις να τα καταλάβει, θα έχεις και την υποστήριξη και την βοήθεια του. Εσένα που η μοναξιά σου έχει γίνει πλέον μόνιμη παρέα, οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτές τις μέρες θα σε ενθουσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από αυτή μια και καλή.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου φίλε Ταύρε, κάποια θέματα που έχουν προκύψει σχετικά με το παρελθόν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου, δημιουργούν άσχημο κλίμα στην σχέση σου και γι’ αυτό πρέπει να κάνεις κάτι για να το φτιάξεις. Και αν υπάρχει ακόμη μοναξιά στην ζωή σου, μην παραπονιέσαι, αλλά απόλαυσε την ελευθερία σου, τώρα που μπορείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, είναι σε μια καλή μέρα και διάφορα προβλήματα που υπάρχουν θα συζητηθούν για να βρεθεί μια λύση. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά αξιοποίησε όσο μπορείς περισσότερο όλη την εύνοια του πλανητικού σκηνικού και πλησίασε διακριτικά το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η ανταπόκριση του θα είναι άμεση και θετική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τη σχέση σου. Μη μεταφέρεις εκεί το άγχος της δουλειάς σου, για να μην το κάνει και ο σύντροφός σου. Για σένα που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά σου, η ημέρα είναι ιδανική για να φλερτάρεις και να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η τύχη είναι με το μέρος σου και η γοητεία σου ιδιαιτέρως αυξημένη.

ΛΕΩΝ: Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, πάνε πολύ καλά και θα περάσεις μια μέρα γεμάτη από αγάπη μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις καμιά λεπτομέρεια να σου χαλάσει τη διάθεση και μίλησε μαζί με τον σύντροφο σου μόνο για ευχάριστα ζητήματα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από την ζωή σου να ετοιμαστείς για εκπλήξεις ερωτικού περιεχομένου… που θα ανεβάσουν την λίμπιντο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια μέρα γεμάτη από συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Πρόσεξε μήπως παρασυρθείς σε κουβέντες που θα φέρουν ένταση και διαφωνίες. Όσοι είστε ελεύθεροι και ωραίοι Παρθένοι, να ετοιμαστείτε για ευχάριστες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου, η γοητεία και ο ερωτισμός θα μονοπωλούν την μέρα σου και θα περάσεις πολύ καλά με τον άνθρωπο σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που θα σε κάνει να αισθανθείς καλά, είναι βέβαιο ότι το παρόν πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να γνωρίσεις καλύτερα και ουσιαστικότερα, κάποια άτομα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον και ποτέ δεν ξέρεις…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου τα νεύρα θα σου χαλάσουν το κέφι και η σχέση σου θα είναι σήμερα λίγο σε ένταση, αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων Σκορπιών. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα διαχειριστείς, προτίμησε να επιστρέψεις αργά στο σπίτι γιατί δεν φταίει σε τίποτα ο σύντροφος σου να τα ακούσει!!! Αν δεν έχεις σχέση είναι μια καλή περίοδος για να γνωρίσεις κάτι ενδιαφέρον. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μία περίεργη ημέρα ξεκινά για εσένα στον τομέα της ερωτικής σου ζωής, αν είσαι Τοξότης καθώς κάποια μυστικά που αφορούν το παρελθόν του συντρόφου σου αποκαλύπτονται και σε στεναχωρούν. Μην κολλάς στις λεπτομέρειες και αντιμετώπισε το μέλλον της σχέσης σου ελπιδοφόρα. Εσύ που βαδίζεις ακόμη χέρι-χέρι με την μοναξιά, μία απρόσμενη πρόσκληση που θα σου κάνει άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, θα σε κάνει να ξεχάσεις για λίγο τον πόνο σου…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου φίλε Αιγόκερε, η σχέση σου είναι αρκετά καλή και έχει ακόμη προοπτικές να γίνει καλύτερη. Κάνε τις προτάσεις σου σήμερα στον άνθρωπο σου και είναι βέβαιο ότι μπορείτε να περάσετε πολύ καλά. Εσύ που είσαι ελεύθερος, ‘’εκμεταλλεύσου’’ τα φιλικά σου πρόσωπα για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε μην έχεις συναισθηματικές μεταπτώσεις λόγω της ανασφάλειας, που μπορεί να σου δημιουργεί μερικές φορές ο σύντροφος σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην παραδίδεις τα όπλα στην πρώτη δυσκολία και κυνήγησε τον στόχο σου με ότι διαθέτεις. Να θυμάσαι ότι ο επιμένων νικά!!!

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ιχθείς η μέρα θα ευνοήσει ιδιαίτερα το ερωτικό κλίμα στις επαφές σου. Αξιοποίησε τη μέρα, ειδικά αν δεν έχεις σχέση, για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου και να συναντήσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και γούστα.

Πηγή: myastro.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 22/02

Σχετικά άρθρα