Πώς αντέδρασε η Κάιλι Τζένερ στην προδοσία της κολλητής της, Jordyn Woods;

Η Jordyn Woods, η (πρώην) κολλητή της Κάιλι Τζένερ, όπως όλα δείχνουν φλέρταρε έντονα με τον Tristan Thompson, τον άντρα της αδερφής της Κάιλι, Khloe Kardashian. Μπορεί το πρώην ζευγάρι να είχε πολλές on – off στιγμές λόγω των στραβοπατημάτων του μπασκετμπολίστα, όμως το φλερτ με την Jordyn ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Και ενώ η Khloe χώρισε οριστικά αυτή τη φορά με τον Tristan, και η Kylie σύμφωνα με πηγές δεν περνάει καλύτερα, λόγω της προδοσίας της καλύτερης της φίλης.

Η Jordyn, σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού People, έφυγε από την έπαυλη της Kylie στην οποία έμενε και επιστρέφει στο σπίτι της μητέρας της, ζητώντας την υποστήριξη της οικογένειας της για το σκάνδαλο.

Πηγές επίσης ανέφεραν στο περιοδικό πως οι Kardashians θεωρούσαν την Jordyn μέρος της οικογένειας τους καθώς πέρα από το ότι ήταν προσκεκλημένη πάντα σε ότι και να διοργάνωναν, προσπαθούσαν να τη βοηθήσουν να αναπτυχθεί και σαν επιχειρηματίας.

Οι ίδιες πηγές επίσης αναφέρουν : «η Jordyn ήταν σαν αδερφή για την Kylie. Ήταν αχώριστες και πάντα μαζί. Η Jordyn συχνά βοηθούσε την Kylie με την Stormi και εκείνη ήταν πολύ χαρούμενη να την έχει κοντά της. Από ότι φαίνεται η Kylie δεν είναι σίγουρη για το τι πρέπει να κάνει όμως της φαίνεται ακατόρθωτο να μένει στο ίδιο σπίτι με εκείνη»

Η Kylie πάντως ακολουθεί ακόμη την Jordyn στο Instagram παρά το ότι η μεγαλύτερη αδερφή της, Kim, την έκανε unfollow λίγο αφότου ξέσπασε το σκάνδαλο.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τα έφτιαξε με την κολλητή της αδερφή της, την Jordyn Woods!

Khloe Kardashian: Γιατί ονόμασε το παιδί της True (Αλήθεια);

Σκάνδαλο στις Kardashians: Διέρρευσε βίντεο του Tristan Thompson να απατά την Khloe Kardashian λίγο πριν γεννήσει

 

Σχετικά άρθρα