Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 23/02

Περίεργα ξεκινά το Σαββατοκύριακο… Η Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα θα φέρει λάθος ερωτικές επιλογές και ιστορίες, σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου. Επίσης θα φέρει ερωτική και οικονομική εύνοια, ιδίως μέσα από επικοινωνίες, σε Ταύρους, Σκορπιούς, Παρθένους και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, με την βοήθεια του Εξαγώνου Ερμή-Πλούτωνα!

ΚΡΙΟΣ: Αγαπητέ Κριέ, μπορείς σήμερα να επωφεληθείς ανακαλύπτοντας παρασκηνιακές ενέργειες άλλων ή κάποια μυστικά που σε αφορούν! Εκμεταλλεύσου αυτό το γεγονός, ώστε να αναδείξεις τον βελτιωμένο εαυτό σου και να διορθώσεις την κοινωνική σου εικόνα! Εμπιστεύσου την αυξημένη σου διορατικότητα και διαίσθηση, με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα ώστε να κινηθείς παρασκηνιακά και την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα, για να κερδίσεις πολλά μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον και γενικά στην ζωή σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα είναι η ημέρα που θα αρπάξεις πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν, ώστε να καταφέρεις να κατακτήσεις μεγαλεπήβολους στόχους, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα, αλλά και με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα! Θέματα σπουδών ή εκπαίδευσης ευνοούνται τώρα, όπως και θέματα εξωτερικού ή διαπροσωπικών σχέσεων από απόσταση! Επιπλέον, προωθείς τα σχέδια σου με αισιοδοξία και δύναμη, αλλά και με την έμπρακτη ή λεκτική βοήθεια των φίλων σου! Επικείμενες μετακινήσεις και ταξίδια, ευνοούνται!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Φίλε Δίδυμε, ήρθε η ώρα να βάλεις τέλος σε παρελθοντικά προβλήματα και βάρη, που σε απασχολούσαν καθημερινά και «έτρωγαν» την ενέργεια σου! Με την βοήθεια της Συνόδου Αφροδίτης-Πλούτωνα, αλλά και του Εξαγώνου Ερμή-Πλούτωνα, βρίσκεις λύσεις σε πολλά από τα θέματα που σε βασάνιζαν τόσο, ανανεώνεσαι ψυχικά και βελτιώνεις απόλυτα την κοινωνική σου εικόνα! Μία αποκάλυψη ή ανακάλυψη, σε βοηθά να πάρεις τώρα, τις σωστές αποφάσεις και να προχωρήσεις μπροστά, κοιτάζοντας αποκλειστικά και μόνο την προσωπική σου πρόοδο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλε Καρκίνε, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, οι επαφές και οι συμφωνίες σου, είναι αυτές που θα σου δώσουν την αίσθηση της ουσιαστικής επιτυχίας και ευχαρίστησης, σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα! Από την άλλη η Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, ενισχύει μεν σημαντικά τον τομέα των σχέσεων με νέες σημαντικές γνωριμίες που σε ανανεώνουν, αλλά λόγω έξαρσης εγωισμού, ίσως φέρει και ρήξεις! Γενικά πάντως, θα έχεις βαθιά ικανοποίηση από συζητήσεις και ειδήσεις, την σημερινή ημέρα!

ΛΕΩΝ: Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή ημέρα, θα σου δώσει επιτέλους την δυνατότητα, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και θέματα της καθημερινότητας, που μέχρι τώρα σε απασχολούσαν, με την βοήθεια της Συνόδου Αφροδίτης με Πλούτωνα! Νιώθεις δυνατός και ικανός να καταφέρεις να τακτοποιήσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια! Με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, βρίσκεις λύσεις, κυρίως λόγω της διορατικότητας σου και κλείνεις προβληματικούς κύκλους, εκπληρώνοντας βαθιές επιθυμίες, με άνεση αυτήν την φορά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αγαπητέ Παρθένε, σε περιμένει μία ημέρα γεμάτη ευκαιρίες και δυνατότητες, σε διαπροσωπικές σχέσεις, θέματα παιδιών, δημιουργικότητας ή διασκέδασης! Με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα, αλλά και με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, εκφράζεις τον εαυτό σου, μέσα από επαφές, δραστηριότητες και εκδηλώσεις ψυχαγωγίας, αλλά και μέσα από την παροντική πλούσια κοινωνική σου ζωή! Βγάζεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου και απολαμβάνεις την ζωή, αλλά και τον θαυμασμό των γύρων σου!

ΖΥΓΟΣ: Η σημερινή Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, αλλά και η όψη Εξαγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, είναι άκρως εποικοδομητικές για εσένα, αν τις εκμεταλλευτείς σωστά και έξυπνα, φίλε Ζυγέ! Εμπιστεύσου την διαίσθηση σου, συνδύασε την με την λογική σου και θα καταφέρεις σήμερα, να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητα, αλλά και να απολαύσεις ευτυχισμένες στιγμές στην οικογένεια στο σπίτι, επιτυχία σε ένα παρελθοντικό θέμα που ακόμα σε απασχολεί και να βρεις μόνιμες λύσεις σε προβληματικές συγγενικές σχέσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σημερινή ημέρα δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη, αγαπητέ Σκορπιέ, ιδίως όσον αφορά κοινωνικές δραστηριότητες! Έχεις μπόλικη τύχη σήμερα, λόγω της Συνόδου Αφροδίτης-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, οι ευκαιρίες θα έρχονται συνεχώς, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις στόχους, αν περάσεις όμορφα και να επικοινωνήσεις ακριβώς με τον τρόπο που επιθυμείς! Θα έχεις πλούσια και ουσιαστική κοινωνική ζωή, ωφέλιμες επαφές, εύνοια σε ταξίδια, συναντήσεις, γνωριμίες και μετακινήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε χαρακτηρίζουν σήμερα, αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, φίλε Τοξότη και αυτά τα χαρακτηριστικά σου, είναι που θα φέρουν τα θετικά γεγονότα της ημέρας! Με την βοήθεια της Συνόδου Αφροδίτης-Πλούτωνα και του Εξαγώνου Ερμή-Πλούτωνα, αποδεικνύεις την αξία σου και κερδίζεις με μεγαλύτερη ευκολία αυτό που βαθιά επιθυμείς! Προστατεύεις και διορθώνεις οικογενειακές σχέσεις και σήμερα ενδέχεται σήμερα να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το σπίτι ή ακίνητα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε Αιγόκερε, αν φερθείς έξυπνα και συνετά, η επιτυχία είναι στα χέρια σου σήμερα! Εκμεταλλεύσου την δυναμική Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα στο ζώδιο σου και πέτυχε τώρα βαθιές επιθυμίες, χωρίς πολλές απαιτήσεις και υπερβολικές συμπεριφορές! Ευκαιρίες θα έχεις, σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν, για να αλλάξεις ριζικά ότι σε ενοχλεί και κυρίως μέσα από επικοινωνίες, επαφές, ειδήσεις, μετακινήσεις και συναντήσεις, λόγω του Εξαγώνου Ερμή-Πλούτωνα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ώρα να ανανεώσεις και να φτιάξεις την διάθεση σου, φίλε Υδροχόε, αποκαθιστώντας την ηρεμία και την σιγουριά σου! Η Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, σε σώζει τελευταία στιγμή, από δύσκολες καταστάσεις και δυσάρεστες συγκυρίες, αφού η όψη αυτή, θα λειτουργήσει ως… προστάτης άγγελος για σένα! Έχεις εμπιστοσύνη στο ένστικτο σου, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό, αφού το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα αυξήσει μέσα από γεγονότα, την αυτοεκτίμηση και την αυτοεκτίμηση σου!

ΙΧΘΥΣ: Φίλε Ιχθύ, η ημέρα σήμερα, θα φέρει θετικές αλλαγές, που καιρό τώρα θες, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα! Απολαμβάνεις επιτυχίες και χαρές στο φιλικό σου περιβάλλον, χρησιμοποιείς εποικοδομητικά την ικανότητα σου να διαχωρίσεις αληθινούς και… ψεύτικους φίλους, συνειδητοποιείς πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσεις στόχους ζωής, δέχεσαι βοήθεια από έναν φίλο και επικοινωνείς με σκοπό να εκπληρώσεις τα όνειρα σου! Όλα βελτιώνονται και έρχονται μόνο επιτυχίες!

Πηγή: oroskopos.gr

 

 

Σχετικά άρθρα