4 προκαταρκτικά που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις σε έναν άνδρα!

Μέχρι τώρα έχουμε ασχοληθεί πολύ αναλυτικά, τόσο με το πώς θα φτάσεις σε οργασμό, όσο και με ποια στάση είναι καλό να παίρνεις στο σεξ, ανάλογα με το πόσο έντονες στιγμές ηδονής θέλεις να ζήσεις.

Επειδή, όμως, το σεξ συνήθως γίνεται με δύο, τουλάχιστον, καλό θα είναι να μάθεις – εάν δεν τα ξέρεις ήδη – για το τι θέλει ο άνδρας στα προκαταρκτικά στο σεξ.

Πόσο σημαντικά είναι;

Τα προκαταρκτικά στο σεξ είναι ό, τι η βενζίνη για το αυτοκίνητο. Εάν δεν βάλεις, δεν πας πουθενά. Και τι εννοούμε: Εάν δεν βάλεις λίγο στόμα, λίγο χέρι, λίγη γλώσσα κλπ. δεν υπάρχει περίπτωση να… τσουλήσει η υπόθεσή σας στο κυρίως μέρος. Το σεξ θα είναι μάλλον άνοστο, μηχανικό και χωρίς ουσία. Με άλλα λόγια, αποτέλεσμα μηδέν!

Όπως εμείς οι γυναίκες θέλουμε τα προκαταρκτικά μας για να ερεθιστούμε και να αποδώσουμε τα μέγιστα στο σεξ, έτσι και οι άνδρες θέλουν το δικό τους… πουσάρισμα, για να είναι σε θέση να επιτελέσουν τον ερωτικό τους σκοπό, που δεν είναι άλλος από τη γυναικεία ικανοποίηση!

Ας δούμε, όμως, μαζί 4 καλά… προκαταρκτικά που πρέπει να κάνεις στον καλό σου, εάν θέλεις να δεις κι εσύ άσπρη μέρα!

Πεολειχία

Ναι… Όσο κι αν δεν σου αρέσει η ιδέα, είναι κάτι που πρέπει να το κάνεις. Στους άνδρες, σύμφωνα με σχετικές έρευνες, αλλά και μαρτυρίες, η στιγμή που η γυναίκα παίρνει το μόριο στο στόμα της είναι από τις κορυφαίες της ερωτικής διαδικασίας. Οι σεξολόγοι το έχουν εξηγήσει ως την κορύφωση της επιβεβαίωσης της ανδρικής κυριαρχίας, που καλώς ή κακώς είναι στο ανδρικό DNA. Εάν αποφεύγεις να το κάνεις γιατί σε ενοχλεί η μυρωδιά του, μην ξεχνάς ότι αν ρίξεις το σάλιο σου επάνω του πρώτα τότε θα έχει τη δική σου μυρωδιά, οπότε και δεν θα έχεις θέμα.

Φιλιά στον λαιμό

Μια από τις πλέον ερωτογενείς περιοχές τόσο στον άνδρα όσο και στη γυναίκα είναι η περιοχή του λαιμού. Μην διστάζεις, λοιπόν, να τον φιλήσεις απαλά και ζεστά στον λαιμό του και το σίγουρο είναι ότι θα τον ερεθίσεις ακόμα περισσότερο.

Μασάζ

Τα χέρια σου είναι το πιο δυνατό ερωτικό σου… όπλο, καθώς μπορείς να τον ερεθίσεις ακόμα περισσότερο με το άγγιγμά σου. Μην διστάζεις να του κάνεις ένα αισθησιακό μασάζ στον αυχένα, ην πλάτη και τους ώμους δείχνοντάς του με το άγγιγμά σου πόσο πολύ τον θέλεις. Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει… ανταπόκριση 100%.

Φιλιά στα χείλη

Έχει αποδειχθεί ότι ένα ζουμερό, αργό και αισθησιακό φιλί στα χείλη, όχι μόνο ερεθίζει απίστευτα τον άνδρα, αλλά σε βοηθάει να μείνεις αξέχαστη στο μυαλό του, τουλάχιστον στο… ερωτικό τμήμα του εγκεφάλου του. Φίλα τον, λοιπόν, γλυκά στα χείλη και είναι σίγουρο ότι θα σου δείξει για τα καλά την… χαρά του!

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από mariclaire.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Προκαταρκτικά στο σεξ: Η… μυστική συνταγή για να τα τελειοποιήσεις!

Προκαταρκτικά στο σεξ: Μήπως ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το… μενού;

Σχετικά άρθρα