Δολοφονία Τοπαλούδη: Ονόματα και στοιχεία έδωσε η μητέρα της άτυχης κοπέλας

Σε ανακριτή και εισαγγελέα κατέθεσαν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, μετά τον βιασμό της. Η μητέρα της κατέθεσε ότι η κόρη ένα χρόνο νωρίτερα είχε πέσει θύμα εκβιασμού και ενώ είχε πάει στην αστυνομία, δεν έγινε τίποτα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ Ρόδου, η μητέρα της φοιτήτριας, έπειτα από επικοινωνία με φίλες της κόρης της, έμαθε τα ονόματα δύο ατόμων τα οποία είχαν βιντεοσκοπήσει παράνομα την κοπέλα και την εκβίαζαν ότι θα ανεβάσουν το βίντεο στο διαδίκτυο.

Η φοιτήτρια είχε πάει στην αστυνομία, όπου ζήτησε να μάθει τι μπορούσε να κάνει αν τελικά το βίντεο ανέβαινε στο διαδίκτυο, αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα.

Η μητέρα της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατέθεσε αυτά τα στοιχεία στον εισαγγελέα και τον ανακριτή που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Ο δικηγόρος της οικογένειας εκτίμησε ότι θα ανοίξει ο κύκλος της ανάκρισης με βάση τα νέα στοιχεία.

Μάλιστα, μιλώντας την Πέμπτη στον ΑΝΤ1, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη είχε αφήσει να εννοηθεί ότι εκτός από τους δύο κατηγορούμενους, που έχουν προφυλακιστεί, υπάρχουν κι άλλα άτομα που την βίασαν και την εκβίαζαν.

«Δεν ξέρω αν αυτά τα άτομα είχαν σχέσεις με τους δολοφόνους ή ενδεχομένως αν έκαναν και άλλα τέτοια εγκλήματα βιασμών και εκβιασμών και σε άλλα κοριτσάκια, τα οποία φοβούνται να μιλήσουν. Και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν κι άλλα κοριτσάκια που υπέστησαν τέτοιους βιασμούς ή απόπειρες βιασμών στο νησί της Ρόδου», ανέφερε.

Πηγή: efsyn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα

 Δολοφονία Τοπαλούδη: Με ποιους επικοινώνησαν οι φερόμενοι ως δράστες;

«Οι γονείς των κατηγορουμένων γνώριζαν»: Ξεσπά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη

 Δολοφονία Τοπαλούδη: Οι συνομιλίες «καίνε» τους δύο κατηγορούμενους

Σχετικά άρθρα